I evo kompletic:
https://ibb.co/jk4V2DM
https://ibb.co/RvZpwSh
https://ibb.co/5vgZNyM
Sanrio dobro nam došla
Fever ok je koliko bebu osjetiš.. kako će tjedni rasti tako će se i ona češće javljati.. bitno samo da se javlja, a i mora nekad spavati
moj muž bi da mu se staalno javlja kad on želi.. pa mu govorim: da sad je budimo jer želimo da nam se javi, a kad se rodi jedva ćemo čekat da spava
Fever, ja svoju osjetim evo recimo svaka dva sata. Tu ona pol sata migolji vamo tamo, lupa i onda se smiri pa za dva sata opet. To joj je neki ritam primjetila sam. Ako se u noći probudim, često se i ona probudi.
Šta mislite cure, koliko otprilike treba te robice, za prvih mjesec dana. Ne mogu se uopće sjetiti koliko sam toga za kćer imala, ona je rođena u ljetu i bilo je nekako zgodnije za oblačenje čini mi se. Bodić i hlačice i to je to. A sad razbijam glavu, ono u ožujku je znalo bit i snijega 🙄 ja imam jedno 12 dugih bodija, desetak hlačica, 10 s kratkim rukavima, 5 bez rukava, pet majčica, dvije veste, hrpu čarapica, par štramplica, 15ak onih odijelaca sa stopalima, par kapica tankih, dva debela mucasta odijelca.. Čini mi se da je to dosta a opet ne znam…jel vi imate više ili podjednako?
mislim da ti je to dovoljno robice za poečtak..
Evo mog popisa:
56
6 pidžama, 7 dugi bodi, 7 hlače, 3 kratki bodi, 2 jaknice, čarape
62
10 pidžama, 8 kratki bodi, 8 hlače, 12 dugi bodi, 2 jaknice, 6 majica
Imam i nešto dobivene robice broj 68..
Pošto imam sušilicu, mislim da mi je to dovoljno za početak.. a vjerujem da ću za poklon sigurno dobiti još nešto robice.. jedino još nemam niti jedno ono jednodjelno odjelce što se kopča na ramenima.. gdje tog ima za kupiti?
U h&m-u i pepcu nisam vidjela da ih imaju..
Pošto ćemo biti prvih mj dana uglavnom doma, mislim da će najviše biti u pidžamicama, one su mi preslatke i morala sam ih kupiti
Najmanji br najmanje toga.
Prerastu doslovno u 2-3 tj.
Pidamicu ne mjenjate svaku vecer ako se nije sta desilo tako da ne treba njih puno.
62-68 ce duze koristiti pa je bolje vise te velicine 🙂
Što se tiče micanja i udaranja bebača - moj rijetko kad spava🤣 od ranog jutra je aktivan i stvarno rijetko prodje vise od sat da ga ne osjetim. Ali po noci je dobar zasad, spava kad i ja spavam🥰 znam se nekad po noci ustati na wc pa se tad malo probudi
Super hvala cure na info, vi ste vise trudne od mene pa je sigurno da cu vise i osjetiti kako tjedni prolaze... a mora nekad i spavat da😂
Ja nisam uzimala ta odjelca sto se kopcaju na ramenima, meni se to pokazalo neprakticno jer nekako uvijek kliznu te naramenice kad drzim bebu pa to necu kupovati. A i vecina sto sam vidjela su one kao plisane a ja se jezim cim dotaknem plis robu pa definitivno preskacem...
Netko je spomenuo sinsay, ima krasne robice ali jos nisu uveli online narucivanje na djecje :-/
It’s a baby boy💙
Fever prije nekoliko tjedana sam bebicu osjetila samo nakon sto pojedem nesto slatko, pa je pocelo redovito popodne i navecer prije spavanja. Netko mi je rekao kakva ti je beba u trbuhu, takva ce biti kad se rodi.. heh kak sam bila sretna..
E a sad evo vec par dana, u 5-6 ujutro krene lupkanje nadam se da su to gore ipak bapske price
Inace se javi svakih sat-dva.
Bebac24 dobar je ovaj savjet: najmanji broj, najmanje toga! Meni jos treba nesto za izlazak iz bolnice. Neki dan sam vidjela preslatku ljetnu robicu, nisam si mogla pomoci jaooo
Bebac24 pa da, zato i nisam previše kupovala.. br 50 nisam ništa, jedino uzela par stvarčica 56 u pepcu, a to je zapravo 50 (nisam znala na početku da su manji brojevi)..
Tina1803 i moja se probudi svaki put kad se dižem na wc.. koliko god to nježno i polako obavila, uspije se probuditi..onda kad se vratim u krevet ona nastupa i to traje sigurno 15-20 min..
Jutro svima!
Sazrio dobrodošla 😊
Meddle mislim da je to okej količina robice. Ja sam nakon poroda dobila dosta robice, ali uglavnom brojeve 62/68 tak da je to nosila kasnije. Sad planiram se malo opskrbiti sa brojem 56.
Fever ja sam u tvojim tjednima osjetila bebu upravo ovako kak si ti opisala. Sada je osjetim po malo cijeli dan, a kad legnem to je bas tulum.
Tina preslatko je odijelce 😍 i kompletić 😍
Karla to jednodjelno sto se kopča na ramenima je bas nepraktično. Imala dva komada, nijednom joj nisam obukla.
Cure jel vi kad legnete na leđa vidite obrise bebe? Ili sam ja luda. Mislim posteljica mi je iza, možda zato al ja točno vidim gdje joj je glava - ginekolog mi je rekao da je to glava jer je na zadak- i sad se premjestila s desne na lijevu stranu. Još me panika hvata da nije onda na “suhom” obzirom na stanje s plodnom vodom.
Tina preslatka robica 😍
Karla imas ih kupiti u c&a i u kiku, obicno su u kompletu sa bodijem ili majicom.
Meni su ta jednodijelna odijelca sa kopcanjem na ramenima bas zgodna bila i imam ih dosta. Puno zgodnija od hlacica jer bi onda carapice stalno spadale, a ovako sam mirna. A srecom plis volim 😀
Fever tako sam i ja bebicu osjecala, a tako i sad negdi, znaci kad pojedem nesto pogotovo slatko, dosta cesto dok rucak pravim, kad legnem, a po noci ako se probudim isto malo, ali nije da me probudi udaranjem.
Corinne pola mama koje ja znam beba je bila totalna suprotnost od onoga u trbuhu tako da nema pravila 😀
MickeyMouse ja samo vidim kad se beba negdi izboci, ali nevidim obrise tj nekuzim koji je dio 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji