Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    16. Siječanj 2020. 00:11

Tina1803

Školjka PREslatka robica..ajme bolje da više ne gledam tu robicu jer cu sve pokupovat 🤦‍♀️
    Evo slikica i od naaas 💙 https://ibb.co/XXbsKr4

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    16. Siječanj 2020. 00:13

Karla89

Aaaaaee2eeeeeew2

https://ibb.co/Csyr4t8
    Evo i nas 24+1

🥰🥰🥰

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka
    16. Siječanj 2020. 04:23

Ja evo pijem caj, nocas me muce crijeva 🙈, a kontrakcija sam imala bezbroj od nekih 21h. Mozda uspijem jos malo zaspati, pa na pregled. 

Jahanara
    16. Siječanj 2020. 06:47

Jutro!

Sretno na pregledima Skoljka i Tina!  I drugima ako ako netko ima!🤞 za dobre preglede!

Prekrasnu robicu ste pokupovale! I lijepe buse sam vidjela😃

Tina1803
    16. Siječanj 2020. 07:03

Jahanara

Jutro!

Sretno na pregledima Skoljka i Tina!I drugima ako ako netko ima!🤞 za dobre preglede!

Prekrasnu robicu ste pokupovale! I lijepe buse sam vidjela😃

Hvalaa, mi imamo pregled u 10h 🤞🥰

Maja 3
    16. Siječanj 2020. 07:07

Jutro! Curke,sretno na pregledima danas!
    Super su vam i busice i robica!

• meddleO407
    16. Siječanj 2020. 07:35

Jutro cure, hvala na savjetima...idem danas po uputnicu i naoružat se brusnicama. Željezo mi je isto u kapsulama poslala pa ću i to podići. Ah, samo neka beba bude dobro 🤩
    Buše su baš slatke, sretno na pregledima.❤️
    Tina, ne znam jesam dobro uočila na tvojoj slici- jel ono Fisher Price vrtuljak/projektor? Ja sam isti takav kupila, ali ga nisam još otvorila. Jel dobar?

Tina1803
    16. Siječanj 2020. 07:40

meddleO407

Jutro cure, hvala na savjetima…idem danas po uputnicu i naoružat se brusnicama. Željezo mi je isto u kapsulama poslala pa ću i to podići. Ah, samo neka beba bude dobro 🤩
    Buše su baš slatke, sretno na pregledima.❤️
    Tina, ne znam jesam dobro uočila na tvojoj slici- jel ono Fisher Price vrtuljak/projektor? Ja sam isti takav kupila, ali ga nisam još otvorila. Jel dobar?

Daa, fisher price, to nam je dala rodica od muža. Meni je odličaan. Super projektira zvjezdice i mijenja svjetla i ima tri zvuka koja mijenjas. Obožavam te svjetleće baby stvari, ja bih da mi cijela soba bude u zvjezdicama 😊

Boa35
    16. Siječanj 2020. 08:01

Tina1803 trbuuh! Pa ti već imaš i kindač složen i spreman! mi još nismo kupili kindač i komodu..
    Školjka robica je preslatkaaa! Ja bi isto tako sve pokupovala kad uđem u dućane!
    I ja jučer na poslu mislim da sam imala nekoliko kontrakcija, ali nisam 100% sigurna jesu li kontrakcije bile ili se beba nekak čudno namjestila.. kad sam došla doma trbuh mi je isto u par navrata bio tvrd za popi****.. al kako sam stalno bila u pokretu, nisam sigurna što je točno to bilo .. čak sam u jednom trenu ono pomislila da je beba zaglavila
    Sretno cure na pregledima danas! 
    Lilypie kako ste nam vas tri?

Tina1803
    16. Siječanj 2020. 08:10

Karla89

Tina1803 trbuuh! Pa ti već imaš i kindač složen i spreman! mi još nismo kupili kindač i komodu.. Školjka robica je preslatkaaa! Ja bi isto tako sve pokupovala kad uđem u dućane!
    I ja jučer na poslu mislim da sam imala nekoliko kontrakcija, ali nisam 100% sigurna jesu li kontrakcije bile ili se beba nekak čudno namjestila.. kad sam došla doma trbuh mi je isto u par navrata bio tvrd za popi****.. al kako sam stalno bila u pokretu, nisam sigurna što je točno to bilo .. čak sam u jednom trenu ono pomislila da je beba zaglavila
    Sretno cure na pregledima danas! Lilypie kako ste nam vas tri?

Daa,mi nismo sigurni kad ce gospodin odluciti van tako da moramo biti u pripravnosti😁👶🏻
    I ja sve cesce imam te kontrakcije i raznorazne nove osjecaje - najnoviji mi je osjecaj "pulsiranja" u trbuhu 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.