Tina ja sam sinoc iskomentirala tvoj trbuh i sobicu ali nigdje tog posta 🤔,.. Ugl.. Trbuh je baaas pravi, bas me zanima koliki je frajer 👍🏻, za sobicu mogla si to poslikati da vidimo 🤷🏻♀️😃
Karla bome ja sam poprilicno da su ovo bile kontrakcije, meni se grcio donji dio stomaka, ko kamen kamen, kad popusti ko da nista nije bilo. A muzu sam rekla da mi nesmije vise tak kad udje u ducan pa sta god vidi da hoce kupit, jos cu samo pidjamice 56 i to je to, ne zelim nagomilavat, ako isfali poslat cu ga u samostalni shoping 😂 gori je od kakve zene, kad mu kazem netreba nam i to on slozi facu ko ona curica na lidlovoj reklami pred Bozic 🙈😂
Happyivy nadam se da cemo se sresti 😃
Drago mi je bilo upoznati te 🤗💖, divna u stvarnksti kao i online 🤗... Kak je prosao pregled?!
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Blizimama,da,dosta su slicna bebeto kolicima.
Za prvo dvoje sam imala kunert silver i odlicna su mi bila ta kolica! E sad,boja je naravno vec izblijedila na mjestima..nesto se vise neda ni oprat..a svako jaje ima rok trajanja,cca 6 god ako na njemu ne pise drugacije..pa smo prvo radi sigurnosti mislili samo novo jaje uzimat..a sad razmisljamo o komplet novim kolicima.
Minnie,ako ti je dr prepisao normabel..pij ga.
Ja sam ga cijelu drugu trudnocu pila jer me uzasno sve bolilo..a ginicka mi je rekla da bolje da pijem normabel..nego da kontrakcije izazovu prerano otvaranje i porod.
Curke, jel koja imala proteine u urinu a sve ostlo savrseno i tlak i krv i nisam puno dobila na kilazi?! Uputa je tlak mjerit 3 x dnevno, pit puno vode i kontrola za 3 tjedna....
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Curke, jel koja imala proteine u urinu a sve ostlo savrseno i tlak i krv i nisam puno dobila na kilazi?! Uputa je tlak mjerit 3 x dnevno, pit puno vode i kontrola za 3 tjedna….
Ja nisam. Valjda ce ti se javit neko ko zna vise o tom.
Blizimama meni je rekla ginekologica do 900 mg na dan no ne moze ti nista biti od viska jedino ako dobijes proljev onda je kao previse tako mi je rekla 🤗mg nije stetan.ja vas sve pratim i citam sta kupujete jer ja vecinom imam bas sve pa malo zavirim sta vi kupujete,osim sto pohodim lidl kad imaju trudnicke stvari.
Joj curke ocito su dani od kontrakcija mene bas od jucer full peru ne mogu nista cijeli dan lezim🤷🏻♀️Strasno a u prvoj trudnoci niti jednom to nisam imala sad stvarno me sve napada,nego da pitam jeste vi kad uzeli mali normabel bas za te jake kontrakcije ja do sada jesam dva puta onaj mali od 2 mg nadam se da nece bas nastetit jer sigurno cu ga morat uzet jos par puta jer stvarno mi sami magnezij ni mirovanje ne pomogne uvijek🤷🏻♀️
Evo bas sam to htjela pitat, za kontrakcije. Sad sam stajala pola sata nad stvarima koje parkiram jer se za vikend selimo i morala sam lec jer me sve steže.
Meni je gin dala spasmex koji smijem popit do tri na dan. Jednu ujutro obavezno popim. Ako me bas bole leđa i budu kontrakcije popim i drugi popodne. Koliko magnezija smijemo popit na dan?? Koliko mg?ovu drugu trudnocu uzasno podnosim, nikako… Jesu dvije i sve je drugacije al opet nisam mislila da ce mi bit tako tes
Oh vidim ima nas koje se sele u trecem tromjesecju...ja sam isto ovih dana u guzvi jer uz to sto jos radim selimo se pa me nije bilo neko vrijeme... znaci nisam uopce puno toga napravila, cistila sortirala stvari, imam osjecaj kao da me pregazio traktor, rekla sam nema sanse da se vise selim u 8.mj trudnoce
Kako se vi cure osjecate ovih dana? vidim da ste nabavile vec dosta robice, ja cu u nabavku za bolnicu i za bebu kad mi prodje ova guzva sada..
Joj curke ocito su dani od kontrakcija mene bas od jucer full peru ne mogu nista cijeli dan lezim🤷🏻♀️Strasno a u prvoj trudnoci niti jednom to nisam imala sad stvarno me sve napada,nego da pitam jeste vi kad uzeli mali normabel bas za te jake kontrakcije ja do sada jesam dva puta onaj mali od 2 mg nadam se da nece bas nastetit jer sigurno cu ga morat uzet jos par puta jer stvarno mi sami magnezij ni mirovanje ne pomogne uvijek🤷🏻♀️
Evo bas sam to htjela pitat, za kontrakcije. Sad sam stajala pola sata nad stvarima koje parkiram jer se za vikend selimo i morala sam lec jer me sve steže.
Meni je gin dala spasmex koji smijem popit do tri na dan. Jednu ujutro obavezno popim. Ako me bas bole leđa i budu kontrakcije popim i drugi popodne. Koliko magnezija smijemo popit na dan?? Koliko mg?ovu drugu trudnocu uzasno podnosim, nikako… Jesu dvije i sve je drugacije al opet nisam mislila da ce mi bit tako tes
Oh vidim ima nas koje se sele u trecem tromjesecju…ja sam isto ovih dana u guzvi jer uz to sto jos radim selimo se pa me nije bilo neko vrijeme… znaci nisam uopce puno toga napravila, cistila sortirala stvari, imam osjecaj kao da me pregazio traktor, rekla sam nema sanse da se vise selim u 8.mj trudnoce
Kako se vi cure osjecate ovih dana? vidim da ste nabavile vec dosta robice, ja cu u nabavku za bolnicu i za bebu kad mi prodje ova guzva sada..
Oh vidim ima nas koje se sele u trecem tromjesecju…ja sam isto ovih dana u guzvi jer uz to sto jos radim selimo se pa me nije bilo neko vrijeme… znaci nisam uopce puno toga napravila, cistila sortirala stvari, imam osjecaj kao da me pregazio traktor, rekla sam nema sanse da se vise selim u 8.mj trudnoce
Kako se vi cure osjecate ovih dana? vidim da ste nabavile vec dosta robice, ja cu u nabavku za bolnicu i za bebu kad mi prodje ova guzva sada.. a dosta toga cu dobiti sada krajem 1.mj pa se puno ne opterecujem
Evo me s UZV-a. Bebice se prate 1540 i 1530 g 😍
Za tri tjedna ova manja je stigla veću i dobila 500 g.
Doktor kaže dobro je sto se prate. Sto se tiče položaja on je boze pomozi, nekako jedna ispod druge, ukoso 🙃
Kaže da nije bi bitno u kojem su položaju pa pretpostavljam da računa sa CR.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Evo da se i ja pohvalim da sam opeljesila lidl, kupila 2 topica za dojilje, tetrice, traper haljinu za trudnice i jos jedne trudnicke tajce pa nek se nade 😊😊
Mamice sva robica vam je preslatka 🥰🥰 ja jedva cekam da prekopam po vrecama i kutijama posto nam stize cura, a sve imamo od starije seke pa se nemam scim pohvaliti da kupujem jer nam stvarno netreba ni jedan bodi hehe 😅
Evo me s UZV-a. Bebice se prate 1540 i 1530 g 😍
Za tri tjedna ova manja je stigla veću i dobila 500 g.
Doktor kaže dobro je sto se prate. Sto se tiče položaja on je boze pomozi, nekako jedna ispod druge, ukoso 🙃
Kaže da nije bi bitno u kojem su položaju pa pretpostavljam da računa sa CR.
Ajme bas mi je drago da curke napreduju i da sve sve kak treba ❤ kak si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji