Cut cu se s dr.pa cu pitati..hvala curke na savjetima😘
Ajme ne spominjite mi cheesecake 🤦♀️ iz solidarnosti prema meni i Lily 🤣 ja obožavaaam cheesecake i bas ga dobro radim. Odlican mi je jos jedan kolac od sljiva s prhkim tijestom, cimetom i rumom…savrsen a jako jednostavan za napravit. Ko želi recept nek viče 😁
Što se tiče trudničkih tegoba - moje su osim proljeva trenutno samo psihičke..poludit cu od ovog lezanja i bas osjecam da vise psihicki ne mogu. Bas mi je tesko. Presretna sam sto sam dosla do tu naravno i sto je bebica velika i raste ali jednostavno mi je trenutno grozno. Zelim izaci, prosetati,popiti kavu,otici u ducan…jednostavno mi je too much svega😔
Tina ja te u potpunosti razumijem, identicno mi je... Svima vicem da mi je netko reko da je toliko tesko lezat smijala bi mu se. Inace sam osoba koja sve hendla sama jer smo puno same i nisam navikla ovisit ni o kome.. Sad nemogu nista, i nesmijem nista.. A ono sto i smijem me toliko umori i satere da mi je bolje da samo odmaram...leđa me ube
S malenom nista nemogu😪😪dosla je moja mama bit s nama 3 tj i sad me uopce ne dozvoljava, ko da ne postojim.. Zna da nemogu nista s njom i ide samo svima drugima,mislim da cu se oporavit od poroda u roku keks jer me ovo stanje toliko frustriran da je to strasno al ajde bčnije dugorocno i isplati se pa cim padnem ful psihički sjetim se toga.
Tina1803, baš sam se sad posramila
Ja,hvala Bogu mogu kud hoću, ne moram mirovati a cijeli dan visim po stanu i cvilim mužu kako mi je dosadno.
A vani je prekrasno vrijeme i na 5 minuta mi je krasna šetnica uz more. Stvarno mi ljudi ne znamo cijeniti što imamo. Dižem guzicu i idem u šetnju!
Prosetaaaaj i za mene, meni su izlasci postali odlazak na pregled i evo sad cu na pedikuru morat..
Mommy pa mi onda zajedno odbrojavamo dane na poslu
MiniMe01 sretan rođendan s zakašnjenjem!
Tina i Lilypie pa vi ste naše najveće hrabrice ovdje na forumu vjerujem da će i dalje biti sve u redu!
Sanrio presladak trbuh!
Tina nemam baš takvih iskustva s bolovima i proljevom.. ja sam imala samo jedan dan neke čudne bolove, al to mislim da mi je bila upala mjehura, pa je od toga bolilo.
Mybaby držimo palčeve za dobre nalaze!
Meddle0407 preeeslatka je robica! Ja se jeedva suzdržim kad uđem u te dućane.. sve bi pokupovala
Sagi ako staviš u mascarpone nutellu imaš čokoladni cheesecake, a ako u njega još dodaš sjeckane lješnjake imaš ferrero verziju (meni najdraža)
Sanrio uživaj u današnjem divnom danu i popij kavicu i za mene😊 ja isto živim par min od šetnice uz more i samo kad pogledam kroz prozor srce me zaboli..
Blizimama da, jako je tesko. Pogotovo ako imas malo dijete i muz puno radi ili nije tu... Ja i muž smo sami u svemu ovome i ja ne znam kako on sve ovo stiže ali stiže💪 mama je bila jedno vrijeme ali nje mi bude malo too much, ipak je drukcije kad moras trpit partnera i on tebe a kad moras trpit mamu s 30 godina i trudna i luda i pod hormonima🤦♀️ nekako je neprirodno..pa smo zakljucili da nam je najbolje samima! Teško je ali je bolje.
Sanriouživaj u današnjem divnom danu i popij kavicu i za mene😊 ja isto živim par min od šetnice uz more i samo kad pogledam kroz prozor srce me zaboli..
Blizimamada, jako je tesko. Pogotovo ako imas malo dijete i muz puno radi ili nije tu… Ja i muž smo sami u svemu ovome i ja ne znam kako on sve ovo stiže ali stiže💪 mama je bila jedno vrijeme ali nje mi bude malo too much, ipak je drukcije kad moras trpit partnera i on tebe a kad moras trpit mamu s 30 godina i trudna i luda i pod hormonima🤦♀️ nekako je neprirodno..pa smo zakljucili da nam je najbolje samima! Teško je ali je bolje.
