Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    17. Siječanj 2020. 09:36

Skoljka hvala za popis, ovaj put ga spremam, prošli put mi je bilo rano za razmišljat o bolnici pa nisam 😐
    Mickey Mouse da, i nam je doula Sanja na radionici rekla da ponesemo grožđani šećer 🙂

Mom
    17. Siječanj 2020. 10:12

Vezano za kolica, kad sam istraživala, zaključak mi je bio da je bolje uzeti 2u1 pa posebno kupiti jaje jer su jaja u tim 3u1 nekvalitetnija i navodno manja, dijete ga brzo preraste. 
    Tako da smo uzeti polovna Bebbeto Holland 2u1 za 2000 kn i jaje Maxi Cosi Cabriofix za 400 kn, isto polovno (samo kod jaja treba paziti na rok trajanja). Zbilja se nađe tih jaja koja još vrijede i očuvana su i malo korištena. Operes navlaku i to je to.
    Najprije, prije svega, htjela sam Sironu S I-size autosjedalicu koja košta 2500 kn i vrijedi od rođenja do negdje 4 godine starosti djeteta pa da sam na miru s tim ali nakon opet puno proučavanja i traženja savjeta, kažu da je bolje kupiti za početak jaje do 13 kg. Pa poslije autosjedalicu koju će koristiti od cca 8 mjeseci ili godine dana nadalje (ovisi koliko bude dijete).
    Tako da, Sironu možda kupim nakon jaja... 

17. Siječanj 2020. 10:20

Eto i mene sa pregleda, curka me iznenadila koliko je narasla 1530g 😍  vidim da se svi pratimo sa bebicama u istim tjednima skoro 😀
    od robice iz Mane ipak nista, znaci natrpale su kutije nove kolekcije taman ispred tog najmanjeg djecjeg i nemoze se ni zaviriti do robice 😥
    Ja se isto mazem biobazom odnedavno tek kad sam uzela paket za trudnice u dm-u, a prije toga sam sa djecjim kremicama od starije curke 😊

MiniMe01
    17. Siječanj 2020. 10:22

Lilypie

Skoljka muž sutra ide gledati rabljena kolica 💅😂🤣😂
    Bezveze se je opirao!
    Vaginalno ništa, možda jedan dan preko ogledalca inače ne. Svi nalazi su mi dobri, bebe su super tako da nema potrebe čačkati. Doktorice rijeci 😁
    Super za pregled draga 🥰

Ja sam isto nasla predobra rabljena kolica u savrsenom stanju! :) 

MiniMe01
    17. Siječanj 2020. 10:25

My baby

Curke ja se nikako nastimati soraju me grcevi 🙄,no pitanje.Prije trudnoce se inace jako mazem kremama i od pocetka trudnoce sam vec potrosila tri bocice ulja za trudnice no sinoc sam shvatila da me koza uzasno svrbi od tih ulja.veceras sam se namazala kremom i nista me ne svrbi..znaci da je bilo do toga.Imate koju kremu za preporucit a da nije cijena sad prevelika?

Eh my baby ja isto imam problem uzasan s grcevima ili po noci ili ujutro... nisam sigurna da li se smije koristiti onaj gel magnezij za sportase, ali ima i neka druga krema na bazi magnezija pa mozda pomogne ( ali mora pisati da je dozboljeno za trudnice isto tako.. 

Da li uzimas to ulje za trudnice u dm? Radije uzmi cisto prirodno bademovo ulje, meni je odlicno!! :) 

17. Siječanj 2020. 10:30

http://www.kosarica.hr/index.php?route=product/product&product_id=3710
    ja ovo koristim za mazanje tibice :)

Corinne
    17. Siječanj 2020. 10:52

Mene je isto pocela svrbiti koza od ulja :( jedino sto mi je bilo pri ruci tu vecer je bila nevenova mast iz DM-a  spasila me isti tren. Ovaj oleoTHERAPY maslac mi se cini super, ali sumnjam da cu to naci kod sebe. To je neki hrvatski proizvodac, koliko vidim? 

skoljka
    17. Siječanj 2020. 11:02

Melorine daaa vec je cirka velika 😍, super za dobar pregled 👍🏻
    Cure koje podnose ulja, najbolje vam je iz ljekarne obicno badempvo ulje u rinfuzi, i naj jefrinije. 
    One koje ne podnose ulje, isto iz ljekarne karite maslac, neznam koja je marka, u crnoj kutiji. 

17. Siječanj 2020. 11:03

Mislim da toga ima u svakoj ljekarni, koliko sam uspjela vidjeti. Jesu, iz Hrvatske su

Corinne
    17. Siječanj 2020. 11:29

Thanx! Bacit cu se u potragu za necim sllicnim, jer sam u Ceskoj gdje nema puno hrvatskih proizvoda, osim Vegete 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.