Evo da obiljezimo nas ulazak u 8 mjesec 💙👑
Vagala se 64,4., +10.5 👀🙊
Predobro izgledas... Kaj bi ja dala za te kile 🤪... Mi smo dugo bili na stiimulacijama 3.5 god i natukla 25 kg i na kraju odlucim stajem sa svime i krenem skidat kile i u svojoj najdebljoj fazi nakon 7 god ostanem trudna 🤗... Al zato se sad u trudnkci pazim da ne natucem puno 😊
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Cure, da li pijete posebno omegu 3? Pijem elebabyl zasad samo, ribu nikako pa razmisljam da uzmem omegu. I kalcij da li uzimate?
Meni je omegu dokica odmah uvela al ja nisam pila nikakve prenatale. Vec folat, omegu i d vit. I jos mi ju drzi. Ja narucijem preko iherba
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Cure, da li pijete posebno omegu 3? Pijem elebabyl zasad samo, ribu nikako pa razmisljam da uzmem omegu. I kalcij da li uzimate?
Pijem omegu 3 otkako sam saznala da sam trudna, narucila sam ju preko My proteina. Igra veliku ulogu protiv postporodajne depresije. Kalcij ne uzimam, ali pila sam Superfolin za prvo, a sad pijem verziju za drugo i trece tromjesjecje, mix folne kiseline, vitamina B, C, D, E... To mi je dao doktor. I magnezij. 🤓
Ja pijem omegu isto, tamo negdje od pocetka drugog tromjesecja. Uzmem u dm-u 60 kapsula mislim 40 kn.
It’s a baby boy💙
skoljka stvarno predobro izgledas, nevide se kile nigdi samo presladak trbuščić.
Ja isto jedem i cajne kupovne i domace kobase, nije to sad svaki dan, ali pojedem, isto tako nekad i pastetu i narezak, nije da zivim na tome pa da moze lose utjecati, od salata uglavnom domace od zimnice cikla, krastavci. Od ribe oslić, pastrva peceno, u konzervi srdelu, nikad nisam bila ljubitelj tune, rađe skusu ili haringu.
Ja osim folne na pocetku nista dodatno nepijem i pitala sam doktoricu ona kaze da nema potrebe ako raznoliko jedem i nemam vise mucnine pa da mi sad nesto fali. A vidim da podjednako i pije i nepije te razne dodatke pa nisam pametna, trudim se ubacivati bar zdravije hrane pa mislim da je to ok.
Hvala cure, a koliko ste me nahvalile da sam odmah isla oreo pojesti, pa reko kad se nevidi da se pocastim 😂, ma vidi se, noge ko trupci 🙈
Minnie dobro dosla, eto sa nama ces moci dijeliti trudnicke tegobe 😉. Mozda su bh kontrakcije, kad imas pregled pitaj dr, meni se obicno stvrdne samo donji dio.
Jahanara sve do pred par dana, od kad osjetim da se beba nekako zarotirala izgleda da je sad poprijeko, imala sam te udarce dole nisko, rukama me boksao momacki i znalo je biti i bolno, iskreno sad mi je lakse kako je promjenio polozaj
Malina Omegu 1000 mg + E vit pijem od 6tt, znaci od kad je srce prokucalo, moja dr smatra da je trebamo piti kroz cijelu trudnocu, Mg 375 pijem jos od prije trudnoce svaki dan, Kalcij 600mg+ D vit sumeci sam pila u onom periodu kad su se kosti bebi formirale, Zeljezo nastojim kroz hranu unositi 🤷🏻♀️
Elevit sam pila za prvo tromjesecje, od drugog pijem Elebaby.
Evo da obiljezimo nas ulazak u 8 mjesec 💙👑
Vagala se 64,4., +10.5 👀🙊
🥰😻 pa covjece ti ces biti hot mamasita 😋💝
Pozdravv evo da se i ja prikljucim da mi malo vrijeme brze prodje😀mi smo 27 plus 3 druga trudnoca koju za razliku od prve pretesko podnosim🤷🏻♀️Stalno neki bolovi ,jeli ima neka jos problem da joj je cesto trbuh tvrd bez obzira na magnezij i sve?
Sretno svima
Meni je jucer cijelo popodne trbuh bio tvrd. Prije bih imala nekoliko kontrakcija dnevno, a jucer puno vise. Ne znam jel to ima veze sa sjedenjem jer ovih blagdana stalno sjedim. Jos me na trenutke boli na ulazu u rodnicu. Nije mi bas svejedno.
Pozdravv evo da se i ja prikljucim da mi malo vrijeme brze prodje😀mi smo 27 plus 3 druga trudnoca koju za razliku od prve pretesko podnosim🤷🏻♀️Stalno neki bolovi ,jeli ima neka jos problem da joj je cesto trbuh tvrd bez obzira na magnezij i sve?
Sretno svima
Meni je jucer cijelo popodne trbuh bio tvrd. Prije bih imala nekoliko kontrakcija dnevno, a jucer puno vise. Ne znam jel to ima veze sa sjedenjem jer ovih blagdana stalno sjedim. Jos me na trenutke boli na ulazu u rodnicu. Nije mi bas svejedno.
Ma mene to isto mori vec 2, 3 tjedna i isto me tako boli ,isla sam par dana prije Bozica tad sam bila 25 plus 4 i kao sve je u redu uloziva za vrh prsta ali za drugu trudnocu i te tjedne kao normalan nalaz,uzv uredan😊a ja umiremm jos poslije prve savrsene trudnoce ova ce me dotuc🤷🏻♀️Ma samo da se docepam 9 mj al imam jos tocno 2 mjeseca do tadaa ,vjecnostt
Školjka stvarno prelijepa 🥰 svih tih 10kg je očito u trbuhu, kao i mojih 8 🙈
Dobro došle nove curke i uredne trudnoće vam želiim! 💜💙
Sortiraj odgovore
Najstariji