Ovak, pregled uredan, sve odgovara tjednima bedrene kosti, trbuh, kilaza 1700gr, glava mrvicu veca, okrenut prema dole, protoci savrseni, plodna voda isto. Urin opet proteini i jos nesto nevalja nisam zapamtila sta. Kontrola za 3 tjedna 5.2., i donijeti ove nalaze, ja pola neznam sta je ovoKKS,AST,ALT,LDH,GGT,keratinin,ac.uricum,urin sediment.
Bila sam napisala cijeli post sa komentarima na vase i obrisala, sad idem opet tipkat 🙈
Čestitke na urednom pregledu 🥰🥰
Ove neke kratice su jetreni enzimi ako se ne varam..
Meni su rekli da trebam iza 35tj opet cijelu krvnu sliku napraviti kako bi imala svježe nalaze zbog epiduralne..
Tina1803 meni isto sve protoke i plodnu vodu gleda preko uzv..
Danas sam pohodila Arena centar za robicu. C&A, H&M i Zara su me razočarali, ali sam bar nešto uhvatila u KIK-u (1x bodi benkicu 62 kratkih rukava, 56 dugih nije bilo), LC Waikikiu (Arena Park - ono vani), Blukidsu i Intersport outletu. LC Waikiki još ima sniženja (i bodi benkice ali nema veličine 56 - rasprodano). Blukids ima isto sniženja (tu sam uzela starijoj 3 pack bodija) jer za bebe nema benkica.
Čak sam u Plodinama kod Arene našla preslatku pidžamicu 56 začudo hrvatske proizvodnje.
Ono što me najviše začudilo je da je vrlo teško naći bodi benkice (one bodije koji se kopčaju preko cijele prednje strane). Gdje god uđem - nema :(
C&A ima takve samo za nedonoščad. H&M ima, ali je malo grublji materijal. Pa gdje onda naći takve meke, kvalitetne bodije?
Sutra opet pohodim Mana outlet u nadi da su dobili nove robe..
Ja sam u pepca našla te bodije šta se kopčaju preko cijele strane, bilo je različitih veličina. Samo šta mi se čini da su im manji brojevi. Inače meni sve to 56 pari baš jako malo :/
Happyivy ej ovo ime ti bas odgovara, nasmjesena non stop. I meni je drago da smo se odmah skuzile, u koliko si narucena, mozda smo opet skupa 😃, el al mene nije pogresno narucila, meni je bas rekla za danas, ali danas je bila u radjaoni pa su sestre zato to komentirale, a i imala je tezak porod prije nas, pa veli bas joj zao curke 😕
Lilypie ma odlicno, bome ce one prestici ovog mog princa, super napreduju. Jel te gledao vaginalno, znas li kakvo je stanje? Bas sam jucer htjela pitati za tebe jesam li negdje propuaslila tvoj post, zadnje se sjecam potrage za kolicima 🙈😂, i sta je na kraju bilo?
Tina bas je pravi frajer, ma znala sam da ce biti tezi od mog, al on je od pocetka napredan benac jel tako? Odlicno za uredan pregled, jel sad smijes malo protegnuti nogice s obzirom da dole sve drzi 😃
Jom12 dobro dosla, lijepo druzenje 👍🏻😉
Sanrio i jesi prezivila, kak je prosla prijava kod muza 😂😂😂😂
Mybaby 😍 presladak buso
Tina pa na uzv, nesto je upalila, i veli evo protoci su savrseni 🤷🏻♀️, nama je objasnjavala to za glavu, jer ona sad nije pravilno okrugla itd.. Da to nista ne znaci da nesto nije dobro.
Karla ee znala sam da sam zaboravila nesto pitat, a to je za epiduralnu, da na vrijeme pripremim, al mozak ne radi kad treba
https://ibb.co/QHCsPj6
Samo dio stvari, ostali bodici i pidzamice su kod mojih, kad kupim komodicu cu sve donjeti…
Sto nam ono treba sve za rodiliste?
1. Spavacica za radaonu i minimalno jos dvije-tri spavacice/pidzame
2. Chicco ulosci ( boji od vir jer se vir zbog mrezice lijepe za ranu kod npr epiziotomije)
2. Mrezaste gace
3. Boca vode
4. Punjac
5. Neki keksici da se nadu
6. Papuce za tus i ovako ( ja nosim svoje adidaske gumene pa cu u njima u tus i po sobi)
7. Multi mam komprese ( sesirice necu kupovati iako imam ravne bradavice, neke mame uspiju usiljiti prstima prije podoja pa i ako je bar malo beba uhvati i onda kako siše jos vise se izboci, u nuzdi muz moze donjeti)
8. Wc papir, sampon, gel za tusiranje
9. Cesalj, suhi sampon ( za ta dva dana tamo ak nemaju fen prati cu kosu doma), cetkica, kaladont, plasticna casa
10. Vrecica za prljavi ves
Ako sam nesto zaboravila a sigurno jesam- pisite
I da, hocete prirediti posebno torbu za rodiliste, a posebno za odjel? Il planirate iz iste izvaditi?
Za bebu donjeti na dan izlaza- jaje, pelena, pavloviceva, v. Maramice, oblekica, dekica, kapica
Super je robica! 🥰
Ručnik za tuširanje + lice, krema za bradavice, labelo, krema za lice..
U neka rodilišta treba i za bebu uzet nekoliko pelena, kremu za guzu i vl.maramice.. ja sam mislila možda i oni nepromočivu podlogu uzet za prematanje i jednu tetru..
Obavezno i svu dokumentaciju!
Sad se ne mogu sjetiti što još..imam popis negdje..
E da, rečeno mi je da ne kupujem kekse gdje ima zobi, jer od njih bebe dobiju grčeve.. ne znam jel to istina.. 🤷
Super, uslikala sam si, ako jos nesto ima sto netko misli da je potrebno neka napise. Moram kupit kofer, ima crni, rozi, crveni u sinsayu cvrsti 189 kn i ako ga narucim u trgovinu imam -10% kod kad se prijavi za newsletter, tako da cu njega narucit ondaxme izade 170 kn
Nisam znala za ovo sa zobi, inace jedem zobene skoro svaki dan i mislila sam to nastavit kada rodim za dorucak, to me najduze drzi sitom...znam da orasaste ne smijem. Jos cu to proguglat, taman u lidlu imaju neki zobeni keksi i prefini su ali i dosta slatki 😋😋😋 ili neki grancereale bez orasastih.
It’s a baby boy💙
Evo da i ja prijavim danasnji shoping 🙈
Pidjamice Next, bas su mi 💖, imaju ono na rukavima sto se stavi preko rukica, ovo gore iz Lidla, moram priznat sad mi je Lidl imao do sad najljepsu ponudu, al ne kuzim ove njihove brojeve, ove majicice su najmanji broj 50/56 koji imaju, al mi izgledaju ogromno, a ove bodije i hlacice su 62/68 broj pa teko nek se nadje za poslije. Isla sam u Lidl sa namjerom da si kupim grudnjak i one plahte sto su bile dvije u setu i potkosulje, medjutim, grudnjaci def nisu za mene 🙈, mogu 3 puta u najmanji stat, kome treba nek ode kupiti jer su prelijepi 😍, izgledaju skupo, potkosulja nestalo, plahte nestale 😕, bila sam u onom novom Lidlu na Spanskom
Fever 😍 sve je preslatko, i boje i modeli, moderna beba 😍
Happyivyej ovo ime ti bas odgovara, nasmjesena non stop. I meni je drago da smo se odmah skuzile, u koliko si narucena, mozda smo opet skupa 😃, el al mene nije pogresno narucila, meni je bas rekla za danas, ali danas je bila u radjaoni pa su sestre zato to komentirale, a i imala je tezak porod prije nas, pa veli bas joj zao curke 😕
Lilypiema odlicno, bome ce one prestici ovog mog princa, super napreduju. Jel te gledao vaginalno, znas li kakvo je stanje? Bas sam jucer htjela pitati za tebe jesam li negdje propuaslila tvoj post, zadnje se sjecam potrage za kolicima 🙈😂, i sta je na kraju bilo?
