Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    15. Siječanj 2020. 20:35

Ne znam ima li u svakoj ljekarnoj ali ja sam u farmaciji kupovala kad god me mjehur skrpi NOCISTINTENSIVE super je kao neki prah od brusnice bas kao koncentrat brusnice mislim da pise da smije i u trudnoci jer nema nista opasno znaci to mi je otkrice bilo 😃pa probaj viditi i to 7 dana se pije navecer prije spavanja

• lola777
    15. Siječanj 2020. 20:44

Minnie255

Ne znam ima li u svakoj ljekarnoj ali ja sam u farmaciji kupovala kad god me mjehur skrpi NOCISTINTENSIVE super je kao neki prah od brusnice bas kao koncentrat brusnice mislim da pise da smije i u trudnoci jer nema nista opasno znaci to mi je otkrice bilo 😃pa probaj viditi i to 7 dana se pije navecer prije spavanja

Pozdrav, trudna sam 22 tj. i vidim da pisete o upalama mjehura. Prije 15 dana sam imala upalu mjehura i amorfne soli u urinu te su mi propisali jednodnevni antibiotik Urifos. Imala sam bolove bocno s obje strane. Ova 3 dana sam radila urinokulturu, a danas me pocelo boliti na isti nacin. Pretpostavljam da ce mi urin biti ok jer sam pila dosta caja od brusnice i tako mi se uvijek namjesti. Urin ok, a nakon par dana opet kontrola urina i upala. Stvarno se cuvam i pazim i ne znam sta vise da napravim. Sta mi savjetujete?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Vaki
    15. Siječanj 2020. 20:47

Meni je danas rekao da trebam uzimati željezo zbog hemoglobina. No, meni kendural c nikako ne sjeda na želudac. Imam grčeve od njega i još se k tome pije na prazan želudac, a tako trebam uzimati i euthyrox. Imate kakvu preporuku? Preko hrane ne mogu jer stalno povratim ako jedem nešto drugo osim kruha, salate i voća. Salata je kao bogata željezom, ali eto... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• mamasita05
    15. Siječanj 2020. 21:03

Vaki

Meni je danas rekao da trebam uzimati željezo zbog hemoglobina. No, meni kendural c nikako ne sjeda na želudac. Imam grčeve od njega i još se k tome pije na prazan želudac, a tako trebam uzimati i euthyrox. Imate kakvu preporuku? Preko hrane ne mogu jer stalno povratim ako jedem nešto drugo osim kruha, salate i voća. Salata je kao bogata željezom, ali eto…

Meni je preventivno dr dala Globifer svako drugu vecer jer mi je hemoglobin na granici, ne utjece mi na probavu i stvarno mi se cini ok. Mislim da sam ga platila 195 kn. Cim mi je spomenula da moram piti nesto za hemoglobin, odmah sam rekla da mi da nesto sto ne uzrokuje probavne smetnje jer sam davno to pila i poremetilo mi probavu ajme. Rekla je da je to trenutno najbolje na trzistu. Na uputama ne pise da se pije nataste, samo jedna tableta s casom vode. 

15. Siječanj 2020. 21:08

Uh bome ste se raspisale, a ovo sam zapamtila 😊
    Prekrasne ste robice nakupovale, ja sutra idem skicnut opet 😂
    Super za uredne preglede 👍👍
    Ovo zadnje sto ste se raspisale za upale i slicno bas neznam jer da pokucam nikad nije problema bilo, samo znam da je brusnica dobra, a ja je i ovako nekad znam jesti jer mi je fina ☺
    Karla ja isto pijem maticni sok od aronije, jednu bocu popila pa napravila pauzu pa cu sad za koji dan sa drugom poceti 😀
    Vaki a da probas isto maticni sok piti on je onako trpak veze usta, bil to izdrzala da ne povratis. Blitva i spinat su ti dobri, neznam koje si mislila pod salata, orašasti plodovi isto i sjemenke neke to bi mozda uspila, ali vazno je i vitamin C uzimati da se zeljezo dobro apsorbira, ali kazes da voce jedes.

Boa35
    15. Siječanj 2020. 21:19

Mellorine

Ovo zadnje sto ste se raspisale za upale i slicno bas neznam jer da pokucam nikad nije problema bilo, samo znam da je brusnica dobra, a ja je i ovako nekad znam jesti jer mi je fina ☺
    Karla ja isto pijem maticni sok od aronije, jednu bocu popila pa napravila pauzu pa cu sad za koji dan sa drugom poceti 😀
    Vaki a da probas isto maticni sok piti on je onako trpak veze usta, bil to izdrzala da ne povratis. Blitva i spinat su ti dobri, neznam koje si mislila pod salata, orašasti plodovi isto i sjemenke neke to bi mozda uspila, ali vazno je i vitamin C uzimati da se zeljezo dobro apsorbira, ali kazes da voce jedes.

Da,  1 dcl je dovoljno dnevno.. meni ga je lakše s vodom popit pa razrijedim ko bevandu 😊🙈

15. Siječanj 2020. 21:31

Karla89

Mellorine

Da, 1 dcl je dovoljno dnevno.. meni ga je lakše s vodom popit pa razrijedim ko bevandu 😊🙈

Ma ja pijem samo po jednu onu malu casicu od rakije i odjednom lakse mi je 😀 jer mi je ok zeljezo ovo samo preventivno da ga odrzavam na dobroj razini 😀

skoljka
    15. Siječanj 2020. 22:08

Evo da i ja stavim sta sam maloprije kupila u Kiku. Udjem sam da vidim pidjamice i bodije i onda muz navali na hlace, i izadjem a nisam ni pogledala ono za sto sam usla 🙈
    Maybaby prekrasna robica za curku
    Vaki pa i ti si shopingirala 👍🏻😂
    Medleo slazem se sa Karlom da ti je najbolje brusnice kupiti u ducanu u rinfuzi i od njih raditi caj, mozes dodati i vrecicu caja obicnog od brusnice za ljepsi okus, ali odstalale brusnice obavezno pojesti, to stvarno djeluje.
    Nisam vise zapamtila sta sam sve htjela komentirati

Tina1803
    15. Siječanj 2020. 22:34

Školjka PREslatka robica..ajme bolje da više ne gledam tu robicu jer cu sve pokupovat 🤦‍♀️
    Evo slikica i od naaas 💙  https://ibb.co/XXbsKr4

skoljka
    15. Siječanj 2020. 23:10

maybaby

i tko kaže da za curicu treba sve biti roza.. hahaha
    meni se sve sviđa i neutralno je, barem meni
    i sliknula sam se..raste bebolina

https://ibb.co/S7fG90x

Znala sam da sam nekog busu preskocila... Eee tek ce pocet da raste, jos si malesni 🙈 ali slatki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.