Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    16. Siječanj 2020. 19:53

My baby

https://ibb.co/M9R3GCRNek netko kaze jel uspjeva sliku otvoriti 😂.evo i nas skoro puna 22 tjedna❤️

Daa, uspjela si 👍 jako lijepa tibica🥰

Jahanara
    16. Siječanj 2020. 19:56

My baby velika lijepa busa🥰

Mom
    16. Siječanj 2020. 20:04

Tina1803

Mommy

Pitanje, to bi možda znale cure na komplikacijama. Zbog čega mogu poslodavcu reci da idem na komplikacije tj. da su mi preporučene komplikacije (a nisu). Visok tlak, šta još? Imamo takve odnose na poslu da baš eto pričamo o svemu pa će pitati a ja ne znam šta reći. Ne bi neka ful mirovanja jer neću mrdnuti iz kuće onda…

S dijagnozom oslabljenog cerviksa tj.smanjivanjem cerviksa i otvaranjem unutarnjeg ušća ne smiješ sjediti tako da probaj s tim😉
    I ja čekamškoljku da se javi…

Hvala! 

My baby
    16. Siječanj 2020. 20:05

Hvala cure ❤️❤️❤️

Lilypie
    16. Siječanj 2020. 20:12

Tina pa tvoj dečkić je pravi mali div ❤️
    Bas mi je drago da je sve ok i da lijepo napredujemo. Još jedno 4 tjedna pa onda neka bude ako mora biti 😁

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    16. Siječanj 2020. 20:19

My baby prelijep trbuščić 😍
    Stvarno, da, pa gdje nam je školjka 🙄 možda šopingira opet 🤪 a mi sve čekamo da se javi kako je bilo na pregledu.. 

Tina1803
    16. Siječanj 2020. 20:24

Lilypie

Tina pa tvoj dečkić je pravi mali div ❤️
    Bas mi je drago da je sve ok i da lijepo napredujemo. Još jedno 4 tjedna pa onda neka bude ako mora biti 😁

Daa,sve smo bliže🥰

Boa35
    16. Siječanj 2020. 20:25

Pobježe mi post 🙈
    Cure, kad bi trebalo početi pripremati torbu za rodilište? 
    Sad sam pričala s frendicom, ona je rodila u 35tj i nije imala još spremnu torbu, pa je naravno pola toga zaboravila staviti unutra kad su išli, jer je bila panika.. 
    Pa mi prema svom iskustvu rekla da nek lagano krenem stavljati stvari unutra, jer kao nikad se ne zna.. a ja još uvijek živim u onom svijetu "ma di je kraj trećeg mjeseca, imam još vremena".. kao da se mene to još ne tiče.. 😂🤷

• Sancy3
    16. Siječanj 2020. 20:28

Mommy

Tina1803

Mommy

Pitanje, to bi možda znale cure na komplikacijama. Zbog čega mogu poslodavcu reci da idem na komplikacije tj. da su mi preporučene komplikacije (a nisu). Visok tlak, šta još? Imamo takve odnose na poslu da baš eto pričamo o svemu pa će pitati a ja ne znam šta reći. Ne bi neka ful mirovanja jer neću mrdnuti iz kuće onda…

S dijagnozom oslabljenog cerviksa tj.smanjivanjem cerviksa i otvaranjem unutarnjeg ušća ne smiješ sjediti tako da probaj s tim😉
    I ja čekamškoljku da se javi…

Hvala!

Ja sam komplikacije otvorila na osnovu dijagnoze stitnjace ali kolko ja znam poslodavac nije duzan znati zasto otvaras komplikacije

Mom
    16. Siječanj 2020. 20:29

Karla89

Pobježe mi post 🙈
    Cure, kad bi trebalo početi pripremati torbu za rodilište?
    Sad sam pričala s frendicom, ona je rodila u 35tj i nije imala još spremnu torbu, pa je naravno pola toga zaboravila staviti unutra kad su išli, jer je bila panika..
    Pa mi prema svom iskustvu rekla da nek lagano krenem stavljati stvari unutra, jer kao nikad se ne zna.. a ja još uvijek živim u onom svijetu "ma di je kraj trećeg mjeseca, imam još vremena".. kao da se mene to još ne tiče.. 😂🤷

Evo ja sam počela stavljati na papir šta moram kupiti u ljekarni, eventualno u Bipi ako bude jeftinije pa ću obaviti taj shopping pocetkom idućeg mjeseca i posložiti si pomalo stvari u torbu... Od onih mrežastim gaća nadalje 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.