Poz curke, nikako da se javim danas.. ludnica na poslu.. bome se sve više veselim da prođu ova dva tjedna i da idem doma
Mellorine čestitam na urednom pregledu! nek curka samo raste
Ja se osjećam cijeli dan kao da nisam uopće spavala noćas.. budila sam se svako malo.. pa me grč u listu uhvatio, onda se i beba probudila i lupala.. sva sreća da je petak, još 4h ću valjda izdržati.. stvarno mi je svakim danom sve teže..
Sagi ja sam se uvijek mazala bademovim no sad mi ni to ne pase.Probat cu cistim kokosovim.Sto se tice grceva kad me vise sora popijem dupli mg,no ja sam skuzila da je kod mene obrnuto kad se puno ne krecem onda me vise soraju jer ja volim jako puno hodati.
Hej cure...ja se spremam pa opet malo na vikend kod svojih, jedva čekam
Danas sam nosila urin na analizu, u ponedjeljak će biti nalazi. Mogu vam reći da sam sad primjetila da me bolucka mjehur nekako čudno, neugodno, baš kao da je upala. Nadam se da je to nešto friško i da će se brzo riješiti😑
Dok ne saznam što dalje namačem suhe brusnice i pijem tu vodu te ih pojedem. Kupila sam i onaj Encianov čaj koji je blago rečeno odvratan. Uz to vitamin c. Počela sam i željezo uzimat, nije mi teško palo na prazan želudac, bar nešto,😒
Pusa i pozz svima!
My baby meni odgovara od Alverde ulje za trudnice pa možda da probaš, ima ga u DM-u, zaboravila sam cijenu, ali nije bilo skupo.
Nist od rabljenih kolica. Nisu ni slična onim na slikama 🙄
Trebala bi biti crna ali toliko su izblijedila da nisu vise ni smedje. Bezveze, gubitak vremena samo!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nist od rabljenih kolica. Nisu ni slična onim na slikama 🙄
Trebala bi biti crna ali toliko su izblijedila da nisu vise ni smedje. Bezveze, gubitak vremena samo!
Steta 😬, ali ja mislim da bugaboo ima tu liniju gdje je doljni dio u toj nekoj neodredjenoj smedjoj boji, a gore u bojama. Sta sad?
Thanx! Bacit cu se u potragu za necim sllicnim, jer sam u Ceskoj gdje nema puno hrvatskih proizvoda, osim Vegete
ili mozes reci nekom da ti kupi u hr pa posalje postom :)
Poz curke, nikako da se javim danas.. ludnica na poslu.. bome se sve više veselim da prođu ova dva tjedna i da idem domaMellorine čestitam na urednom pregledu! nek curka samo raste
Ja se osjećam cijeli dan kao da nisam uopće spavala noćas.. budila sam se svako malo.. pa me grč u listu uhvatio, onda se i beba probudila i lupala.. sva sreća da je petak, još 4h ću valjda izdržati.. stvarno mi je svakim danom sve teže..
Karla, vidim da iste dane idemo na porodiljni, ja isto tako jos odbrojavam dva tjedna na poslu, ima dana kad je ok, a ima da na kad je ludnica I stres I mislim pa dobro di je vise kraj, jer to sto si trudnica bas te ni ne dozivljavaju drugacije na poslu kada se tice posla
I da isto me tako uhvatio grc u listu jutros :D dolazim nenaspavana tu I tamo, usred noci sam budna ko sova nikako zaspati
Naravno jos par sati I vikend :) jos se uz to I selimo ovih dana, pa mi je svuda zbrka
Jom12 znam i ja sam se obradovala tom ulju jer je prihvatljiva cijena i o njemu pisem bas..mislim stavila sam ulje za trudnice al na to alverde mislim.To mi ne pase,ne pase mi obisno bebino ulje sa kamilicom,a ni bademovo.danas probam s kokosovim pa javim
Poz curke, nikako da se javim danas.. ludnica na poslu.. bome se sve više veselim da prođu ova dva tjedna i da idem domaMellorine čestitam na urednom pregledu! nek curka samo raste
Karla, svaka cast, meni je sad vec dosta posla! Voljela bi veljacu pregurati radi novaca, ali vidjet cu.
Dolazim full neispavana i samo razmisljam kako bi doma, jos me kolege zezaju da bi trebala ujutro jest cokolino i gledat strumfove doma pod dekicom a ne radit :D
Sortiraj odgovore
Najstariji