Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LaLuna
    13. Siječanj 2020. 21:55

Cure pratim vas redovito, prva sam na popisu... ali sam aktivnija na fejsu. Još iščitavam zimske, sva sam neka usporena.. evo upravo se spremam još malo peglati robicu ☺️
    Inače baš lijepe stvarčice postate... o robici da ni ne pričam, a Karla (ako sam dobro zapamtila) imamo i mi pp kolica i htjela bih identičnu pp hranilicu :)

Jahanara
    13. Siječanj 2020. 22:32

Skoljka hvala za info za outlet. 😃 Pojma nisam imala. Bas cu pogledati, nadam se da cu u srijedu stici. Bome bi mi trebala jakna, ovu jedva zakopcam🙈

Jahanara
    14. Siječanj 2020. 05:52

Dobro jutro zene!

Znala sam da se nisam smjela pohvaliti da sam dobro spavala. Budna od pola 4. Vec sam i jela i kavu pijem. Cekam 7 da idem radit😅

Mom
    14. Siječanj 2020. 06:53

Ekipa, vi uglavnom kupujete najviše broja 56 koliko mi se čini? Ja nakupovala najviše 62, nešto sitno 56 kako su mi rekli da je bolje da joj je veće nego da joj je tijesno a sad se pitam je li to dobro tako jer će plivati u svemu najvjerojatnije. Koliko otprilike te robice sa brojem 56 imate? Kontam da do kupim još...
    Što se tiče pregleda, ja svaki put vucem muža sa sobom, i kad sam išla kod socijalnog ginekologa i sad kod privatnog. Nikome to ne smeta koliko sam skužila. Želi je i on svaki put vidjeti.... 🥰
    I ja razmišljam o toj robici za izlazak šta uzeti uopće, kontala sam to bi svakako trebao biti broj 56 jel da 😅
    Naručila sam posteljinu, dekicu, tertrice sa stranice Studio nova. Sve mi je ok osim te dekice, to je toliko tanko da ja ne znam zašto to zovu dekicom, meni je to kao prekrivač. Sigurno znate na koju mislim, zovu je minky dekica... 
    Tetrica imam 15, treba li ih još? 🤔
    Bila sam na go 2 i pol tjedna, jučer se vratila raditi i cijelo popodne osjetim neku nelagodu nisko dolje, kao neko zatezanje, težinu, ne znam ni ja. Pasalo mi biti pogrbljena i mirovati. Baš ću vidjeti hoće li i danas biti tako. Posao je sjedilacki pa je možda to.... Ali prije go mi ništa nije bilo. 

Mom
    14. Siječanj 2020. 07:00

Jahanara

Dobro jutro zene!

Znala sam da se nisam smjela pohvaliti da sam dobro spavala. Budna od pola 4. Vec sam i jela i kavu pijem. Cekam 7 da idem radit😅

Dobro jutro, znaš da ja inače spavam kao top a u zadnjih mjesec dana mi se tako desi koji dan da se masu puta probudim i da ne mogu spavati. 

• meddleO407
    14. Siječanj 2020. 07:05

Jutro cure, idem vaditi krv, a tak mi se neda .Vani magla, hladno...uf 
    Školjka, to su sve testeri, poslali su mi i fascikl i neke promotivne materijale pa kad sam to listala našla sam još unutra testera zaljepljenih

