Tina preslatka robica🥰
Nadam se da od sutra i mi krecemo lagano sa kupovinom😊
Razmisljam da sutra otvorim bolovanje, al me pere takva griznja savjesti.
Cure,vezano za robicu.. bodica vam uvijek treba..i njih kupite dosta. Za babinje nemojte racunat da ce vam donjet..jer vecina dolazi poslije prvih mj dana..i tad je vec beba veca..tako da manje vise svi kupuju 62,68,74 br..
Nitko vam nece donjet te male robice po izlasku iz bolnice.
Netko je napisao popis robice sto ima..zaboravila sam tko..
Po meni bodici kratkih rukava ne trebaju...tako male bebe nemogu jos regulirati tjelesnu temperaturu..i bez obzira koliko je toplo u kuci..mora imati duge rukave preko tog onda. I meni su bile super one hlace s stopalima..kako je vec netko napisao..bez straha si da ce beba skinut carapice.
Jel zna neka usporedbu 56 broja iz Nexta i C&A? Jel Next veci ili su isti? Dolazim u napast da idem sad jos kupiti broja 56, maloprije susjeda u setnji bebi 2 mjeseca, tek sad pocela sa 62, a rodjena je sa 3500gr.
Od 56 broja ja imam
5 bodija dugi rukav
2 hlacice
2 pidjamice
1 trenirkica
2 tutice sa majicicama
1 benkica sa hlacicama
Bas mi se cini premalo,
od 62 imam vise robice 5 bodija, 2 pidjamice, vise hlacica, vise majicica, trenirkice
Sad sam isla traziti gdje sam propustila Tininu robicu, aa bas sladak setic, to je sa Manzare sto ai stavljala, koliko je kostao, preslatko.
Hejj pozz!da sa amazona nemoj narucivati pola ne salju za Hrvatsku a pola dostavu platis vise nego samu narudzbu!ugl kad ti se nesto svidi na amazonu vecinu isto imas na aliexpresu puno jeftinije!Ja sam i ruksak za kolica narucila na aliju i stvarno je odlican i kvalitetan a po ovim stranicama takvi isti su po 500,600 kuna!Sto se tice c&a ja sam imala cak 2,3 komada 50 velicina dosta su ti realni brojevi a next je malo veci kalup😀
Nego curke kako vi stojite sa strijama i mazanjem trbuha?!mazete li uopce?evo mi smo danas ravno 28 tjedana🙏🏻😀
Jao koliko slatke robe 🙈 ja sam oprala i ispeglala sta imam, jos cu ic u kupovinu sad kad znam sta fali 🙈🤩 Cure jel obavezan tt za Vinogradsku? Jedino tamo moze muz ici s obzirom na vrijeme odrzavanja 🙈 jos da i to obavimo 🤷♀️ ja sam danas radila oggt , nisam se ispovracala ali 🥵
Dobro vecer
Nova sam ovdje, ovako mjesecnica mi kasni 10 dana i jos nisam dobila, radila sam dva testa i oba dva su bila negativna, sad na ovom zadnjem testu nista ne vidim bas
skoljka hvala, evo i slikica za okruglih 30
https://ibb.co/R4mnFZR
Ja bih na tvom mjestu uzela jos robice 56, vidim da isto citas i zimske, je da ih je dosta rodilo ranije nekolka tjedna, ali ih dosta pise da stalno peru i suse robicu, moj savjet uzmi jos bar bodija 😊
Maja mislim da niko nije mislio bebicu obuci samo u kratki rukav, ja od prve imam i kratke bodije te male brojeve, ali onda sam joj jos oblacila dugu piđamicu ili majicu i plisaste gegice, skombinira se 😊
Jahanara a zasto griznja savjesti 😳
Minnie ja se mazem onom kremom od biobaze sto se dobije u dm-u, ali i djecjim kremicama sto od male imam, a nekad i niveom, koja prva dođe pod ruku, zasad jos nema strija 😀
E i danas sam isla probati datulje i da i dalje mi se bas ne sviđaju, a citala sam da ih je dobro jesti 4 tjedna prije poroda. Jel koja isto razmisljala o njima da ce ih jesti 😊
skoljkahvala, evo i slikica za okruglih 30
https://ibb.co/R4mnFZR
Ja bih na tvom mjestu uzela jos robice 56, vidim da isto citas i zimske, je da ih je dosta rodilo ranije nekolka tjedna, ali ih dosta pise da stalno peru i suse robicu, moj savjet uzmi jos bar bodija 😊
Maja mislim da niko nije mislio bebicu obuci samo u kratki rukav, ja od prve imam i kratke bodije te male brojeve, ali onda sam joj jos oblacila dugu piđamicu ili majicu i plisaste gegice, skombinira se 😊
Jahanaraa zasto griznja savjesti 😳
Minnie ja se mazem onom kremom od biobaze sto se dobije u dm-u, ali i djecjim kremicama sto od male imam, a nekad i niveom, koja prva dođe pod ruku, zasad jos nema strija 😀
E i danas sam isla probati datulje i da i dalje mi se bas ne sviđaju, a citala sam da ih je dobro jesti 4 tjedna prije poroda. Jel koja isto razmisljala o njima da ce ih jesti 😊
Divno🤰 🙈 nijedna se ne deblja , samo trbuh ? 👀🙈 samnom nesto ne valja 😂😂😂 prijateljica mi je rekla za datulje , nisam nikad probala 👀🤭
Jahanara gdje gori 👀😕
Minnie kakv si ruksak uzela, daj sliku, jesi zadovoljna, ja cekam ovih dana da mi stigne sa Alija, jedva cekam 🙈😂. Mazala sam se Biobazom, to sam brzo potroaila, pa Biooilom, ivec jako dugo iz ljekarne bademovo, cak mi ono najvise odgovara za kozu jer je suha, nekad se kompletna namazem, mazem se obavezno poslije tusiranja tad ga koza najbolje upije
Meni su se bile pojavile neke linije sjajne po cijelom stomaku, al kako sam se intenzivnije pocela mazati nevidim ih vise
Brankica 🤞🏻da ogtt bude uredan
Melorine 😍😍 bas je lijepi, stvarno imamo isti stomak, prava lopta. Jelda da trebam, jadan ce bit siroce ako ne dokupim jos 🙈😅
E da ovo za datulje, pa ja ih inace volim jesti 🙈, nije mi jasno da se nekom ne svidjaju, al ja volim i suhe sljive i suhe smokve 🤷🏻♀️ mozda zato i njih. Ugl.. Jos na pocetku trudnoce jedna med ses iz NL mi je odmah rekla pocni jesti datulje, a vidim da ovdje svi pisu da se pred kraj trebaju jesti. Jucer mi bas jedan covjek veli ma navali na datulje, velim ja mozda je rano, veli ma kakvi 🙈😅
Sortiraj odgovore
Najstariji