Skoljka muž sutra ide gledati rabljena kolica 💅😂🤣😂
Bezveze se je opirao!
Vaginalno ništa, možda jedan dan preko ogledalca inače ne. Svi nalazi su mi dobri, bebe su super tako da nema potrebe čačkati. Doktorice rijeci 😁
Super za pregled draga 🥰
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Happyivyej ovo ime ti bas odgovara, nasmjesena non stop. I meni je drago da smo se odmah skuzile, u koliko si narucena, mozda smo opet skupa 😃, el al mene nije pogresno narucila, meni je bas rekla za danas, ali danas je bila u radjaoni pa su sestre zato to komentirale, a i imala je tezak porod prije nas, pa veli bas joj zao curke 😕
Lilypiema odlicno, bome ce one prestici ovog mog princa, super napreduju. Jel te gledao vaginalno, znas li kakvo je stanje? Bas sam jucer htjela pitati za tebe jesam li negdje propuaslila tvoj post, zadnje se sjecam potrage za kolicima 🙈😂, i sta je na kraju bilo?
Tinabas je pravi frajer, ma znala sam da ce biti tezi od mog, al on je od pocetka napredan benac jel tako? Odlicno za uredan pregled, jel sad smijes malo protegnuti nogice s obzirom da dole sve drzi 😃
Jom12dobro dosla, lijepo druzenje 👍🏻😉
Sanrioi jesi prezivila, kak je prosla prijava kod muza 😂😂😂😂
Mybaby😍 presladak buso
Tinapa na uzv, nesto je upalila, i veli evo protoci su savrseni 🤷🏻♀️, nama je objasnjavala to za glavu, jer ona sad nije pravilno okrugla itd.. Da to nista ne znaci da nesto nije dobro.
Karla ee znala sam da sam zaboravila nesto pitat, a to je za epiduralnu, da na vrijeme pripremim, al mozak ne radi kad treba
❤️❤️
Lilypie super, ide gledati ona bugaboo sto smo slali?
It’s a baby boy💙
Curke ja se nikako nastimati soraju me grcevi 🙄,no pitanje.Prije trudnoce se inace jako mazem kremama i od pocetka trudnoce sam vec potrosila tri bocice ulja za trudnice no sinoc sam shvatila da me koza uzasno svrbi od tih ulja.veceras sam se namazala kremom i nista me ne svrbi..znaci da je bilo do toga.Imate koju kremu za preporucit a da nije cijena sad prevelika?
Curke ja se nikako nastimati soraju me grcevi 🙄,no pitanje.Prije trudnoce se inace jako mazem kremama i od pocetka trudnoce sam vec potrosila tri bocice ulja za trudnice no sinoc sam shvatila da me koza uzasno svrbi od tih ulja.veceras sam se namazala kremom i nista me ne svrbi..znaci da je bilo do toga.Imate koju kremu za preporucit a da nije cijena sad prevelika?
Biobaza je meni ok, ne znam za cijenu...
Evo da se i ja javim i ja sam u lidlu kupila potkosulje,pak plahtica,grudnjak i tajice jedne😀 robicu cu naruciti za izlazak bebe barem jos za 10 dana,ova mi je druga trudnoca bas teska pa se sve bojim unaprijed🤷🏻♀️Danas me dosta i kontrakcije soraju,popila sam duplu dozu Mg☺️Taman me za 10 dana na kontrolu taj dan cu bit okruglih 30 tjedana trudna pa cu i pitat ginicku jel mogu jos nesto uzet za kontrakcije jer me bas muce
Skoljka moze,
Nisam si spremala odmah jer racunam rano je i sad se ne mogu sjetit sto sve🙈
Super ulov od robice😍, pidzamice s nexta su mi super, steta sto mi Zg nije blize, na webu je next skuplji i nemaju nikad snizenja :-/
Evo mozda ti sta pomogne, ja nemam namjeru nista vise. Tak sam si napravila i spisak opcenito sta mi sve treba od opreme, higijene itd.. i drzala sam se pri kupovini, jedino ovo sa robicom sam malo vise od planiranog jer mislim da bi mi bilo premalo.
Da next je dosta skuplji opcenito od ostalih ducana, ali je zato materijal predobar, al bas sam pipala ono sto sam u LcWaikiki kupila, mogu reci da je skoro isti kvalitet.
Karla a tak je bilo slatkih hlacica za curke, steta da nisi nista nasla. Grudnjaci su bas dobri, ja sam gledala njihov najmani 80c, al meni se to cini preogromno za mene, bas mi zao
Lilypie daj me nemoj zezat, sta je pristao pogledat, pa to je uspjeh 👍🏻🙈😂. Koja ide gledat? Pa i to ce trebat proslavit 😎 Jel ti uspijes odspavati preko noci, ili imas sova faze?
Cure da nije nesto do ovog ludog vremena, vidim da nas se dosta zali na kontrakcije, mene su sinoc od 9 pocele i u snu lovile i budila se, opet pola noci nisam spavala, jutros malo manje i danas se opet nastavilo svako malo, sad sam Mg popila pa cu vidjeti ako ne pomogne, dr mi je rekla za sad samo mg pojacat.
Ja se mazem kvalitetnim bademovim uljem. Imas u ljekarni bocicu za 27kn a meni drzi aigurno 2 mj.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Ja imam mix ulja iz ljekarne ali mazem se biobazom sto sam dobila u dmu za mame, brzo se upije i cim potrosim kupujem si veliko pakovanje jer mi se bas svidja.
Sto se tice kontrakcija danas i mene peglaju jace evo taman popila jos jednu tbl mg-a ( pijem solgar mg citrat 300mg) jutros sam jednu i sad jednu, rekla je dr da po potrebi mogu 3x dnevno
Da kucnem nisam ih osjetila danima, al danas sam puno hodala
It’s a baby boy💙
Ide gledati ta Bugaboo donkey Twin. Javim popodne jeli kupio.
Išao je neki dan pogledati nova. Dobila ponudu 15.200 s as, i kao doći će do kraja tjedna. Na kraju muž ode tamo, ipak je druga rama pa to dodatno košta, pa zaboravila dodati adapter, opet dodatno i na kraju 16.000 i nešto. E ne dam! Nema šanse!
Tako da sam se čula s ovom ženskom i vidjet ćemo danas u kakvom su stanju.
Skoljka, jako loše spavam. Soba u kojoj sam ja je hitna soba tako da mi često mijenjaju cimerice. U pola noći i tako.
Noćas doveli jednu curu pa su je čitavu noć obilazili, palili svjetla tako da od spavanja ništa bas. Budjenje prije 6h.
A i inače loše spavam jer me sve živo boli od ležanja.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji