Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    14. Siječanj 2020. 17:55

skoljka

Jel zna neka usporedbu 56 broja iz Nexta i C&A? Jel Next veci ili su isti? Dolazim u napast da idem sad jos kupiti broja 56, maloprije susjeda u setnji bebi 2 mjeseca, tek sad pocela sa 62, a rodjena je sa 3500gr.
    Od 56 broja ja imam
    5 bodija dugi rukav
    2 hlacice
    2 pidjamice
    1 trenirkica
    2 tutice sa majicicama
    1 benkica sa hlacicama
    Bas mi se cini premalo,
    od 62 imam vise robice 5 bodija, 2 pidjamice, vise hlacica, vise majicica, trenirkice
    Sad sam isla traziti gdje sam propustila Tininu robicu, aa bas sladak setic, to je sa Manzare sto ai stavljala, koliko je kostao, preslatko.

175 kn je kompletić 😊

happyivy
    14. Siječanj 2020. 17:59

skoljka

happyivy

Curke, kakva su vam iskustva s robicom s amazona? Mislim po kvaliteti i dal se to isplati. Mislim slike su da ti pamet stane al mene brine kvaliteta.

Mislim da ti Amazon ne salje za Hr, ali on je povezan sa Aliexpresom, a oni salju.

Joj sry na aliexpres sam i mislila al krivo na kraju napisala. Jel ima tko iakustva. Nije da se cicijam na robici dala bi za mrvu sve al imaju neke neodoljive stvari koje tu nisam vidla

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

happyivy
    14. Siječanj 2020. 18:01

Minnie255

Hejj pozz!da sa amazona nemoj narucivati pola ne salju za Hrvatsku a pola dostavu platis vise nego samu narudzbu!ugl kad ti se nesto svidi na amazonu vecinu isto imas na aliexpresu puno jeftinije!Ja sam i ruksak za kolica narucila na aliju i stvarno je odlican i kvalitetan a po ovim stranicama takvi isti su po 500,600 kuna!Sto se tice c&a ja sam imala cak 2,3 komada 50 velicina dosta su ti realni brojevi a next je malo veci kalup😀
    Nego curke kako vi stojite sa strijama i mazanjem trbuha?!mazete li uopce?evo mi smo danas ravno 28 tjedana🙏🏻😀

Ma na aliexpres sam miskika al krivo napisala 🤣 trudnicki mozak 🤪. Hvala na savjetima. 

14. Siječanj 2020. 18:02

Jahanara

Tina preslatka robica🥰

Nadam se da od sutra i mi krecemo lagano sa kupovinom😊

Razmisljam da sutra otvorim bolovanje, al me pere takva griznja savjesti.

I ja svaki dan odgadjam, kao, budem jos malo! Zao mi para, a rasteretili su me skroz na poslu pa mi steta otici, jedino me budjenje ubija ujutro

happyivy
    14. Siječanj 2020. 18:03

brankica09

Mellorine

skoljkahvala, evo i slikica za okruglih 30
    https://ibb.co/R4mnFZR
    Ja bih na tvom mjestu uzela jos robice 56, vidim da isto citas i zimske, je da ih je dosta rodilo ranije nekolka tjedna, ali ih dosta pise da stalno peru i suse robicu, moj savjet uzmi jos bar bodija 😊
    Maja mislim da niko nije mislio bebicu obuci samo u kratki rukav, ja od prve imam i kratke bodije te male brojeve, ali onda sam joj jos oblacila dugu piđamicu ili majicu i plisaste gegice, skombinira se 😊
    Jahanaraa zasto griznja savjesti 😳
    Minnie ja se mazem onom kremom od biobaze sto se dobije u dm-u, ali i djecjim kremicama sto od male imam, a nekad i niveom, koja prva dođe pod ruku, zasad jos nema strija 😀

E i danas sam isla probati datulje i da i dalje mi se bas ne sviđaju, a citala sam da ih je dobro jesti 4 tjedna prije poroda. Jel koja isto razmisljala o njima da ce ih jesti 😊

Divno🤰 🙈 nijedna se ne deblja , samo trbuh ? 👀🙈 samnom nesto ne valja 😂😂😂 prijateljica mi je rekla za datulje , nisam nikad probala 👀🤭

Joj nisi jedina, ja sam vec na +6 s tim da jakooo pazim na prehranu zadbjih mj dana. Mislim da me gledanje 24 kitchen programa deblja 🤣

• meddleO407
    14. Siječanj 2020. 18:05

Milaa, naruči se kod ginekologa, teško je reći što je posrijedi. Iz mog iskustva ti mogu reći da mi nikad nije bio "lažno" negativan, a isto tako ti mogu reći da kad smo krenuli radit na bebi od savršenog ciklusa sve se pošeremetilo, to je kasnilo, pa ranilo, kao da se moje tijelo namjerno samnom poigravalo. Zato...čuvaj živce i kod ginića

14. Siječanj 2020. 18:07

Brankica ma nemoze mi svih 8 kg biti u trbuhu, vata se to pomalo svagdi 😂 i govorim ja to, a idem peci palacinke 😂
    Skoljka ahahah ma nece biti siroce, ali lakse ce tebi bit da ne peres bas stalno, ja bi sad u Manu na tvom mjestu taman 50% snizeno, a preslatkih stvari ima 😀 volim i ja suhe smokve i sljive i marelice i grozđice, al one mi nekako nisu sjele, ali potrudit cu se, ma mogu se kroz citavu trudnocu al malo, a zadnja 4 tjedna 5/6 na dan pise, procitaj na netu za sto su sve dobre da sad ne nabrajam 😀
    Happyivy mislim da su cure vec pisale da je ok robica, ja sam mislila isto naruciti stogod, ali ja to nekako vise volim uzivo vidjeti, ali stvarno ima preslatkih kompletica 😀

• Minnie255
    14. Siječanj 2020. 18:08

Hocuu posaljem cim poslikam ruksak,zadovoljna sam bas😀uglavnom ima bodi benkica i u bubamari 2 komada 70 kuna ako nekome nesto znaci😀

• meddleO407
    14. Siječanj 2020. 18:18

Školjka, ima u Mani robice za bebe, bila sam ja danas ali sve veliki brojevi. Ja mislim ipak možda još koju sitnicu 56, nekako mi se sad čini da fali jer je većinom sve što imam 62, makar duge bodije uzet na Nextu- 5 komada 100 kn, nisam nigdje našla jeftinije. Jeftinije je čak nego na HM-u, doduše manji izbor

mom3
    14. Siječanj 2020. 18:22

U Karlovcu već dugo ne drže robicu u Bubamari, a imali su baš lijepe stvari..

Uglavnom, kad sam pročitala da Mana ima outlet, odmah sam otišla i upecala 4 majice po 8kn/komad, 1 donji dio trenirke 25kn i 1 majicu kasnije za bebu 4kn. To stvarno nije žao kupiti.

Fotka

https://ibb.co/F4RNzsD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.