Brankice sa mojim ocima nesto nije uredu, ja ti uopce nevidim da imas stomak, ja neznam kako cure vide a ja ne 🙈, vidim samo da te je dole nisko trenirka utegla.
Kod mene je novo da me golica/ skaklja kad me malac dodiruje sa strana stomaka 😂. Ja cu ekspodirati koliko mi je stomak napet i utegnut, imam osjecaj da ce puknut ko balon 🙉
Jos sam nesto htjela napisati aliii pobjegle misli 🙈
Lily kako si ti, kakav ti je madrac, jel bar nesto bolji s obzirom da si na stalnom lezanju?
Skoljka moje oči se slažu s tobom oko buše od Brankice. 😉
Jutrooo...
Tina i mene muci nesanica, od 23h ili malo poslije do 3h odspavam, onda slijedi rostiljanje do 5h ili 6h, pa opet zaspem malo. I tak danima. A mali ko da jedva ceka da otvorim oci da nastupi 😅
Brankica bas sam gledala pa jel to stomak, onda skuzim da su to ogrooomne grudi 🙈😂
Sagi onda cekamo iducu brankicinu slikicu 👀🙈
Monalisa nadam se da si se smirila 🤗 nemoj plakati i biti pod stresom, netko je vec rekao, bebe sve osjete. To je muzeva prva reakcija, vjerovatno nije razmislajo sta govori, naravno da ce prihvatiti, sta ce drugo, igrajte na trecu srecu ako njemu to toliko znaci.
Ja recimo za svog znam da je uvijek prije mastao o curici, i da ne dobije decka ne bi se nastavilo prezime, mrzio je uvijek kad neko daje veliki znacaj deckima zbog nasljedja, prezimena a cure zapostavlja. Kako smo mi malo tezim putem dosli do trudnoce, nikad nije izrazio e ja bi ovo, nego je samo govorio nek sve bude uredu i nek beba bude zdrava. Dok nismo znali spol ja sam bila ubjedjena da je cura cak sam i njega ubjedila 🙉, ali kad smo saznali nije pokazao razocaranje, i ako ja znam da je uvijek mastao o curki. E sad nastupaju oni nepromisljenici sa komentarima, "ma bravo prvo pa musko", " ma bravo odmah si rijesio, tako se prave djeca", " sad navali nek budu tei sina".. itd hrpa komentara na koje mi pokusavamo rec da nam je svejedno i da smo naravno sretni, bitno samo da izguramo sve do kraja i da bude sve uredu.
Drzi se i smiri se, bit ce to sve dobro 🤗
Jutro cure. Jel spremno sve za sutra? Ja mami pomažem, koliko mogu, ne mogu ništ radit kak se spada- samo se uspušem i moram sjesti.
Moram komentirat ovo što je rekao muž-muški su općenito tak čudni po nekim pitanjima, što bi se reklo bubnu pa ostanu živi. A mi trudne pa nas to sve više pogađa. I moj je rekao kad smo saznali da je curica, onako sav tužan "jedini ćemo u kući imati jaja pas i ja"
Ne obaziri se draga, predivno je imati dvije curice i one će uvijek imati poseban odnos, divno je imati sestru. A ovaj nek blebeće što hoće.
Inače, kad smo već kod muških, jučer je došao susjed iz njemačke i čim me vidio rekao je " izgledaš baš loše, iscrpljeno" , baš lijepo za reći trudnici jelda? Reko probudit ćeš se ti sutra s ječmencom
Uh, od kud krenuti...
Lilypie - došla bih ti ja u posjet, ali vjerujem da toga imaš dovoljno. Srce vuće doma, ali proslavit ćete vi idući Božić domeka svo četvero...
Skoljka - stigli su mi nalazi OGTT-a i veli ginekolog da su čak preniski. Natašte ispod 3, nakon 60 min 3 i nakon 120 min opet ispod 3. Niski eritrociti, hemoglobin i još nešto na h. Zamisli, a željezo o. k.
Monalisa - moj je htio curicu, a sad će po drugi put dečko. Teško smo došli do bebice pa se ne usudi komentirati...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Spavanje? Kao i kod vas... Ustala u 3h, otišla u WC i onda ko sova... Na kraju sam stavila robu na pranje i oprala kuhinjske elemente dok još mučnine nisu krenule.
🤞❤️🙏
Jutro cure!
Šaljem vam pozdrave iz Ljubljane!
Monalisa vjerojatno nije tako mislio, ali je reagirao na krivi način..vjerujem da će se uskoro ohladiti i voljeti bebu kao i prvu curu!
A na kraju očito ne zna da nije do tebe jer je cura, nego do njega..njegov ženski spermić je oplodio tvoju jajnu stanicu..tako da je on "kriv" ako ćemo tako gledati 🤪
Bitno da je s bebicom sve super i da raste! Ti se nemoj nervirati, jer ti to najmanje treba 🥰♥️💜
Stigla mi spavacica sa Alija sto sam narucila za 50kn, iznenadjena sam bolja uzivo nego na slici, sad mi krivo da nisam jos jednu, mislim nije kao one od 200kn al posluzit ce svrsi.
https://ibb.co/9rds4Nq
Vaki i meni ti je to sve nesto nisko i proteini, dr rekla da mjerim tlak, ak mi predje 130 pravac hitna, al ja se nesjetim izmjeriti a navikla da je nizak. A sta sa secerom sto je tak nizak, jel trebas nesto za to ili se moze sa niskim, da ti bar nije muka pa da se sad posteno najedes kolaca 😂
Jutro cure!
Šaljem vam pozdrave iz Ljubljane!
Monalisa vjerojatno nije tako mislio, ali je reagirao na krivi način..vjerujem da će se uskoro ohladiti i voljeti bebu kao i prvu curu!
A na kraju očito ne zna da nije do tebe jer je cura, nego do njega..njegov ženski spermić je oplodio tvoju jajnu stanicu..tako da je on "kriv" ako ćemo tako gledati 🤪
Bitno da je s bebicom sve super i da raste! Ti se nemoj nervirati, jer ti to najmanje treba 🥰♥️💜
👍🏻👍🏻👍🏻 Bas sam joj to htjela napisati, da to ovisi od njegovog spermica, al zaboravila. 😉
Skoljka - ja sam jučer kupila spavaćicu u h&m. https://images.app.goo.gl/R3TzvD4YzBjL5f8t6
Za šećer veli gin. da nema veze, a hemoglobin ćemo pratiti jer se željezo očito ne apsorbira dobro.
Prije sat vremena sam pojela ferrero kuglicu i odmah povratila. Mali je taman trebao piškiti pa se šokirao kad me vidio kako bljujem. 🙄
🤞❤️🙏
Vece cure.. Bit ce da ste sve prezauzete 😃
Ja se napokon izvalila na trosjed, noge ne osjecam od cjelodnevnog stajanja, Al sve zavrseno, rucak za dva dana, ciscenje po kuci, i jedan kolac, dosta od mene 🙈😂
Jeste li okitile borove, dekorirale, kolaci, gdje su te slikice da uzivamo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji