Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    30. Prosinac 2019. 18:17

Mellorine 🙈pa imamo isti oblik trbuha, dobro sam ja rekla kosarkaska lopta 😂
    Fever a daj, nije valjda samo danas taj popust

Fever
    30. Prosinac 2019. 19:29

Samo danas :-/

It’s a baby boy💙

Vaki
    30. Prosinac 2019. 19:50

Baš glupo. Mogli su staviti barem 2-3 dana. Kod njih mi je super što se rukavi odvrnu i ispada kao da su male rukavice kako se beba ne bi grebla po licu. Moj se svako malo ogrebao pa sam mu morala kupovati zaštitne rukavice. 🤭

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    30. Prosinac 2019. 21:44

Zato ja rezem nokte cim dodem u posjetu, lagano sa skaricama i nema grebanja!
    Jel netko zna jel zara home ima drugi krug snizenja ili je to to sad kad jednom snize

It’s a baby boy💙

Boa35
    30. Prosinac 2019. 21:45

Vaki

Baš glupo. Mogli su staviti barem 2-3 dana. Kod njih mi je super što se rukavi odvrnu i ispada kao da su male rukavice kako se beba ne bi grebla po licu. Moj se svako malo ogrebao pa sam mu morala kupovati zaštitne rukavice. 🤭

Ove pidžamice što sam uzela u primarku isto imaju to i baš sam komentirala kako je to super! Pa eto, da znaš da ima i tamo..nisam ni znala dok nisam otvorila doma da to imaju na pidžamama. 

Jahanara
    30. Prosinac 2019. 22:26

Fever

Zato ja rezem nokte cim dodem u posjetu, lagano sa skaricama i nema grebanja!
    Jel netko zna jel zara home ima drugi krug snizenja ili je to to sad kad jednom snize

Nama patronazna kad je dosla rekla je nema rezanja noktica prije nego navrsi mj dana, a ja u medjuvremenu vec odrezala. Samo sam sutila i smjeskala se. A ona nije skuzila.

Mom
    30. Prosinac 2019. 23:22

Vidim sve kupujete robicu a šta se meni dogada, udem, gledam, ne znam da li dugi ili kratki rukav, ne znam u biti šta joj trebam kupiti 🙊🙈 termin je krajem 4og mjeseca, nemam pojma šta i onda izadem bez icega. Sve mi je slatko ali ne znam što mi je potrebno i sto trebam gledati. Pa gledam robicu 0-3 mjeseca, cini mi se ful mala, zamisljam još kad joj pelenicu stavim u to sve, hoće li uci u to... Kako vi to? 

Boa35
    30. Prosinac 2019. 23:52

Mommy

Vidim sve kupujete robicu a šta se meni dogada, udem, gledam, ne znam da li dugi ili kratki rukav, ne znam u biti šta joj trebam kupiti 🙊🙈 termin je krajem 4og mjeseca, nemam pojma šta i onda izadem bez icega. Sve mi je slatko ali ne znam što mi je potrebno i sto trebam gledati. Pa gledam robicu 0-3 mjeseca, cini mi se ful mala, zamisljam još kad joj pelenicu stavim u to sve, hoće li uci u to… Kako vi to?

Pa ja bi na tvom mjestu kombinirala dugi i kratki rukav.. 
    Čak mislim da kraj 4.mj i nije za kratke rukave bebi, ne znam.. nebi jedino ovo debelo zimsko kupovala..
    Broj 56 će ti sigurno nosit koji tjedan, ako će se ranije roditi možda čak i 50, to nikad ne znaš.. 
    Nama je termin kraj 3.mj pa kupujem uglavnom dugo sve i nekoliko bodića kratkih rukava imam što sam dobila.. imam nešto broja 56, sad sam krenula 62 kupovati..al opet uglavnom dugo..nije to debela robica, pa mislim da im neće biti vruće.. 
    Možda se javi neka iskusna mama, pa ti da korisnije savjete 😊

Fever
    31. Prosinac 2019. 00:51

Ja kupujem 62, imam 2-3 bodija 56. Uzimam bodije dugih rukava, pidzamice tanje dugih tukava i hlacice.
    Imam bodije kratkih rukava 2-4mj, termin mi je 7.5. Kupit cu nesto i kratkog ali 62-68, malo ovog malo onog, ali necu pretjerivat, sad uzimam na snizenju, u 5-6mj nagodinu je opet sezonsko pa cu online isto naruciti

It’s a baby boy💙

skoljka
    31. Prosinac 2019. 07:41

Mommy

Vidim sve kupujete robicu a šta se meni dogada, udem, gledam, ne znam da li dugi ili kratki rukav, ne znam u biti šta joj trebam kupiti 🙊🙈 termin je krajem 4og mjeseca, nemam pojma šta i onda izadem bez icega. Sve mi je slatko ali ne znam što mi je potrebno i sto trebam gledati. Pa gledam robicu 0-3 mjeseca, cini mi se ful mala, zamisljam još kad joj pelenicu stavim u to sve, hoće li uci u to… Kako vi to?

Ja sam kupila u c&a, jako lijep pamuk, paketic od 5 bodja 56 broj dugi rukav, 5 bodija 62 isto dugi, to ce trebati sigurno bez razmisljanja. 3 hlacice 56 i 3 62. I imam od oba broja po 2 pidjamice, mislim da mi treba jos, to je bas osnovno. E onda imam jos bar setova onih plisanih, neznam kako se to zove duge nogavice i kopca se na ramenima, to dodje sa majicicama 56 broj, i par kao trenerkica 62. Mislim da mi treba jos pidjamica 🤷🏻‍♀️. Kraj 4mj je jos prohladno bez obzira na sunce, opet ovisi u kojem dijelu hr zivis 🤷🏻‍♀️. Izmi 56 dugi rukav svakako, a 62 stignes dokupiti poslije imas jos dostaa vremena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.