Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom
    17. Siječanj 2020. 06:51

Lilypie

Ide gledati ta Bugaboo donkey Twin. Javim popodne jeli kupio.
    Išao je neki dan pogledati nova. Dobila ponudu 15.200 s as, i kao doći će do kraja tjedna. Na kraju muž ode tamo, ipak je druga rama pa to dodatno košta, pa zaboravila dodati adapter, opet dodatno i na kraju 16.000 i nešto. E ne dam! Nema šanse!
    Tako da sam se čula s ovom ženskom i vidjet ćemo danas u kakvom su stanju.
    Skoljka, jako loše spavam. Soba u kojoj sam ja je hitna soba tako da mi često mijenjaju cimerice. U pola noći i tako.
    Noćas doveli jednu curu pa su je čitavu noć obilazili, palili svjetla tako da od spavanja ništa bas. Budjenje prije 6h.
    A i inače loše spavam jer me sve živo boli od ležanja.

16000 majko mila! A šta misliš da napišeš u koju grupu na Faceu da tražiš kolica za blizance? Vidim da žene znaju tako napisati pa bude ponuda.
    Žao mi je da tako loše spavate. Ja zacudo samo koji dan lošije spavam, hvala Bogu jer sam grozna kad sam nenaspavana. I mužu sam jedan dan plakala kao kakva ću ja biti prema djetetu kad premalo budem spavala. 😂

MickeyMouse
    17. Siječanj 2020. 07:51

Jutro! Jučer mi je beba bila jaaako aktivna, i navečer osjetim ono sto bi rekla da je štucanje u donjem dijelu trbuha tak da mislim da se okrenula 😄
    Ja ću u veljači krenuti s laganim pripremama za torbe, bebu i to dok pozavršavam ove stresne situacije na poslu. 
    Čestitam svima na dobrim pregledima. 😊
    Fever ja planiram posebno za rodilište posebno za odjel napraviti torbe, a u ovu za odjel na vrh staviti cistu spavaćicu, jedne mrežaste gaćice i dva uloška i ovo za otuširati se jer mi je zadnji put sestra morala kopati po koferu dok je sve našla, i otvarati pakete i gaćica i uloška. Ovaj put idem spremna 😄
    Meni je doktor na porodu rekao da si drugi put uzmem onaj grožđani šećer sto ima u DM-u oni bombončići. Tada sam mu rekla da ja nikad vise neću rađati, ali izgleda sam brzo zaboravila 😂
    Jom12 Pepco ima manje brojeve. 
    Meni je kokosovo ulje odlično za mazanje, uzmem obično ono bio iz Bipe/DMa 
    Lily sretno s kolicima! 

maybaby
    17. Siječanj 2020. 07:54

Lilypie

Išao je neki dan pogledati nova. Dobila ponudu 15.200 s as, i kao doći će do kraja tjedna. Na kraju muž ode tamo, ipak je druga rama pa to dodatno košta, pa zaboravila dodati adapter, opet dodatno i na kraju 16.000 i nešto. E ne dam! Nema šanse!
    Skoljka, jako loše spavam. Soba u kojoj sam ja je hitna soba tako da mi često mijenjaju cimerice. U pola noći i tako.
    Noćas doveli jednu curu pa su je čitavu noć obilazili, palili svjetla tako da od spavanja ništa bas. Budjenje prije 6h.

ajme 16000 za kolica samo 
    ja sam u potrazi za polovnim.. svašta čitam na face-u u grupama i iskustva.. pa gledam na youtube-u čisto da smanjim izbor.
    Kasnije otići negdjs u trgovinu i još uzivo pogledati kako to sve izgleda, ali polovna gledam za sada. 
    I još sam uvijek u nedoumici uzeti 2u1 ili 3u1.

url=https://lilypie.com]

• monalisa
    17. Siječanj 2020. 08:16

Dobro jutro svima, sretno na pregledima tko ima danas 👌
    Nisam uspjela sve popratiti, ali vidim da se shopingira na veliko u zadnje vrijeme 😅 jel koja od vas narucivala mozda preko interneta (aliexpres,ebay) one ruksake kaj su sada popularni sa puno dzepica i kaj se moru zakaciti za kolica? Jeste zadovoljne?

