Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blizimama
    16. Siječanj 2020. 15:12

happyivy

Curke, jel koja imala proteine u urinu a sve ostlo savrseno i tlak i krv i nisam puno dobila na kilazi?! Uputa je tlak mjerit 3 x dnevno, pit puno vode i kontrola za 3 tjedna….

Ja sam imala nedavno malo al kad je sestra rekla ginicu nije obracao puno paznje, kao mozda nisam pila dovoljno taj dan.. Blabla.. Ugl sljedeci put nije bilo niceg

happyivy
    16. Siječanj 2020. 16:00

Blizimama

happyivy

Curke, jel koja imala proteine u urinu a sve ostlo savrseno i tlak i krv i nisam puno dobila na kilazi?! Uputa je tlak mjerit 3 x dnevno, pit puno vode i kontrola za 3 tjedna….

Ja sam imala nedavno malo al kad je sestra rekla ginicu nije obracao puno paznje, kao mozda nisam pila dovoljno taj dan.. Blabla.. Ugl sljedeci put nije bilo niceg

Hvala ti 💖. Meni je frendica sad dala trakice da si sama doma provjerim tu i tamo. Ja iskrenk vjerujem da je sve ok al poslusala bum sve upute 🤗

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Vaki
    16. Siječanj 2020. 16:22

sanrio

Evo da prijavim da sam danas u Lidlu ostavila 1000 kn i da ako se više ne javljam to znači da me muž zatukao u afektu
    Kupila sam tajica, potkušulja za dojenje, tetre, robicu za malu…ma raspištoljila se skroz.
    Cure, krasne su vam buše
    Ja se neću slikat da ne bi bile ljubomorne pošto izgledam kao da sam pojela jedno tri trudnice normalne veličine😂

Jesi me nasmijala! No, ja danas nisam imala sreće s Lidlom. Kad sam završila s poslom, više nije bilo ni jednog grudnjaka, potkošuljama ni traga, a tetre samo roze. Uzela sam plahte za krevetić, nepropusnu podlogu i nešto za starijeg fakina. Za sebe ništa. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

My baby
    16. Siječanj 2020. 16:53

Cure jel ijedna iz Zg?ja uopce nisam znala da je danas zrak bio oneciscen i pohodila sam setnju do Lidla danas. Nisam uopce slusala radio da se trudnicama ne preporuca izlaziti..

MickeyMouse
    16. Siječanj 2020. 17:29

Hej cure! 
    Dobrodošle nove mame! 😊 bome imamo blizanaca u grupi. 
    Čestitam svima na urednim pregledima! Na velikim i naprednim bebicama 😍
    Ja nisam bila u Lidlu, budem probala u subotu kad se dokopam grada, ali ne nadam se previše. Ali mi je drago da ste upecale sto ste htjele ☺️☺️
    Meni je danas dosta neugodan osjećaj u donjem dijelu trbuha, a beba je jaaako aktivna, možda se okreće 😁

Vaki
    16. Siječanj 2020. 17:38

TeeaS

Cure jel ijedna iz Zg?ja uopce nisam znala da je danas zrak bio oneciscen i pohodila sam setnju do Lidla danas. Nisam uopce slusala radio da se trudnicama ne preporuca izlaziti..

Šta to nije najkritičnije oko Dugava? Kolegica mi radi u ZG-u pa mi je pričala da je tamo koma, a da se kod nje uopće ništa ne kuži. 

🤞❤️🙏

My baby
    16. Siječanj 2020. 17:45

Vaki  u Novom Zg je bila najveca koncentracija da. Kazu ne vise od dva sata biti vani..to ajde nisam 

Boa35
    16. Siječanj 2020. 17:57

TeeaS

Vaki u Novom Zg je bila najveca koncentracija da. Kazu ne vise od dva sata biti vani..to ajde nisam

Navodno je zrak onečišćen već 10tak dana, ali nitko o tome nije obavijestio građane do neki dan ..
    A i ja idem po vani, moram na posao.. 

Vaki
    16. Siječanj 2020. 17:57

Uh! Baš grozno. Čuvaj se! 

🤞❤️🙏

My baby
    16. Siječanj 2020. 18:23

Karla89 da i to je uistinu prezalosno da se znalo,a ova tri dana kad se sve spustilo mi je iskreno i bilo cudno da je sve to od magle..bas se osjetilo u zraku.Udjes u kucu a kosa i sve ti smrdi ko da netko rostilja danima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.