Dobro jutroo... 🍵
Ni ja nisam nocas najsretnije spavala, probudila se na svako okretanje, vrucina nekakva, ledja...
Ararita dobro dosla, lijepo druzenje sa nama 😉
Happy sjecam se da je i moja mam nakon operacije radila taj kompot jako dugo
Jutroooo! Jedem sve, zubar mi je rekao da izbjegavam kupus salatu i kiseli kupus, a gin- tunu.
Ostalo jedem umjereno. Vecinom zelenu salatu ( nju mogu dobro oprati) napravim si nekad i sopsku.
Tuna mi je boljka jela sam ju 1x tjedno bar cijeli zivot skoro i sad mi bas fali al sta se moze!
It’s a baby boy💙
Pozdravv evo da se i ja prikljucim da mi malo vrijeme brze prodje😀mi smo 27 plus 3 druga trudnoca koju za razliku od prve pretesko podnosim🤷🏻♀️Stalno neki bolovi ,jeli ima neka jos problem da joj je cesto trbuh tvrd bez obzira na magnezij i sve?
Sretno svima
Evo da obiljezimo nas ulazak u 8 mjesec 💙👑
Vagala se 64,4., +10.5 👀🙊
Skoljka preslatkooo😍😍😍🤗🤗🥰🥰🥰, dobra si, nije to tak puno kg, mozda ces jos 4-5 do kraja i to je opet manje od ostalih koje znam koji su imali od 18-27kg🙈🙈🙈🙈
Mi smo usli u 6. Mj pa cu opaliti ovih dana koju sliku :-D
It’s a baby boy💙
Skoljka preslatka busa🥰 nigdje se ne vidi tih 10kg, aman taman si👍
Sto se tice prehrane, jedem sve i cajne i kulen i salate. Tunu ne, nisam je ni prije jela nwsto posebno, tu i tamo.
Meni kod spavanja utrnu bokovi, pa se samo rostiljam s jedne strane na drugu.
Jel vas beba udara pa da to osjetite skroz nisko? Mene nekad lupi tako da mislim da ce joj noga ili ruka izviriti dolje 🙈
hvala evo ušli u 18.tjedan, termin je 7.6. Za koji dan je pregled, pa se nadam da ćemo saznati i spol..
Evo da obiljezimo nas ulazak u 8 mjesec 💙👑
Vagala se 64,4., +10.5 👀🙊
Ajme preslatka busa ❤❤
hvalaevo ušli u 18.tjedan, termin je 7.6. Za koji dan je pregled, pa se nadam da ćemo saznati i spol..
Sretno na pregledu 😚😚
Cure, da li pijete posebno omegu 3? Pijem elebabyl zasad samo, ribu nikako pa razmisljam da uzmem omegu. I kalcij da li uzimate?
Sortiraj odgovore
Najstariji