Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    17. Siječanj 2020. 13:42

A i ja mooram izdržat do veljače da mi ne uđe lipanj u prosjek za porodiljni..
    Nekako ćemo valjda još to malo.. tako bude i kod mene, dva dana super a onda treći jedva preživim na poslu.. sve ovisi kako spavam noć prije..a i ovo ludo vrijeme ne pomaže nikako, da baarem malo sunca probije kroz oblake mislim da bi mi bilo lakše, baš je depresivno..

Lilypie
    17. Siječanj 2020. 14:02

Skoljka a sad smo nabavili nova! Nismo samo as kupili, to ću pogledati na Njuškalu ali kolica su već kupljena. On odmah produžio do dućana i kupio. I ta saga je završena. 
    Ostala je kadica i jedna Lampa za dječju sobu i imamo sve 👏

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    17. Siječanj 2020. 14:15

Lilypie

Skoljka a sad smo nabavili nova! Nismo samo as kupili, to ću pogledati na Njuškalu ali kolica su već kupljena. On odmah produžio do dućana i kupio. I ta saga je završena.
    Ostala je kadica i jedna Lampa za dječju sobu i imamo sve 👏

Bravo!
    I još samo izdržati koji tjedan i bebice mogu stići

happyivy
    17. Siječanj 2020. 14:28

Lilypie

Nist od rabljenih kolica. Nisu ni slična onim na slikama 🙄
    Trebala bi biti crna ali toliko su izblijedila da nisu vise ni smedje. Bezveze, gubitak vremena samo!

A jesi ziher da je pametno crna uzet, ipak crna jako upija sunce i bojim se da bi moglo bebi bit jace vruce. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

happyivy
    17. Siječanj 2020. 14:32

Vidim da ae sve zalite na grceve, mene Bogu hvala ne zezaju al danas ne mogu iz kreveta i ne usudim se previse micat jer me do suza boli desna strana od prepone uz trbuh. Pretpostavljam da je to ona bol ligamenata al nisam ocekivala da bas tak boli 🥺. Primam savjete kak ste to ublazile ak je koja prosla osim nepomicnog lezanja. 

Iskra💞
    17. Siječanj 2020. 14:44

Pozzzz drage žene,spasite me ubija me žgaravica,koje tablete su dobre za piti ili što već????😁,hvala unaprid😘😘😘

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Boa35
    17. Siječanj 2020. 15:00

Iskra💞

Pozzzz drage žene,spasite me ubija me žgaravica,koje tablete su dobre za piti ili što već????😁,hvala unaprid😘😘😘

Ja sam je regulirala hranom.. al inače mi se javljala samo navečer kad bi legla..uglavnom ne jedem ništa 4h prije spavanja i super sam sada inače dr mi je preporučio Rennie tablete, ako se pogorša.

Vaki
    17. Siječanj 2020. 15:01

mmammaa

Vidjela sam jucer podlogu za inkontinenciju u Lidlu za 39.99kn, velicina 90x70 i sad si razmisljam da li bi to mogla iskoristiti u kinderbetu za starije dijete umjesto onih skupih za djecu? Nisam pametna..
    Beba ce dobiti ove djecje nasljedno.
    Sto vi mislite?

Ja sam kupila te 2 podloge i stavila u kinderbed. Baš su dobre... Da sam znala da će te podloge biti u Lidlu ne bih starijem za krevetić kupila onu za 200 kn u Primi. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

happyivy
    17. Siječanj 2020. 15:04

Iskra💞

Frendica je koristila zadnja 2 mj trudnoce onaj novi gel za zgaravicu, navodno se smije u trudnoci bez beda. Mozda da pitas u ljekarni. Njoj nije pomagalo ni promjena prehrane ni nis samo to. 

Iskra💞
    17. Siječanj 2020. 15:08

happyivy

Iskra💞

Frendica je koristila zadnja 2 mj trudnoce onaj novi gel za zgaravicu, navodno se smije u trudnoci bez beda. Mozda da pitas u ljekarni. Njoj nije pomagalo ni promjena prehrane ni nis samo to.

Okiii fala ti puno,baš ću pitat ja do sad nisam dizala glavu od povraćanja,to stalo ovo krenulo i to užas isto tako promjenom hrane i bez nje isto,od kiseline i žarenja nemogu mak. 

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.