Jutro cure..
Nisam vam se zalila da smo ostali bez grijanja zadnja tri dana 🥶. Crko displej na peci od centralnog, danas bi trebao stici novi, pa drzite fige da stigne inace cemo se pretvoriti u ledenice 🥶. Ne ustaje mi se iz kreveta kad osjetim ovaj leden zrak.
Skoljka, imam 6 pidzamica rekla mi sogi da je to dovoljno :-D njen mali je prerastao sa 2 mj 62🙈
It’s a baby boy💙
Hvala vam, zbilja ste od pomoci. 🙏❤️ Jedna mi je cura samo savjetovala da ne kupujem dvodijelno već jednodijelno, sa kopcanjima, da će mi biti najjednostavnije. Samo tko bi odolio onim majusnim majicicama i hlacicama... 🥰
Ajme kud sad bez centralnog brrrrr! Brisni preko dana kod frendice ili mame 😆
Zene, da li kad idete bas u bolnicu na pregled je uzv samo preko trbuha ili radi provjeru i vaginalno? Zima mi je, ne skida mi se
Jutro,
Jahanara nakon što sam pitala sam išla guglat i u pravu si kak se gleda prosjek za komplikacije. Hvala tebi i ostalim curama 🙂
Skoljka brrr, nadam se da će se srediti 😉
Zene, da li kad idete bas u bolnicu na pregled je uzv samo preko trbuha ili radi provjeru i vaginalno? Zima mi je, ne skida mi se
Ja sam u bolnici bila samo u 12 tjednu kad sam išla na kombinirani, tad je još bio samo vaginalni.
Nekak mi je logično da provjere i vaginalno dal se otvaraš i to, al ne znam iz iskustva.
Ja sam isto isla s 14 tt u bolnicu bio je isto vainalni.
Sada ne idem dok ne prestanem ic kod gin i budem za bolnicu, ali mene moja pregleda i vaginalno da vidi jel sve ok, uvijek bris pravi i vidi jel sam zatvorena
It’s a baby boy💙
Ovisi vjerojatno o gin ko kod nas, moja npr ne cacka svaki put, zadnji put je u 24tt gledala i ono na pocetku dok je bio vaginalni uzv, sad za uzv samo preko trbuha, a rece mi unaprijed kad cu imati i vaginalni pregled, pretpostavljam da ce mi na sljedecem pregledu najaviti kad da dođem i na vaginalni pregled. A znam da neki drugi gin npr svaki put gleda sto je po meni malo previse ako nema potrebe.
Jutro cure! Nisam se stigla malo javiti, stalno neka promenada kod nas. Gosti dolaze odlaze, pa čisti spremaj. Uf...još malo izdržati pa nek se sve vrati u normalu. Vidjela sam neke lijepe velike trbušćiće i divnu robicu.
Ja sam se isto povećala, poslat ću vam sliku kad uhvatim priliku. Gegam se ko medo, boli me noga i dalje, patim se sa žgaravicom i niskim tlakom. Spavam na rate, teško mi je disati na koju god se stranu okrenula. trudničke muke.
I ja sam bila malo u shoppingu, iako sam rekla da neću poslikat ću vam. Kupila sam preslatko debelo mucasto odijelo, za 59 kn u Kiku i onu dekicu jastuk u Pepcu. Malo bodića, čarapica, još odijelaca. Teško je odoliti haha, a nekako se i taj ožujak približava pa treba sve pripremiti. Nadam se samo da mi neće beba uraniti pa se roditi 29.2.
Moj je nosio bodiće dugih rukava još i u 6. mjesecu, doduše ništa drugo preko toga. Tek kad počnu prave vrućine onda sam mu stavljala kratke bodiće, mislim da čak najviše one bez rukava.
MeddLeo407 - joj, pa to bi bilo komatozno za slavlje. Valjda neće baš potrefiti...
Mene ne gleda vaginalno od 20.tt. Ultrazvukom provjerava čak i kakvo je stanje dolje!? 🙈
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji