Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    16. Siječanj 2020. 10:02

malina08

Blizimama

malina08

Cure, očito je svima jučer bio shopping day plodan :) sve je tako medeno i malo i slatko!
    Ja sam pohodila jutros LIDL prije posla sa ostalim trudnicama koje su u 7:55 bile pred vratima :D
    uzela sam paket tetri pelena, paket potkosulja za dojenje i jedne tajice jos neka se nadju.
    Htjela sam haljinu, ali samo ih je 5 komada bilo i to sve neki mali brojevi i sve vec raspakirano i jadno pa nisam uzela..
    Kakva su iskustva sa lidl tetrama? Kvalitetne ili?

Meni su bile ok, evo i sad ce poslužit bile su po 3 komada u pakiranju, jel i sad tako?
    Ma da sam kupila samo jedan paket jer sam tad vec imala dosta njih al tih tetra nikad dosta😁prala sam na 90.
    Najbolje koje sam uzela su mi u bubamari.

Bilo je i po 2 komada i po 3, ja sam na kraju uzela ove 3 kom, a ista cijena, ne kuzim xD

Mislim da je razlika u dimenzijama pretpostavljam. Nisam kupovala..al cini mi se da sam vidjela da ima dimenzija 118×118 i 70×nesto..ili tako nekako. Pa su vjerojatno vece tetre 2 u pakiranju..a manje 3.🤔

Maja 3
    16. Siječanj 2020. 10:03

Jel itko vidio moje pitanje za kunert lavado kolica?

Blizimama
    16. Siječanj 2020. 10:09

Maja 3

malina08

Blizimama

malina08

Cure, očito je svima jučer bio shopping day plodan :) sve je tako medeno i malo i slatko!
    Ja sam pohodila jutros LIDL prije posla sa ostalim trudnicama koje su u 7:55 bile pred vratima :D
    uzela sam paket tetri pelena, paket potkosulja za dojenje i jedne tajice jos neka se nadju.
    Htjela sam haljinu, ali samo ih je 5 komada bilo i to sve neki mali brojevi i sve vec raspakirano i jadno pa nisam uzela..
    Kakva su iskustva sa lidl tetrama? Kvalitetne ili?

Meni su bile ok, evo i sad ce poslužit bile su po 3 komada u pakiranju, jel i sad tako?
    Ma da sam kupila samo jedan paket jer sam tad vec imala dosta njih al tih tetra nikad dosta😁prala sam na 90.
    Najbolje koje sam uzela su mi u bubamari.

Bilo je i po 2 komada i po 3, ja sam na kraju uzela ove 3 kom, a ista cijena, ne kuzim xD

Mislim da je razlika u dimenzijama pretpostavljam. Nisam kupovala..al cini mi se da sam vidjela da ima dimenzija 118×118 i 70×nesto..ili tako nekako. Pa su vjerojatno vece tetre 2 u pakiranju..a manje 3.🤔

Daaa i ja mislim da su dimenzije u pitanju😊
    Nisam cula za ta kolicaa, daj sliku?
    Ja sam imala mutsy 2u1 i kasnije maclaren a sad smo za cure uzeli bugaboo twin

Maja 3
    16. Siječanj 2020. 10:16

https://ibb.co/Pr0VGrj
    Neznam jesam uspjela.

Boa35
    16. Siječanj 2020. 10:24

Vidim da komentirate tetra pelene.. ja sam ih stvarno svagdje kupovala (Lidl, primark, pepco, dm, aliexpress)..
    I moram vam reći da mi se čine najkvalitenije iz lidla i aliexpressa što sam naručila.. baš neki dan stigle.. 5 velikih i 5 malenih (30x30) .. te malene mi se čine ljepše i kvalitetnije nego one u dmu što sam uzela.. na kraju iz pepca su najtanje, oke i najjeftinije valjda.. nisam ih još oprala, pa ne znam kako će se ponašat u mašini i sušilici..
    Mi idemo nakon posla do lidla.. valjda ću nešto naći

Blizimama
    16. Siječanj 2020. 10:31

Maja 3

https://ibb.co/Pr0VGrj
    Neznam jesam uspjela.

Bas neznam evo al mi se cini da su slivne bebetto kolicima. Sta si ta mislila? 

• Minnie255
    16. Siječanj 2020. 10:34

Joj curke ocito su dani od kontrakcija mene bas od jucer full peru ne mogu nista cijeli dan lezim🤷🏻‍♀️Strasno a u prvoj trudnoci niti jednom to nisam imala sad stvarno me sve napada,nego da pitam jeste vi kad uzeli mali normabel bas za te jake kontrakcije ja do sada jesam dva puta onaj mali od 2 mg nadam se da nece bas nastetit jer sigurno cu ga morat uzet jos par puta jer stvarno mi sami magnezij ni mirovanje ne pomogne uvijek🤷🏻‍♀️

Blizimama
    16. Siječanj 2020. 10:34

Karla89

Vidim da komentirate tetra pelene.. ja sam ih stvarno svagdje kupovala (Lidl, primark, pepco, dm, aliexpress)..
    I moram vam reći da mi se čine najkvalitenije iz lidla i aliexpressa što sam naručila.. baš neki dan stigle.. 5 velikih i 5 malenih (30x30) .. te malene mi se čine ljepše i kvalitetnije nego one u dmu što sam uzela.. na kraju iz pepca su najtanje, oke i najjeftinije valjda.. nisam ih još oprala, pa ne znam kako će se ponašat u mašini i sušilici..
    Mi idemo nakon posla do lidla.. valjda ću nešto naći

Sretnoo u lidlu💪💪
    Ja sam uzimala s neke stranice (svakakve su bile, na ovcice, medice.. I ok su bile) pa u bubamari i taj jedan paket u lidlu... Sad sam za blizice uzela jos u bubamari

sagi
    16. Siječanj 2020. 10:51

I ja ću navečer tek u Lidl, nakon posla i vježbanja pa ću vidjet dal će kaj ostat.
    Nije mi se dalo prije posla, jer si mislim da će do 5 mjeseca bit još tih ponuda kod njih, a onda ću bit doma pa mogu prošetat bilo kad. 

Blizimama
    16. Siječanj 2020. 10:54

Minnie255

Joj curke ocito su dani od kontrakcija mene bas od jucer full peru ne mogu nista cijeli dan lezim🤷🏻‍♀️Strasno a u prvoj trudnoci niti jednom to nisam imala sad stvarno me sve napada,nego da pitam jeste vi kad uzeli mali normabel bas za te jake kontrakcije ja do sada jesam dva puta onaj mali od 2 mg nadam se da nece bas nastetit jer sigurno cu ga morat uzet jos par puta jer stvarno mi sami magnezij ni mirovanje ne pomogne uvijek🤷🏻‍♀️

Evo bas sam to htjela pitat, za kontrakcije. Sad sam stajala pola sata nad stvarima koje parkiram jer se za vikend selimo i morala sam lec jer me sve steže.
    Meni je gin dala spasmex koji smijem popit do tri na dan. Jednu ujutro obavezno popim. Ako me bas bole leđa i budu kontrakcije popim i drugi popodne. Koliko magnezija smijemo popit na dan?? Koliko mg?ovu drugu trudnocu uzasno podnosim, nikako... Jesu dvije i sve je drugacije al opet nisam mislila da ce mi bit tako tesko🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.