Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    14. Siječanj 2020. 09:00

LaLuna mi smo sve uzeli u mojabeba.hr, svako malo imaju neke akcije, pa možeš škicnuti..imaju i fb stranicu, tamo isto popuste objave.. mi smo je uzeli na 20% sniženu..
    Mommy i ja imam robice najviše 62, nešto 56, a 50 imam samo jedan kompletić što sam dobila iz c&a..
    Tetri sam kupila 15tak malih i oko 10tak imam velikih.. neke sam u pepku uzela kao tetre al je deblji materijal..to mi se činilo baš super kao podloga za kolica, na kauču ili negdje pa staviti bebu na to..

sanrio
    14. Siječanj 2020. 09:07

Pozdrav cure, evo da se i ja učipim u ovu vašu ekipu!
    Danas sam 25+6tt i u travnju očekujemo curicu!

• meddleO407
    14. Siječanj 2020. 09:15

Šta mislite cure, koliko otprilike treba te robice, za prvih mjesec dana. Ne mogu se uopće sjetiti koliko sam toga za kćer imala, ona je rođena u ljetu i bilo je nekako zgodnije za oblačenje čini mi se. Bodić i hlačice i to je to. A sad razbijam glavu, ono u ožujku je znalo bit i snijega 🙄 ja imam jedno 12 dugih bodija, desetak hlačica, 10 s kratkim rukavima, 5 bez rukava, pet majčica, dvije veste, hrpu čarapica, par štramplica, 15ak onih odijelaca sa stopalima, par kapica tankih, dva debela mucasta odijelca.. Čini mi se da je to dosta a opet ne znam...jel vi imate više ili podjednako? 

14. Siječanj 2020. 09:16

Jutroo, a meni postalo pod normalno to buđenje kad se okrecem s boka na bok, ali najgore mi kad se probudim u 4 pa nikako dalje vise zaspat 😌
    Sto se robice tiče tesko je to i prosuditi kad neznamo kolike ce bebice biti. Ja imam dosta od prve 50/56 i dosta je dugo to nosila, ali kad je mala bila. Koja misli da ce biti maleno najbolje do predkraj pricekat pa vidjeti po zadnjem kolika je otprilike bebica premda i to nije sigurno kad je uvijek skoro drugacija tezina kad se rodi. A po meni ce vam sigurno trebati 56 mjesec dana i to jos ako im propuste pelene presvlacit cete ih vise puta na dan. Broj 50 je moja nosila sa nekih 2700g do 3 i nesto nesjecam se sad sigurno, a i ovisilo je o modelu jer su npr iz kika modeli po meni najveci od sviju. Razmislite o robici za izlazak, je da ce je sestra oblaciti , ali vi cete je skidati 😀 

14. Siječanj 2020. 09:24

meddleO407

Šta mislite cure, koliko otprilike treba te robice, za prvih mjesec dana. Ne mogu se uopće sjetiti koliko sam toga za kćer imala, ona je rođena u ljetu i bilo je nekako zgodnije za oblačenje čini mi se. Bodić i hlačice i to je to. A sad razbijam glavu, ono u ožujku je znalo bit i snijega 🙄 ja imam jedno 12 dugih bodija, desetak hlačica, 10 s kratkim rukavima, 5 bez rukava, pet majčica, dvije veste, hrpu čarapica, par štramplica, 15ak onih odijelaca sa stopalima, par kapica tankih, dva debela mucasta odijelca.. Čini mi se da je to dosta a opet ne znam…jel vi imate više ili podjednako?

To mi se cini sasvim dovoljno, ja otprilike tako negdi imam, malo manje, ali moram jos po koji bodi i carapice cu nove isto, stramplice ni nemam.

