Tina ja sam sinoc iskomentirala tvoj trbuh i sobicu ali nigdje tog posta 🤔,.. Ugl.. Trbuh je baaas pravi, bas me zanima koliki je frajer 👍🏻, za sobicu mogla si to poslikati da vidimo 🤷🏻♀️😃
Karla bome ja sam poprilicno da su ovo bile kontrakcije, meni se grcio donji dio stomaka, ko kamen kamen, kad popusti ko da nista nije bilo. A muzu sam rekla da mi nesmije vise tak kad udje u ducan pa sta god vidi da hoce kupit, jos cu samo pidjamice 56 i to je to, ne zelim nagomilavat, ako isfali poslat cu ga u samostalni shoping 😂 gori je od kakve zene, kad mu kazem netreba nam i to on slozi facu ko ona curica na lidlovoj reklami pred Bozic 🙈😂
Happyivy nadam se da cemo se sresti 😃
Jutro, hahah Skoljka, bome moj je htio kupit neka odijelca prije mjesec dana, još ni spol nismo znali 😂
Preslatka je robica 😍
I sad ne znam više čije sam buše vidjela, al sve su slatke 🙂
I sretno danas svima na pregledima 🤞
Tina1803trbuuh! Pa ti već imaš i kindač složen i spreman!
mi još nismo kupili kindač i komodu..
Školjka robica je preslatkaaa! Ja bi isto tako sve pokupovala kad uđem u dućane!
I ja jučer na poslu mislim da sam imala nekoliko kontrakcija, ali nisam 100% sigurna jesu li kontrakcije bile ili se beba nekak čudno namjestila.. kad sam došla doma trbuh mi je isto u par navrata bio tvrd za popi****.. al kako sam stalno bila u pokretu, nisam sigurna što je točno to bilo .. čak sam u jednom trenu ono pomislila da je beba zaglavila
Sretno cure na pregledima danas!Lilypie kako ste nam vas tri?
Daa,mi nismo sigurni kad ce gospodin odluciti van tako da moramo biti u pripravnosti😁👶🏻
I ja sve cesce imam te kontrakcije i raznorazne nove osjecaje - najnoviji mi je osjecaj "pulsiranja" u trbuhu 🤔
Ja osjećam pulsiranje već dugo, nekad mislim da umišljam 😂
Skoljka hvalaa🥰 uslikat cu njegove stvarcice da vidite sto smo mu sve pripremili 🤗
Sagi i ja ponekad pomislim da umišljam 😁 možda je štucanje? Netko je spomenuo da kad bebe štucaju da je osjećaj pulsiranja u trbuhu...🤷♀️
Meni je to pulsiranje u biti prvo što sam osjetila od bebe, baš bi to tako opisala. Sada ako to osjetim, obično je pri vrhu trbuha pa se pitam je li to uopće beba ili šta jer je kao neko titranje.
Ja krenula kupovati robicu, ajme luda sam, sad ne mogu prestati 🙈😂
Samo imam 3 bodija 56 i 1 pizdamicu 56, morat ću to malo podebljati. 😁
Jutro cure, ajme tesko mi je popratit vas, nisam nista zapamtila od gore procitanog osim onog pulsiranje😊meni bude tako i sjecam se od prve curke sa je tako bilo kad bi stucala.
Sretno svima na pregledima🙏😊
Cure, očito je svima jučer bio shopping day plodan :) sve je tako medeno i malo i slatko!
Ja sam pohodila jutros LIDL prije posla sa ostalim trudnicama koje su u 7:55 bile pred vratima :D
uzela sam paket tetri pelena, paket potkosulja za dojenje i jedne tajice jos neka se nadju.
Htjela sam haljinu, ali samo ih je 5 komada bilo i to sve neki mali brojevi i sve vec raspakirano i jadno pa nisam uzela..
Kakva su iskustva sa lidl tetrama? Kvalitetne ili?
Cure, očito je svima jučer bio shopping day plodan :) sve je tako medeno i malo i slatko!
Ja sam pohodila jutros LIDL prije posla sa ostalim trudnicama koje su u 7:55 bile pred vratima :D
uzela sam paket tetri pelena, paket potkosulja za dojenje i jedne tajice jos neka se nadju.
Htjela sam haljinu, ali samo ih je 5 komada bilo i to sve neki mali brojevi i sve vec raspakirano i jadno pa nisam uzela..
Meni su bile ok, evo i sad ce poslužit bile su po 3 komada u pakiranju, jel i sad tako?
Ma da sam kupila samo jedan paket jer sam tad vec imala dosta njih al tih tetra nikad dosta😁prala sam na 90.
Najbolje koje sam uzela su mi u bubamari.
Meni su bile ok, evo i sad ce poslužit bile su po 3 komada u pakiranju, jel i sad tako?
Ma da sam kupila samo jedan paket jer sam tad vec imala dosta njih al tih tetra nikad dosta😁prala sam na 90.
Najbolje koje sam uzela su mi u bubamari.
Bilo je i po 2 komada i po 3, ja sam na kraju uzela ove 3 kom, a ista cijena, ne kuzim xD
Tina ja sam sinoc iskomentirala tvoj trbuh i sobicu ali nigdje tog posta 🤔,.. Ugl.. Trbuh je baaas pravi, bas me zanima koliki je frajer 👍🏻, za sobicu mogla si to poslikati da vidimo 🤷🏻♀️😃
Karla bome ja sam poprilicno da su ovo bile kontrakcije, meni se grcio donji dio stomaka, ko kamen kamen, kad popusti ko da nista nije bilo. A muzu sam rekla da mi nesmije vise tak kad udje u ducan pa sta god vidi da hoce kupit, jos cu samo pidjamice 56 i to je to, ne zelim nagomilavat, ako isfali poslat cu ga u samostalni shoping 😂 gori je od kakve zene, kad mu kazem netreba nam i to on slozi facu ko ona curica na lidlovoj reklami pred Bozic 🙈😂
Happyivy nadam se da cemo se sresti 😃
Ja sam ti gore u tigrastoj haljini, pa se javi 🤗 muzek je samnom. Sam da tw obavjestim da su mi rekli da smo na krivi dan narucene i da neznaju kad ce nas pogledat
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji