My baby ides na link https://imgbb.com/upload ucitas sliku i kopiras link koji zaljepis ovdje.
Skoljka se nije javila nakon pregleda?
Lily bas mi je drago da curke lijepo napreduju😃
Pitanje, to bi možda znale cure na komplikacijama. Zbog čega mogu poslodavcu reci da idem na komplikacije tj. da su mi preporučene komplikacije (a nisu). Visok tlak, šta još? Imamo takve odnose na poslu da baš eto pričamo o svemu pa će pitati a ja ne znam šta reći. Ne bi neka ful mirovanja jer neću mrdnuti iz kuće onda...
Mommy ovisi kakav posao radis. Ja sam rekla da ne smijem vise toliko sjediti🤭
Curke kako stavljate fotografiju?
Hahaha ti i ja smo baš uspješno stavile ove naljepnice dolje 😂
Cure, u čemu smo pogriješile?
Mommy ovisi kakav posao radis. Ja sam rekla da ne smijem vise toliko sjediti🤭
Isto sjedilacki da. Ali će me pitati zašto ne smijem toliko sjediti
Mommy ja sam u prosloj trudnoci kad sam bila na komplikacijama(sad nisam u radnom odnosu) da mi je dr rekao da moram na bolovanje zbog grceva koje imam i prijevremenog otvaranja u trudnoci.eto proslo je bez problema to sto sam rekla. A za link 😂ne razumijem to tamo pola pa kad se klikne na nas link vidi se 😀.
Jahanara hvala sad cu probat bas
Meni je stvarno pritisak vec duze vrijeme dok sjedim, i probada me dosta. To sam i spominjala pred njima-seficom i kolegicama. I zadnji put mi je dr rekao kad osjetim ta probadanja da moram legnuti i one znaju za to. Tako da mi je bilo logicno to reci.
https://ibb.co/M9R3GCR Nek netko kaze jel uspjeva sliku otvoriti 😂.evo i nas skoro puna 22 tjedna❤️
Pitanje, to bi možda znale cure na komplikacijama. Zbog čega mogu poslodavcu reci da idem na komplikacije tj. da su mi preporučene komplikacije (a nisu). Visok tlak, šta još? Imamo takve odnose na poslu da baš eto pričamo o svemu pa će pitati a ja ne znam šta reći. Ne bi neka ful mirovanja jer neću mrdnuti iz kuće onda…
S dijagnozom oslabljenog cerviksa tj.smanjivanjem cerviksa i otvaranjem unutarnjeg ušća ne smiješ sjediti tako da probaj s tim😉
I ja čekam školjku da se javi...
Sortiraj odgovore
Najstariji