Blizimama
    17. Siječanj 2020. 08:25

Jutro cure, nisma opet nista popamtila od tipkanog al je puno svega a moj mozak su cure ocito preuzele totalno🙈ja sam budna od 4,20 i nikako spavat. Jel nekog jos muci spavanje?! 

Blizimama
    17. Siječanj 2020. 08:29

Lilypie

Ej mi smo kupili bugaboo donkey twin preko njuskala, žena je prodavala i vrece zimske original tako da smo super prosli..i kolica su u odlicno stanju..kad smo isli u baby center i rekla mi zena cijenu isto sam skoro pala na guzicu i reko nedam toliko. Imam od male dvoja kolica koja ce mi sad stajat jer eto necu ih moc iskoristit. Javi u kakvom su stanju😊
    Nisam u toku 🙈zasto su te hospitalizirali? Bojim se toga ko vraga

Lilypie
    17. Siječanj 2020. 08:36

Blizimama

Lilypie

Ej mi smo kupili bugaboo donkey twin preko njuskala, žena je prodavala i vrece zimske original tako da smo super prosli..i kolica su u odlicno stanju..kad smo isli u baby center i rekla mi zena cijenu isto sam skoro pala na guzicu i reko nedam toliko. Imam od male dvoja kolica koja ce mi sad stajat jer eto necu ih moc iskoristit. Javi u kakvom su stanju😊

Počela sam se otvarati i sad strogo mirujem već mjesec dana.
    Krevet mi već na uši izlazi 😖

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

mom3
    17. Siječanj 2020. 08:37

Vidjela sam jucer podlogu za inkontinenciju u Lidlu za 39.99kn, velicina 90x70 i sad si razmisljam da li bi to mogla iskoristiti u kinderbetu za starije dijete umjesto onih skupih za djecu? Nisam pametna..
    Beba ce dobiti ove djecje nasljedno.
    Sto vi mislite?

Blizimama
    17. Siječanj 2020. 08:43

Lilypie

Blizimama

Lilypie

Počela sam se otvarati i sad strogo mirujem već mjesec dana.
    Krevet mi već na uši izlazi 😖

🙄😪😪Izdrziiiii🙏🙏meni stalno moj gin ponavlja da mi nemoze obecat da necemo doc do perioda bolnice, isto nista dizat vise od 2 kg i odmarat jer se cerviks smanjuje bas poprilicno brzo. Malenu nisam digla u narucje vec ohoho😪srce mi se slama kad me pita da ju stavim u krilo a nesmijem. Ako treba koja info o kolicima pitaj, tu sam.. 😊Makar si vjerojatno sve proucila. U kojoj bolnici si? 

sagi
    17. Siječanj 2020. 09:33

My baby

Curke ja se nikako nastimati soraju me grcevi 🙄,no pitanje.Prije trudnoce se inace jako mazem kremama i od pocetka trudnoce sam vec potrosila tri bocice ulja za trudnice no sinoc sam shvatila da me koza uzasno svrbi od tih ulja.veceras sam se namazala kremom i nista me ne svrbi..znaci da je bilo do toga.Imate koju kremu za preporucit a da nije cijena sad prevelika?

Ja se navečer nakon tuširanja mažem bademovim uljem, a ujutro (il tokom dana) biobazom, ona mi je super jer se brzo upije i ne ostavlja tragove.
    Ne znam točnu cijenu jer sam dobila prvo u dm poklon paketu onu malu, a kasnije na poklon od šogorice veliku.
    Bademovo isto uzmem u dm-u,mislim da je bočica od 200ml oko 30,40 kn.
    Imala sam dm babylove ulje, al mi je bademovo puno bolje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.