Ajmeee moram rec da sam bas odusevljena uspjela sam nac tetra i traperice u lidlu i to u 8 navecer😂😂ii nalazi su mi uredni ono za secer sto sam bila
My babyprelijep trbuščić 😍
Stvarno, da, pa gdje nam je školjka 🙄 možda šopingira opet 🤪 a mi sve čekamo da se javi kako je bilo na pregledu..
Hvala ❤️❤️🥰
Karla89 ne znam kad druge spremaju torbe za rodiliste no ja svoju mislim spremit mjesec i pol ranije jer sam obadvije cure rodila tri i pol tjedna ranije..a bila je uredna trudnoca.tako da zelim biti spremna.Ove godine mi mladja kcer ima pricest a meni je tri tjedna poslije pricesti termin.Nadam se da necu na pricest bar ici radjati 😂
Karla89 ne znam kad druge spremaju torbe za rodiliste no ja svoju mislim spremit mjesec i pol ranije jer sam obadvije cure rodila tri i pol tjedna ranije..a bila je uredna trudnoca.tako da zelim biti spremna.Ove godine mi mladja kcer ima pricest a meni je tri tjedna poslije pricesti termin.Nadam se da necu na pricest bar ici radjati 😂
Pa ja bome nisam još mislila..imam popis i polako sve kupujem..ali nekako mi je u glavi da ako spremim torbu to je to, a ako nije spremna da je to još daleko 🤦🙈 luda glava..
Mislim da ću se potrudit sve kupit do kraja mj, pa da imam spremno, taman ću bit 33tj..
Onda ću i na komplikacije, pa lagano krenut i s pranjem i peglanjem robice..
Previše stranica za popamtiti 😂 skuzila sam da vas je dosta lipe robice upecalo, lipi novi trbuščići 😍 i sto je najbitnije uredni pregledi i bebice lipo rastu 😍
Netko je pitao za komplikacije, to mi je glupo uopce zasto se moras pravdati, ali razumijem da ima svakakvih poslodavaca. To ti je jos najbolje sto si rekla za tlak, reces da ga moras kontrolirati i stalno mjeriti. Ako puno sjedis na poslu reces da nije preporucljivo da toliko dugo sjedis i da te leđa bole, ma izmislis svasta sto ti odgovara, mašti na volju 😂
Ja sam isto pocela polako pripremati torbu, da me nebi sto iznenadilo, ali pomalo 😀
Ove lilypie trakice i ja dok sam skuzila koje treba kopirati, skoljka je nedavno stavila sliku kako treba, uglavnom tamo na kraju di link kopirate prvo kliknete na one za forum pa taj kopirate (ispravite me ako krivo govorim )
Curke divne ste ❤️❤️❤️, al sad vas budem zasula komentarima kao po obicaju 🙈😂 Nisam stigla da se javim danas.
Evo za ove jos jednom sto nisu dobro stavile lilypie trakicu, i ova curka sto ima blizanceke, pa sto si stavila jednu bebicu a imas dvije 😣☺️? I ove slike kad stavljate prije nego kopirate link stisnite na BBCode da se odmah vidi slika.
Ovak, pregled uredan, sve odgovara tjednima bedrene kosti, trbuh, kilaza 1700gr, glava mrvicu veca, okrenut prema dole, protoci savrseni, plodna voda isto. Urin opet proteini i jos nesto nevalja nisam zapamtila sta. Kontrola za 3 tjedna 5.2., i donijeti ove nalaze, ja pola neznam sta je ovo KKS,AST,ALT,LDH,GGT,keratinin,ac.uricum,urin sediment.
Bila sam napisala cijeli post sa komentarima na vase i obrisala, sad idem opet tipkat 🙈
Danas sam pohodila Arena centar za robicu. C&A, H&M i Zara su me razočarali, ali sam bar nešto uhvatila u KIK-u (1x bodi benkicu 62 kratkih rukava, 56 dugih nije bilo), LC Waikikiu (Arena Park - ono vani), Blukidsu i Intersport outletu. LC Waikiki još ima sniženja (i bodi benkice ali nema veličine 56 - rasprodano). Blukids ima isto sniženja (tu sam uzela starijoj 3 pack bodija) jer za bebe nema benkica.
Čak sam u Plodinama kod Arene našla preslatku pidžamicu 56 začudo hrvatske proizvodnje.
Ono što me najviše začudilo je da je vrlo teško naći bodi benkice (one bodije koji se kopčaju preko cijele prednje strane). Gdje god uđem - nema :(
C&A ima takve samo za nedonoščad. H&M ima, ali je malo grublji materijal. Pa gdje onda naći takve meke, kvalitetne bodije?
Sutra opet pohodim Mana outlet u nadi da su dobili nove robe..
Ovak, pregled uredan, sve odgovara tjednima bedrene kosti, trbuh, kilaza 1700gr, glava mrvicu veca, okrenut prema dole, protoci savrseni, plodna voda isto. Urin opet proteini i jos nesto nevalja nisam zapamtila sta. Kontrola za 3 tjedna 5.2., i donijeti ove nalaze, ja pola neznam sta je ovoKKS,AST,ALT,LDH,GGT,keratinin,ac.uricum,urin sediment.
Bila sam napisala cijeli post sa komentarima na vase i obrisala, sad idem opet tipkat 🙈
Čestitke na dobrom pregleduu🥳🥳
Kako ti protoke gleda? Zar se to ne vidi samo na ctg-u?
Meni za plodnu vodu vidila preko uzv-a, rekla da je ima dovoljno i izmjerila bedrenu kost, glavicu i trbuh. I to je to...
I nama je rekla da je glavica malo veca ali da je to do konstitucije, a od nas dvoje ne zna se ko ima manju glavu,
Ovo je na didu garant😁
https://ibb.co/QHCsPj6
Samo dio stvari, ostali bodici i pidzamice su kod mojih, kad kupim komodicu cu sve donjeti...
Sto nam ono treba sve za rodiliste?
1. Spavacica za radaonu i minimalno jos dvije-tri spavacice/pidzame
2. Chicco ulosci ( boji od vir jer se vir zbog mrezice lijepe za ranu kod npr epiziotomije)
2. Mrezaste gace
3. Boca vode
4. Punjac
5. Neki keksici da se nadu
6. Papuce za tus i ovako ( ja nosim svoje adidaske gumene pa cu u njima u tus i po sobi)
7. Multi mam komprese ( sesirice necu kupovati iako imam ravne bradavice, neke mame uspiju usiljiti prstima prije podoja pa i ako je bar malo beba uhvati i onda kako siše jos vise se izboci, u nuzdi muz moze donjeti)
8. Wc papir, sampon, gel za tusiranje
9. Cesalj, suhi sampon ( za ta dva dana tamo ak nemaju fen prati cu kosu doma), cetkica, kaladont, plasticna casa
10. Vrecica za prljavi ves
Ako sam nesto zaboravila a sigurno jesam- pisite
I da, hocete prirediti posebno torbu za rodiliste, a posebno za odjel? Il planirate iz iste izvaditi?
Za bebu donjeti na dan izlaza- jaje, pelena, pavloviceva, v. Maramice, oblekica, dekica, kapica
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji