Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    14. Siječanj 2020. 21:52

Mellorine, Karla čestitke na okruglom broju, još samo 10 😍
    Super su vam vaše loptice 😊

Fever
    14. Siječanj 2020. 23:15

Moj cerviks je bio 3,5 cm na proslom pregledu sa 22 tt, bojala sam se zbog laznih kontrakcija pa mi je radila tu cervikometriju ak sam dobro rekla.
    Ali miruj da, mislim da je prerano za injekciju za sazeijevanje pluca, osim ako se jos krene kratiti, iako se ne razumijem i shvacam da si u strahu i ja bi bila pa se jos raspitaj za to. Ako mogu neka daju za svaki slucaj. 
    Uuu vidjela sam da je necija bebica 1.6kg u 30tt bravoooooo :-D fina kilaza

It’s a baby boy💙

Tina1803
    14. Siječanj 2020. 23:52

Lady33

Tina1803

Lady33

Tina je li i kod tebe cerviks bio zatvoren?
    A grlic skracen?.
    Kolika ti je duljina cerviksa bila u tim tjednima?
    I ja sada sttogo mirujem i za 7 dana moram opet da me čačkaju dole ali sta cu bolje da me čačkaju da vide sta ce sa mnom nego da ostane na ovome

Da, zatvorena sam bila a cerviks je bio skracen na 2.5 cm, u 21 tt. A tebi je sad u 25 tt skraćen na 2 cm? Nisu prije primjetili skraćivanje?

Nisu prije primjetiki skracivanje samo danas ali idem privatno kod doktora sa dobrim ultrazvukom smatraju ih najboljim doktorima u nasem kantonu. A usce ne znam kakvo mi je mozes li ri vidjeti na ovoj slici sto sam postavila ima li negdje na pise . To mi niko nije rekao

Bit ce sve ok. Miruj i javi obavezno kako je prošao pregled 💪🤞 

Tina1803
    14. Siječanj 2020. 23:53

Karla89

Mellorine trbuh 🥰
    Evo i mi danas 30 okruglih 🤗
    https://ibb.co/dW8vjCg
    Upravo se vratili s pregleda..naravno, cura se skrivala i ovaj put.. 🙈 sat vremena ona nije htjela ruku maknut s lica..ali smo je vidjeli kako radi s usnama nešto kao da cucla i zijevala je 😂
    Opet je dr komentirala da je velika i da ima duge noge ,🥰 a teška je 1.6kg 😊

Bravo za pregled 👏❤

skoljka
    15. Siječanj 2020. 03:51

Od 2:30 sovim, jedna tocka na ledjima oci mi vadi 😣

sagi
    15. Siječanj 2020. 06:20

Skoljka možda bi ti masaža pomogla?
    Meni noćas isto nije noć za spavanje, zato će dan na poslu trajat vječno 🙄

Jahanara
    15. Siječanj 2020. 06:22

Jutro! Od 5.15 budna🙄

Skoljka jel inace imas problema sa ledjima? 

Mom
    15. Siječanj 2020. 06:40

Još jedno pitanje mada mislim da ste i pisale o njemu negdje davno, aspirator za nos. Koji ćete kupiti? I koji toplomjer? 

Jahanara
    15. Siječanj 2020. 06:56

Mommy mi imamo Ariannu. A toplomjer digitalni Omron. Taj sam koristila dok je bila skroz mala, a poslije obicni zivin. U taj najvise vjerujem. 

maybaby
    15. Siječanj 2020. 07:01

skoljka

happyivy

skoljka

happyivy

Curke, kakva su vam iskustva s robicom s amazona? Mislim po kvaliteti i dal se to isplati. Mislim slike su da ti pamet stane al mene brine kvaliteta.

Mislim da ti Amazon ne salje za Hr, ali on je povezan sa Aliexpresom, a oni salju.

Joj sry na aliexpres sam i mislila al krivo na kraju napisala. Jel ima tko iakustva. Nije da se cicijam na robici dala bi za mrvu sve al imaju neke neodoljive stvari koje tu nisam vidla

Neka cura, nemogu se sjetiti koja, prije par dana ili jucer 🤔 je stavila nesto od robice sto je narucila sa Alija i sve je bilo jako lijepo. Ja sam vec svasta narucivala sa Alija i sa svime sam zadovoljna, sad cekam ruksak, valjda ce i on biti dobar.
    .
    Ja sam jucer usla u Manu u Ka u Super novoj i nista mi se nije svidjelo za decke, mozda u nekoj drugoj ima bolji izbor.

Hej.. ja sam narucivala sa Alija.. i sve mi je odlično..dobro procitaj opis robice i ja uvijek goedam da je netko stavio neku recenziju i sliku da mogu vidjeti kakvo je šta zapravo.
    I naručivala sam za 0-3 m.. kao najmanja veličina..ugl mislim da je to naših 62.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.