Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happyivy
    04. Siječanj 2020. 22:56

Karla89

Cure, već vas neko vrijeme želim pitati, ali zaboravim.. jesu li i kod vas u ljekarnama škrtavi da daju testere kremica za bebe i mame?
    Ja već neko vrijeme pitam svaki put kad idem u ljekarnu za testere krema za bebe i niiikad ništa nemaju.. uvijek ostavim brdo para u ljekarni, a one baš škrte.. zadnji put mi jedino neka u kvartu dala kremicu mustela protiv strija..za bebe kao nemaju više..
    Jednom mi je poznanica rekla, koja radi u ljekarni, da si to uglavnom one podijele, pa im malo ostane za kupce 🙄 kao njezine neke kolegice uopće ne kupuju kreme nego od testera sve imaju.. meni je to baš bezobrazno..

Hehe taman veceras bila kod frendice koja radi u ljekarni i pitam ju jel imaju kakve testere za bebe i mame i kaze da nemaju apsolutno nista, u bivsoj ljekarni da su jmali cjelu ladicu s testerima al da u ovoj nema nis. Tak da vjerujem da nema. Ja sam danas u farmaciji uzela tester pelene, imali na ulazu u ljekarnu. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

happyivy
    04. Siječanj 2020. 22:57

I hvala svim curkama na odgovoru. Bas kak kaze frendica da se boji da sve te salate zemlje nisu ni vidle 🤣. Divne ste, malo ste me utjesila 🥰🤗

happyivy
    04. Siječanj 2020. 22:59

Karla89

happyivy

Curke zanima me jel koja od vas u trudnkci jela kupovno suhomesnato i salate u restacu. Malo se osjecam ko losa mama jer sam ja prosli tjedan pojela malo Panone i danas kupovnu tortilju sa salatom. I nakon razg s frendicom kad me oprala malo sam se zbedirala jer kao ne znas kak oni peru te slalate.

Mi smo baš često po restoranima i normalno jedem salatu.. salamu isto tu i tamo znam pojesti, čak sam i kobase jela..
    Jedino svježi sir ne jedem i mliječno što nije pasterizirano..

Tak i ja, sad kak sam na cuvanju imam vremena pa s curkama se odem pocastit u restac 🤗. Sir i mlijeko ak konzumiram obavezno provjerim sa pise pasterizirano.

happyivy
    04. Siječanj 2020. 23:03

Kaj se tice probave, kad sam bila na operaciji znala sam da me nece pustit doma dok nebudem imala stolicu jer negdje je to pravilo za neke operacije. Mama mi skuhala kompot od jabuke, susenih sljiva i ocjedila limun. Meni je savrseno pomoglo al ja nikad nemam problema s probavom ni sad Bogu hvala u trudnoci iako sam jos i na zeljezu. Mozda da probate s tim. 🤗

Majuska
    04. Siječanj 2020. 23:26

Cure znam da ponavljam opet temu ali nemogu pronaci di se komentiralo djecije madrace :/ 
    Neka prepouka ?

ararita
    05. Siječanj 2020. 01:13

pozdrav svima,
    evo još jedne trudnice u proljetno-ljetnim bebama :) čitam vas već neko vrijeme, pa si mislim-mogla sam se i registrirati 

Boa35
    05. Siječanj 2020. 01:29

Majuska

Cure znam da ponavljam opet temu ali nemogu pronaci di se komentiralo djecije madrace :/
    Neka prepouka ?

Mi smo uzeli u ikei.. bitno ti je samo da nije onaj običan od spužve, nego da je tvrđi i s oprugama.. 
    Koliko se sjećam cure su kupovale i u bubamari i ostalim baby dućanima.. mislim da je školjka rekla da je povoljno negdje uzela 😊
    Ararita pa dobro nam došla 🥰 koji si tj? Curka ili dečko? 
    .
    Evo mene ko sova..legla u ponoć i sad se digla i došla pred tv..roštiljam u krevetu samo..zglobovi  na nogama (gležnjevi i stopala) me bole 🙈🙄 ona glupa, tupa bol kao kad koljeno boli..a mg svaku večer popijem.. 
    Pa to je za popi**** .. svaki dan nešto novo.. i naravno da ne mogu zaspati.. 😏🦉

sagi
    05. Siječanj 2020. 07:12

Jutro 🙂
    Ja sam sova od 6,7 svako jutro 🙄
    Karla nadam se da si uspjela odspavati na kraju.
    Ararita dobrodošla 🙂

• monalisa
    05. Siječanj 2020. 08:15

ararita

pozdrav svima,
    evo još jedne trudnice u proljetno-ljetnim bebama :) čitam vas već neko vrijeme, pa si mislim-mogla sam se i registrirati

ararita

pozdrav svima,

ararita

pozdrav svima,

Dobro nam dosla, kad je termin? 😊😊

skoljka
    05. Siječanj 2020. 08:33

Majuska

Neka prepouka ?

https://www.bebenova.eu/madrac-baby-bonel.html

Evo ovaj sam ja uzela, na njihovoj stranici izgleda cudno, al uzovo evo dvije slicice, predobar je, stvarno preporucam 👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.