Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasita05
    30. Prosinac 2019. 11:54

Racuna se satnica svakako, al ide zadnja placa prije mjeseca u kojem se otvara bolovanje/porodiljni. 

30. Prosinac 2019. 12:02

Za prosjek komplikacija su dovoljne dvije nepotpune place jer se ionako racuna po satnici

Jahanara
    30. Prosinac 2019. 12:24

A vidjet cu jos sto cu, to ponedjeljkom dozivim ispaljenje pa se onda donekle smirim ostatak tjedna😅

Za prosjek se racuna zadnjih 6 placa, ne racunajuci mjesec u kojem se otislo na bolovanje. Recimo da odem u 1.mj gledao bi mi se prosjek za place od 6-11mj tj za isplate koje su bile u razdoblju od 7-12.mj

brankica09
    30. Prosinac 2019. 12:49

Karla89

Ja ne znam jel umišljam, ali mi izgleda da ovaj moj trbuh ma očigled raste..svakim danom je sve veći..a imamo još puunih 12 tjedana do kraja 🙈😃
    https://ibb.co/pZgPqhw
    Jesu i vaši takvi kao da ćete eksplodirati??
    7,5 kg sam u plusu.. 🙄

Divotice Karla 🤰😻👀 raste , tako i moj sad bas svaki dan veci i veci 🤭

Vaki
    30. Prosinac 2019. 13:09

happyivy

Tina1803

Divnaa robica curke😊👶
    Happyivy dobrodošlaa🥳 meni u zadnje vrijeme nikako ne paše spavanje na lijevom boku nego spavam isključivo na leđima ili desnom boku. A na desnom i leđima kao nije dobro? Ali ja nekako slušam svoje tijelo i namjestim se kako mi paše…još ja ležim 24/7 zbog serklaže pa više ne znam kako bih se namjestila🤦‍♀️
    Lilypie kako ste mi vi? Kakva je situacija?
    Brankica09 meni je 30.rođendan 22.01. 😊

Hvala puno na dobrodoslici svim curkama. Mene kukovi ubijaju pa ne mogu dugo na boku a kad me kuk ne boli rebra me ubise 🙄..

Happiivy - točno tako se i ja osjećam. Ili me bole kukovi ili rebra. Još mi se mali nasadi na leđa pa se ne mogu okrenuti. Sredili smo mu sobu pa ga polako odvikavam, ali se stalno zavlači kod mene u krevet i penje se po meni, grli me i stišće, a ja ne znam kako bih se namjestila. Muž je dobio izgon iz kreveta jer hrče. Budim se 100 puta zbog WC-a i onda zbog njegovog hrkanja ne mogu zaspati. Baš sam zločesta!
    Skoljka - maca već čuva bebu, grije ona malog stanara...
    Karla - moj je veći ako te to tješi. Sve mi se žile poznaju od naprezanja.
    Lilypie - ti ostaješ do kraja u bolnici ili?
    U prošloj trudnoći sam imala onu liniju negra ili kako se već zove, sad je ne vidim. Vi? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    30. Prosinac 2019. 14:06

😻😂😂 Maca je inace velika zlocka, neda se maziti, redovno nas istuce, sve mora po njenom, u zadnje vrijeme mi je stalno na stomaku, ovaj je lupa odozdo al ona nista 😂. Ja ne razumijem ljude koji tak vriste kad vide macku, a posebno kad vriste na kucnu macku koja se redovno cijepi i na bjesnilo i zarazne, i tretira protiv parazita. Imam takve frikove u blizini. Ni ja ne idem maziti macku ulicnu koja sumnjivo izgleda, to je normalno, al ne bjezim od nje kao od vraga 😂. To za grebanje je da se ne bi dobila toksoplazma, bjesnilo i druge zoonoze, al ja sam imuna jer sam u stalnom kontaktu sa puno zivotinja i dr mi je rekla da ce i dijete preko mene biti imuno, ali preventivno izbjegavam ciscenje wc od maca, to sam mm prepustila 😂inace ih imam 3
    Vaki meni se ta linija pocela vidjeti prije desetak dana na donjoj polovini stomaka, a sad lagano i iznad pupka. 

Boa35
    30. Prosinac 2019. 14:07

Vaki

happyivy

Tina1803

Divnaa robica curke😊👶
    Happyivy dobrodošlaa🥳 meni u zadnje vrijeme nikako ne paše spavanje na lijevom boku nego spavam isključivo na leđima ili desnom boku. A na desnom i leđima kao nije dobro? Ali ja nekako slušam svoje tijelo i namjestim se kako mi paše…još ja ležim 24/7 zbog serklaže pa više ne znam kako bih se namjestila🤦‍♀️
    Lilypie kako ste mi vi? Kakva je situacija?
    Brankica09 meni je 30.rođendan 22.01. 😊

Hvala puno na dobrodoslici svim curkama. Mene kukovi ubijaju pa ne mogu dugo na boku a kad me kuk ne boli rebra me ubise 🙄..
    Happiivy - točno tako se i ja osjećam. Ili me bole kukovi ili rebra. Još mi se mali nasadi na leđa pa se ne mogu okrenuti. Sredili smo mu sobu pa ga polako odvikavam, ali se stalno zavlači kod mene u krevet i penje se po meni, grli me i stišće, a ja ne znam kako bih se namjestila. Muž je dobio izgon iz kreveta jer hrče. Budim se 100 puta zbog WC-a i onda zbog njegovog hrkanja ne mogu zaspati. Baš sam zločesta!
    Skoljka - maca već čuva bebu, grije ona malog stanara…
    Karla - moj je veći ako te to tješi. Sve mi se žile poznaju od naprezanja.
    Lilypie - ti ostaješ do kraja u bolnici ili?
    U prošloj trudnoći sam imala onu liniju negra ili kako se već zove, sad je ne vidim. Vi?

A mislim da inače u drugoj trudnoći bude prije veći trbuh, brže raste.. ja nemam tu liniju.. mislila sam da će mi i pupak izaći van, ali nije..samo što je jako plitki 😃😆

skoljka
    30. Prosinac 2019. 14:45

Cure koje imate namjeru droditi na sv. Duhu danas sam cula na vijestima da su otvorili potpuno novo uredjenu radjaonu 🤩🥳

30. Prosinac 2019. 15:05

https://ibb.co/1Q4n7rn
    Meni je definitivno u ovoj trudnoci veci trbuh, bas se zaokruzio 😊 nema zasad linije, a nisam je ni u prvoj imala, a pupak isto nije iskocio nego je plitki, mozda ce uskoro 😂

Fever
    30. Prosinac 2019. 15:08

Danas je u nextu u zg -50% ako netko ide neka mi javi broj u pm pa da mi slika neke kompletice, uplacujem novce🙈🙈🙈🙈

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.