Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    05. Siječanj 2020. 08:42

Dobro jutroo... 🍵
    Ni ja nisam nocas najsretnije spavala, probudila se na svako okretanje, vrucina nekakva, ledja...
    Ararita dobro dosla, lijepo druzenje sa nama 😉
    Happy sjecam se da je i moja mam nakon operacije radila taj kompot jako dugo

Fever
    05. Siječanj 2020. 10:24

Jutroooo! Jedem sve, zubar mi je rekao da izbjegavam kupus salatu i kiseli kupus, a gin- tunu.
    Ostalo jedem umjereno. Vecinom zelenu salatu ( nju mogu dobro oprati) napravim si nekad i sopsku.
    Tuna mi je boljka jela sam ju 1x tjedno bar cijeli zivot skoro i sad mi bas fali al sta se moze!

It’s a baby boy💙

• Minnie255
    05. Siječanj 2020. 10:27

Pozdravv evo da se i ja prikljucim da mi malo vrijeme brze prodje😀mi smo 27 plus 3 druga trudnoca koju za razliku od prve pretesko podnosim🤷🏻‍♀️Stalno neki bolovi ,jeli ima neka jos problem da joj je cesto trbuh tvrd bez obzira na magnezij i sve?
    Sretno svima

skoljka
    05. Siječanj 2020. 10:35

Evo da obiljezimo nas ulazak u 8 mjesec 💙👑

Vagala se 64,4., +10.5  👀🙊

Fever
    05. Siječanj 2020. 10:40

Skoljka preslatkooo😍😍😍🤗🤗🥰🥰🥰, dobra si, nije to tak puno kg, mozda ces jos 4-5 do kraja i to je opet manje od ostalih koje znam koji su imali od 18-27kg🙈🙈🙈🙈
    Mi smo usli u 6. Mj pa cu opaliti ovih dana koju sliku :-D

It’s a baby boy💙

Jahanara
    05. Siječanj 2020. 11:27

Skoljka preslatka busa🥰 nigdje se ne vidi tih 10kg, aman taman si👍

Sto se tice prehrane, jedem sve i cajne i kulen i salate. Tunu ne, nisam je ni prije jela nwsto posebno, tu i tamo.

Meni kod spavanja utrnu bokovi, pa se samo rostiljam s jedne strane na drugu. 

Jel vas beba udara pa da to osjetite skroz nisko? Mene nekad lupi tako da mislim da ce joj noga ili ruka izviriti dolje 🙈

ararita
    05. Siječanj 2020. 11:47

hvala evo ušli u 18.tjedan, termin je 7.6. Za koji dan je pregled, pa se nadam da ćemo saznati i spol..

• monalisa
    05. Siječanj 2020. 11:51

skoljka

Evo da obiljezimo nas ulazak u 8 mjesec 💙👑

Vagala se 64,4., +10.5 👀🙊

Ajme preslatka busa ❤❤ 

• monalisa
    05. Siječanj 2020. 11:52

ararita

hvalaevo ušli u 18.tjedan, termin je 7.6. Za koji dan je pregled, pa se nadam da ćemo saznati i spol..

Sretno na pregledu 😚😚

05. Siječanj 2020. 11:55

Cure, da li pijete posebno omegu 3? Pijem elebabyl zasad samo, ribu nikako pa razmisljam da uzmem omegu. I kalcij da li uzimate? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.