Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    31. Prosinac 2019. 07:46

Jutro cure.. 
    Nisam vam se zalila da smo ostali bez grijanja zadnja tri dana 🥶. Crko displej na peci od centralnog, danas bi trebao stici novi, pa drzite fige da stigne inace cemo se pretvoriti u ledenice 🥶. Ne ustaje mi se iz kreveta kad osjetim ovaj leden zrak. 

Fever
    31. Prosinac 2019. 08:13

Skoljka, imam 6 pidzamica rekla mi sogi da je to dovoljno :-D njen mali je prerastao sa 2 mj 62🙈

It’s a baby boy💙

Mom
    31. Prosinac 2019. 08:19

Hvala vam, zbilja ste od pomoci. 🙏❤️ Jedna mi je cura samo savjetovala da ne kupujem dvodijelno već jednodijelno, sa kopcanjima, da će mi biti najjednostavnije. Samo tko bi odolio onim majusnim majicicama i hlacicama... 🥰
    Ajme kud sad bez centralnog brrrrr! Brisni preko dana kod frendice ili mame 😆

31. Prosinac 2019. 08:46

Zene, da li kad idete bas u bolnicu na pregled je uzv samo preko trbuha ili radi provjeru i vaginalno? Zima mi je, ne skida mi se

sagi
    31. Prosinac 2019. 08:57

Jutro, 
    Jahanara nakon što sam pitala sam išla guglat i u pravu si kak se gleda prosjek za komplikacije. Hvala tebi i ostalim curama 🙂
    Skoljka brrr, nadam se da će se srediti 😉

sagi
    31. Prosinac 2019. 08:59

malina08

Zene, da li kad idete bas u bolnicu na pregled je uzv samo preko trbuha ili radi provjeru i vaginalno? Zima mi je, ne skida mi se

Ja sam u bolnici bila samo u 12 tjednu kad sam išla na kombinirani, tad je još bio samo vaginalni.
    Nekak mi je logično da provjere i vaginalno dal se otvaraš i to, al ne znam iz iskustva. 

Fever
    31. Prosinac 2019. 09:14

Ja sam isto isla s 14 tt u bolnicu bio je isto vainalni.
    Sada ne idem dok ne prestanem ic kod gin i budem za bolnicu, ali mene moja pregleda i vaginalno da vidi jel sve ok, uvijek bris pravi i vidi jel sam zatvorena

It’s a baby boy💙

31. Prosinac 2019. 09:34

malina08

Ovisi vjerojatno o gin ko kod nas, moja npr ne cacka svaki put, zadnji put je u 24tt gledala i ono na pocetku dok je bio vaginalni uzv, sad za uzv samo preko trbuha, a rece mi unaprijed kad cu imati i vaginalni pregled, pretpostavljam da ce mi na sljedecem pregledu najaviti kad da dođem i na vaginalni pregled. A znam da neki drugi gin npr svaki put gleda sto je po meni malo previse ako nema potrebe.

• meddleO407
    31. Prosinac 2019. 10:24

Jutro cure! Nisam se stigla malo javiti, stalno neka promenada kod nas. Gosti dolaze odlaze, pa čisti spremaj. Uf...još malo izdržati pa nek se sve vrati u normalu. Vidjela sam neke lijepe velike trbušćiće i divnu robicu. 
    Ja sam se isto povećala, poslat ću vam sliku kad uhvatim priliku. Gegam se ko medo, boli me noga i dalje, patim se sa žgaravicom i niskim tlakom. Spavam na rate, teško mi je disati na koju god se stranu okrenula.  trudničke muke. 
    I ja sam bila malo u shoppingu, iako sam rekla da neću poslikat ću vam. Kupila sam preslatko debelo mucasto odijelo, za 59 kn u Kiku i onu dekicu jastuk u Pepcu. Malo bodića, čarapica, još odijelaca. Teško je odoliti haha, a nekako se i taj ožujak približava pa treba sve pripremiti. Nadam se samo da mi neće beba uraniti pa se roditi 29.2. 

Vaki
    31. Prosinac 2019. 13:43

Moj je nosio bodiće dugih rukava još i u 6. mjesecu, doduše ništa drugo preko toga. Tek kad počnu prave vrućine onda sam mu stavljala kratke bodiće, mislim da čak najviše one bez rukava. 
    MeddLeo407 - joj, pa to bi bilo komatozno za slavlje. Valjda neće baš potrefiti...
    Mene ne gleda vaginalno od 20.tt. Ultrazvukom provjerava čak i kakvo je stanje dolje!? 🙈

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.