Mom
    14. Siječanj 2020. 09:29

skoljka

Jutro, vidim neke se ranoranioci, a ja nisam mogla zaspati sigurno do pol2, jedna tocka na ledjima ko igla bode 😬, a jutros ko nova 😛
    LaLuna fakat ti prva 😅, stavi nam slikice da i mi vidimo sta si pripremila 😃
    Jahanara pogledaj obavezno, nema tam bog zna sta, ma vidjet ces, al recimo te jakne za snijeg su sve i m i ž po 40kn,pa za djecu skafanderi,robe za curice, ima i robe, ja trudnicu majicu za 15kn uzela, to valjda prije par dana otvorili, i nece dugo bit otvoreno, e imas za bebu onaj kao tady skafander al samo za curke preeesladak 30kn cini mi se, ima brojeva puno
    Lavica nisam ja iz Ka, iz Jaske sam ja, pa je meni blizu i Zg i Ka. Jucer nesto auto vozili do nekog servisa pa isli prosetat do Super nove pa naletili na tu radnju slucajno.
    Mummy koji si ti tt, trazim listu da vidim kad ti je termin, al nemogu naci 😅 Ja sam isto za 56 za izlazak, jedino ak bebac bude ful mal posaljem muza po 50. Inace sam pripremila i 56 i 62 otprilike jednako

Ja sam sad 25+3. Curicu čekamo, sve nešto rozo kupujem pa mi govore da je najbolje bijelo jer možeš iskuhavati. Jbg. 😆 To je ženskica mala. 🥰
    Nakupovat ću ja onda još tog 56 broja. Što se tiče veličina po markama, čini mi se H&M da ima malo veći model istog broja koji kupim u recimo Pepcu, Kiku i tako. Jučer sam našla i u onom Sinsayu par stvari, isto mi se čine malo manje bez obzira što je to isti broj kao u H&Mu. 
    Sanrio, dobrodošla! 😁

Fever
    14. Siječanj 2020. 09:29

Meedle ja imam malo manje, nisam toliko uzimala debljeg jer je termin pocetkom petog, uzimala sam i kratkih i dugih stvari, moram jos koji kompletic uzeti.
    Nego da vaa pitam, kako cesto osjetite bebolinu, ja ujutro cim se probudim ili on prvi pa me probudi, navecer prije spavanja, nakon jela vecinom, i vecinom kad sjednem, kad lezim na bokovima ako pomazim stomak a on budan javlja se, nekad prode 2-3h da nista ne osjetim, moze bit do polozaja a mozr bit i da spava, jel to ok?

It’s a baby boy💙

Tina1803
    14. Siječanj 2020. 09:42

sanrio

Pozdrav cure, evo da se i ja učipim u ovu vašu ekipu!
    Danas sam 25+6tt i u travnju očekujemo curicu!

Dobrodošlaa🥳

Tina1803
    14. Siječanj 2020. 09:46

Ovo odijelce sam narucila za preko ako dodje ranije i bude hladno i preeemekano je i pretoplo: 
    https://ibb.co/ZzWgP8K

I kompletic iz Manzare sto sam narucila me bas ugodno iznenadio. Jako kvalitetan materijal, toplo, preslatkoo

Boa35
    14. Siječanj 2020. 09:47

meddleO407

Šta mislite cure, koliko otprilike treba te robice, za prvih mjesec dana. Ne mogu se uopće sjetiti koliko sam toga za kćer imala, ona je rođena u ljetu i bilo je nekako zgodnije za oblačenje čini mi se. Bodić i hlačice i to je to. A sad razbijam glavu, ono u ožujku je znalo bit i snijega 🙄 ja imam jedno 12 dugih bodija, desetak hlačica, 10 s kratkim rukavima, 5 bez rukava, pet majčica, dvije veste, hrpu čarapica, par štramplica, 15ak onih odijelaca sa stopalima, par kapica tankih, dva debela mucasta odijelca.. Čini mi se da je to dosta a opet ne znam…jel vi imate više ili podjednako?

mislim da ti je to dovoljno robice za poečtak..
    Evo mog popisa:
    56
    6 pidžama, 7 dugi bodi, 7 hlače, 3 kratki bodi, 2 jaknice, čarape
    62
    10 pidžama, 8 kratki bodi, 8 hlače, 12 dugi bodi, 2 jaknice, 6 majica
    Imam i nešto dobivene robice broj 68..
    Pošto imam sušilicu, mislim da mi je to dovoljno za početak.. a vjerujem da ću za poklon sigurno dobiti još nešto robice.. jedino još nemam niti jedno ono jednodjelno odjelce što se kopča na ramenima.. gdje tog ima za kupiti?
    U h&m-u i pepcu nisam vidjela da ih imaju..
    Pošto ćemo biti prvih mj dana uglavnom doma, mislim da će najviše biti u pidžamicama, one su mi preslatke i morala sam ih kupiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.