Ja ovdje iz stana ne vidim more pa mi je lakse🤣🤣
Mama i sveki rasturaju, nemam drugih izbora.. Bude mi pun kufer i njih i sebe same al to je najbolji izbor za moju curku.
Jos malo i vraca se mužić, tocno mj dana i s nama je... Jedva cekam, najsigurnija sam kad je s nama,i on o maloj brine jednako ko i ja i u sve je upucen pa kad je doma sam bas mirna...
Sanriouživaj u današnjem divnom danu i popij kavicu i za mene😊 ja isto živim par min od šetnice uz more i samo kad pogledam kroz prozor srce me zaboli..
Blizimamada, jako je tesko. Pogotovo ako imas malo dijete i muz puno radi ili nije tu… Ja i muž smo sami u svemu ovome i ja ne znam kako on sve ovo stiže ali stiže💪 mama je bila jedno vrijeme ali nje mi bude malo too much, ipak je drukcije kad moras trpit partnera i on tebe a kad moras trpit mamu s 30 godina i trudna i luda i pod hormonima🤦♀️ nekako je neprirodno..pa smo zakljucili da nam je najbolje samima! Teško je ali je bolje.
Mama i sveki rasturaju, nemam drugih izbora.. Bude mi pun kufer i njih i sebe same al to je najbolji izbor za moju curku.
Jos malo i vraca se mužić, tocno mj dana i s nama je… Jedva cekam, najsigurnija sam kad je s nama,i on o maloj brine jednako ko i ja i u sve je upucen pa kad je doma sam bas mirna…
Tina i bravoo za muža😊💪💪💪tako i trebaaa
Jos malo i vraca se mužić, tocno mj dana i s nama je… Jedva cekam, najsigurnija sam kad je s nama,i on o maloj brine jednako ko i ja i u sve je upucen pa kad je doma sam bas mirna…
Ma naravno, super da se slažete i da sve štima💪
Proci ce brzo mjesec dana i eto vas na okupu opet🥰
MiniMeo 🥳🥳🥳sretan rockas
Lilypie ma kazem ja tebi da ces biti 🔝 model mama kad rodis 👍🏻 super za sve nalaze, a mozda nece da diraju terapiju da ne bi doslo do ponovnog otvaranja🤷🏻♀️ Ej jeste vi smislili imena, ipak trebaju dva, mijedva ovo jedno 🙈
Sanrio joj koliko kukas za tu kilazu, ja sam mislila kad otvorim sliku da ce biti neka 200kilasica, super buso samo neka raste.
Tina pa i ja imam zadnja 4 dana proljev, malo me jeste grcio stomak pa sam to pripisala crijevima,ali sam imala i 3 dana jake kontrakcije, pa sam pojacala mg, al kod tebe je ipak pokazivalo trudove, a mozda su isto te bh kontrakcije bile pa zato se nisu bavili time, mozda da ipak bar nazoves🤷🏻♀️ Evo 🤗 🤗😘
Mybaby 🤞🏻 da budu nalazi dobri, i ja to sutra radim
Majuska ja sam isla sa 28tt, dr nije htjela ranije dok beba ne dobije malo sala jer ljepsr ozgleda 😂
Minimeo 😍 kak cu biti moderna curica 😊, koji si broj kapica uzela, to je iz c&a jelda, ja sam uzela najmanji, a sve se bojim da ce to biti malo 😂dr mi bacila bubu da beba ima vecu glavu 😅
Cure bodiji su iz C&A, bila je neka akcija, ali oni nisu bili na sniženju. Ipak 70 kn za 5 bodija je ok. Stvarno mi se čini kao da su malo manji, ovo je 62, a nekak su minijaturni. Onaj kompletić kompletić sam isto tamo uzela, e on je bio na sniženju i to dobrom - platila sam ga samo 30 kn!
Jahanara, ti veliki ulošci koje sam uzela nisu oni debeli kao Chicco nego su tanki, noćni, ali jako dugački. Gledala sam i one njihove Penzy koji su kao Chicco, ali to mi se činilo stvarno ogromno pa nisam uzela.
E da, kupila sam i onu vrećicu s košticama za mikrovalnu, ako nedajbože bude grčeva
Cure ima na online shopu Reserved svakakve jeftine robice, baš sam upikirala dva gornja dijela trenirke onako na cif po 25 kn
Curke koje se zalite da ne jedete bas pretjerano a debljate se, sumnjate na vodu, evo sta je meni sa 32tt izaslo na pregnancy app, pa mozda da probate sa ovim tjednom posta.
Sortiraj odgovore
Najstariji