Tinabas je pravi frajer, ma znala sam da ce biti tezi od mog, al on je od pocetka napredan benac jel tako? Odlicno za uredan pregled, jel sad smijes malo protegnuti nogice s obzirom da dole sve drzi 😃
Jom12dobro dosla, lijepo druzenje 👍🏻😉
Sanrioi jesi prezivila, kak je prosla prijava kod muza 😂😂😂😂
Mybaby😍 presladak buso
Tinapa na uzv, nesto je upalila, i veli evo protoci su savrseni 🤷🏻♀️, nama je objasnjavala to za glavu, jer ona sad nije pravilno okrugla itd.. Da to nista ne znaci da nesto nije dobro.
Karla ee znala sam da sam zaboravila nesto pitat, a to je za epiduralnu, da na vrijeme pripremim, al mozak ne radi kad treba
Hehhe bome i ti, ubiti po toj nekoj pozitivi sam i pretpostavila da si ti, bez obzira kaj vas bilo vise. Mene je narucila za 3tj valjda zbog proteina u urinu i testove senzibikizacije koje moran ponoviti. Narucena sam 6.2 u 10h... 🤗.. A kaj se dr tice vidla sam da je nekaj bilo jer je bila malo ostra prema meni a inace je dusa. Smiju i oni imat losih dana i dalje mi je top dr. Iskreno malo si me zabrinula nejavljanjem alo bitno sa je sve supac😎
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Fever ja imam svoj popis koji sam si napravila jos na pocetku trudnoce, ako hoces da ti uslikam, vecina nas se tad slozilo da je to to ato nam treba 🤷🏻♀️
Skoljka moze,
Nisam si spremala odmah jer racunam rano je i sad se ne mogu sjetit sto sve🙈
Super ulov od robice😍, pidzamice s nexta su mi super, steta sto mi Zg nije blize, na webu je next skuplji i nemaju nikad snizenja :-/
It’s a baby boy💙
Evo da i ja prijavim danasnji shoping 🙈
Pidjamice Next, bas su mi 💖, imaju ono na rukavima sto se stavi preko rukica, ovo gore iz Lidla, moram priznat sad mi je Lidl imao do sad najljepsu ponudu, al ne kuzim ove njihove brojeve, ove majicice su najmanji broj 50/56 koji imaju, al mi izgledaju ogromno, a ove bodije i hlacice su 62/68 broj pa teko nek se nadje za poslije. Isla sam u Lidl sa namjerom da si kupim grudnjak i one plahte sto su bile dvije u setu i potkosulje, medjutim, grudnjaci def nisu za mene 🙈, mogu 3 puta u najmanji stat, kome treba nek ode kupiti jer su prelijepi 😍, izgledaju skupo, potkosulja nestalo, plahte nestale 😕, bila sam u onom novom Lidlu na Spanskom
Fever 😍 sve je preslatko, i boje i modeli, moderna beba 😍
Super je robica!
Kod mene u Gajnicama ima svega, osim robice 50-56,pa to nisam ništa kupovala..
Zadnji put kad je bila robica u katalogu, ja išla odmah u 7 ujutro i te male robice je bilo po 2-3 komada samo..sve veća.. tak je vjerojatno i sada..
Plahti za kindač puna košara, a i grudnjaka i potkošulja..
Ne znam sad koje su veličine grudnjaka bile, jer mi ne trebaju, pa nisam gledala, al vidjela sam da ih ima puno..
Sortiraj odgovore
Najstariji