Tina1803
    14. Siječanj 2020. 07:36

Mommy

Ekipa, vi uglavnom kupujete najviše broja 56 koliko mi se čini? Ja nakupovala najviše 62, nešto sitno 56 kako su mi rekli da je bolje da joj je veće nego da joj je tijesno a sad se pitam je li to dobro tako jer će plivati u svemu najvjerojatnije. Koliko otprilike te robice sa brojem 56 imate? Kontam da do kupim još…
    Što se tiče pregleda, ja svaki put vucem muža sa sobom, i kad sam išla kod socijalnog ginekologa i sad kod privatnog. Nikome to ne smeta koliko sam skužila. Želi je i on svaki put vidjeti…. 🥰
    I ja razmišljam o toj robici za izlazak šta uzeti uopće, kontala sam to bi svakako trebao biti broj 56 jel da 😅
    Naručila sam posteljinu, dekicu, tertrice sa stranice Studio nova. Sve mi je ok osim te dekice, to je toliko tanko da ja ne znam zašto to zovu dekicom, meni je to kao prekrivač. Sigurno znate na koju mislim, zovu je minky dekica…
    Tetrica imam 15, treba li ih još? 🤔
    Bila sam na go 2 i pol tjedna, jučer se vratila raditi i cijelo popodne osjetim neku nelagodu nisko dolje, kao neko zatezanje, težinu, ne znam ni ja. Pasalo mi biti pogrbljena i mirovati. Baš ću vidjeti hoće li i danas biti tako. Posao je sjedilacki pa je možda to…. Ali prije go mi ništa nije bilo.

Jutroo, 56 ti je najbolje uzeti za izlazak. Ni premalo ni preveliko..ja sam narucila neki kompletic za izlazak ali sve curke kazu da je najbolje bodi benkica, neko jednodijelno odijelce i preko ono debelo pufasto odijelo s kapuljacom ili pokriti dekicom...u biti ono u sto ga je najlakse obuci tako malog ili malu 😊
    Ja tetrica imam preko 20, jer mislim to koristiti i za bljuckanje i za gnijezdo i za kolica da mu je glavica uvijek na cistom..tako da njih nikad dosta...
    Evo ja od 5h budna, poceo me buditi po noci. A zbog ove dijete sam stalnooo gladna 🤦‍♀️

Lavica27
    14. Siječanj 2020. 07:53

Sorkac na upadu,al skoljka jesam ja to povezala ili si i ti iz karlovca? Pa bas mi se cini da vas na ovoj temi ima dosta koje ćete roditi u OB karlovac? 
    Tina ja sam za bljucanje koristila one male tetrice, kao obrub koncem imaju svaka u drugoj boji u pakiranju i najmekse na svijetu su mi iz pakiranja lole ribar. A za izlaz iz bolnice mozete i zakomplicirat s oblekicom ionako ih sestre oblace za izlaz😁😁

Tina1803
    14. Siječanj 2020. 08:15

Lavica27

Sorkac na upadu,al skoljkajesam ja to povezala ili si i ti iz karlovca? Pa bas mi se cini da vas na ovoj temi ima dosta koje ćete roditi u OB karlovac?
    Tina ja sam za bljucanje koristila one male tetrice, kao obrub koncem imaju svaka u drugoj boji u pakiranju i najmekse na svijetu su mi iz pakiranja lole ribar. A za izlaz iz bolnice mozete i zakomplicirat s oblekicom ionako ih sestre oblace za izlaz😁😁

Oo,nisam znala to. Onda mozda i obucem kompletic koji sam zamislila 😁

skoljka
    14. Siječanj 2020. 08:48

Jutro, vidim neke se ranoranioci, a ja nisam mogla zaspati sigurno do pol2, jedna tocka na ledjima ko igla bode 😬, a jutros ko nova 😛
    LaLuna fakat ti prva 😅, stavi nam slikice da i mi vidimo sta si pripremila 😃
    Jahanara pogledaj obavezno, nema tam bog zna sta, ma vidjet ces, al recimo te jakne za snijeg su sve i m i ž po 40kn,pa za djecu skafanderi,robe za curice, ima i robe, ja trudnicu majicu za 15kn uzela, to valjda prije par dana otvorili, i nece dugo bit otvoreno, e imas za bebu onaj kao tady skafander al samo za curke preeesladak 30kn cini mi se, ima brojeva puno
    Lavica nisam ja iz Ka, iz Jaske sam ja, pa je meni blizu i Zg i Ka. Jucer nesto auto vozili do nekog servisa pa isli prosetat do Super nove pa naletili na tu radnju slucajno.
    Mummy koji si ti tt, trazim listu da vidim kad ti je termin, al nemogu naci 😅 Ja sam isto za 56 za izlazak, jedino ak bebac bude ful mal posaljem muza po 50. Inace sam pripremila i 56 i 62 otprilike jednako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.