Sve zene su u pohodu! :D
Bravo Lilypie, samo naprijed i jos cete do kraja na kraju izgurati :))
Ja napokon na kompu pa sam otisla na www.ethreal.hr i malo napunila kosaricu pa javim dojmove kad sve stigne, nisam htjela nista previse, ima jos dana do svibnja :) Javim kad dode pa poslikam. Uspjela sam cak na Diners na 2 rate :)
[table][tr][td]Jastuk za dojenje - Oblaci/Zvjezdice + Dodatna navlaka na POKLON[/td]
[td]220,00 kn[/td]
[td]1[/td]
[td]220,00 kn[/td]
[/tr]
[tr][td]Dječja pelena 100% pamuk - Avioni - žuto plavi[/td]
[td]14,00 kn[/td]
[td]1[/td]
[td]14,00 kn[/td]
[/tr]
[tr][td]Pamučne Tetra krpice 3/1 neutralne[/td]
[td]20,00 kn[/td]
[td]1[/td]
[td]20,00 kn[/td]
[/tr]
[/table]
Vidjela sam nekakve tetra rukavice na stranici, što je to? Piše za kupanje beba.. korisno ili je sve to na istu foru?
Projavljujem dobar shopping. Lidl selska ako je tko iz zg ima jos dosta grudnjaka i potkosulja. Ja sam inace c al sam uzela d i super mi je, taman jma malo lufta ak cice jos buknu i blazinice. Odusevila sam se kako je ugodan i kvalitetan. Potkosulje su isto simpa. Robicu nisam uzimala jer moram vidjet kaj sam dobila i kaj mi jos treba al je jos nes ostalo, dosta je bilo mama i uzimalo.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Lilypie,super za dobar pregled. Curke bas lijepo napreduju!
Malina,ja te rukavice za kupanje sam uzimala u kompletu s rucnikom,vjerujem da je to sve isto..za malo protrljat bebu lagano kod kupanja.
Happyivy,odlicno za dobar ulov u lidlu!
Lily bravo za pregled💪
Naš pregled je prošao super. Šav drži, zatvorena sam, bebica raste, ima 2 kg, malo preko 2 kg👶🏻 izmjerila mu glavicu,trbuh,bedrenu kost..sve je kako treba biti. Duge nogice na mamu i tatu 😊 Sutra idem u bolnicu radi dodatnih pretraga za secer ali dr.je ful pozitivna i kaze da cemo mi mozda i do termina dogurati 🤗💙
Pozdrav mame, evo ja prijavljujem sebe i svoju curku, mi smo 24. tjedan :)
Zanima me je li koja imala iskustva sa tutekovim grander play 3u1 kolicima? Mislimo se između njih i bebetto holland. A o ovim tutekovim na nijednom forumu niti riječi :/
Zanima me je li koja imala iskustva sa tutekovim grander play 3u1 kolicima? Mislimo se između njih i bebetto holland. A o ovim tutekovim na nijednom forumu niti riječi :/
Pozdrav i dobrodošla 😊 Bebbeto Holland smo mi kupili od kolege polovna, nadam se da će biti ok. Za Tutek ne znam, to je Poljska?
Pozdrav i dobrodošla 😊 Bebbeto Holland smo mi kupili od kolege polovna, nadam se da će biti ok. Za Tutek ne znam, to je Poljska?
Da, Poljska su, a čini mi se da su dosta slična Bebettovima, jedino me brine ta autosjedalica ne znam kakva je i čula sam da je kraća košara.
Evo da prijavim da sam danas u Lidlu ostavila 1000 kn i da ako se više ne javljam to znači da me muž zatukao u afektu
Kupila sam tajica, potkušulja za dojenje, tetre, robicu za malu...ma raspištoljila se skroz.
Cure, krasne su vam buše
Ja se neću slikat da ne bi bile ljubomorne pošto izgledam kao da sam pojela jedno tri trudnice normalne veličine😂
Bravo za sve preglede, danas super vijesti😊🙏
Ja imam za tjedan dana i jedva cekam.
Lilypie bravo, bravo!! Curke su stvarno velike, ne zaostaju za mojom ja sam uvijek mislila da blizanci budu manji, ali evo tvoje su prave cure!
Tina Bravo za dobar pregled! Nek malecki samo raste!
Držite se cure, nije nam još puno ostalo!
Sortiraj odgovore
Najstariji