Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    23. Prosinac 2019. 22:33

Pozdrav svima, nije me bilo par dana tak da nemrem sve ispratiti, ali moram vam se pozaliti, znaci danas bila na kontroli i nosim curicu sreca do neba 200g teska, imamo vec jednu curicu i mala si je pozeljela seku i eto zelja joj se ostvarila, ali sreca i veselje je kratko trajalo kad sam dosla doma lijepo ja upakirala roze papucice i dala maloj da otvori pred muzem kao iznenadenje ona bila odusevljena da bude seka, a moj muz se odonda ponasa kao da je smak svijeta, nece me ni pogledati, kaze da bi se najrade napio od jada kolko je razocaran jer nije decko, ma joj svakakve gadosti je nabrojio od onda, pa dobro jel jos ima toliko kaj moram reci retardiranih muskaraca ili je moj jedini? Proplakala sam vec mora 😥😥😥😥😥

brankica09
    23. Prosinac 2019. 22:36

skoljka

Brankice sa mojim ocima nesto nije uredu, ja ti uopce nevidim da imas stomak, ja neznam kako cure vide a ja ne 🙈, vidim samo da te je dole nisko trenirka utegla.
    Kod mene je novo da me golica/ skaklja kad me malac dodiruje sa strana stomaka 😂. Ja cu ekspodirati koliko mi je stomak napet i utegnut, imam osjecaj da ce puknut ko balon 🙉
    Jos sam nesto htjela napisati aliii pobjegle misli 🙈
    Lily kako si ti, kakav ti je madrac, jel bar nesto bolji s obzirom da si na stalnom lezanju?

To ti je zbog ovih mojih cica koje nikako da prestanu rast 🤷‍♀️😂😂 ali kako su svi govorili kao da ga uopce nema sad se kuzi da sam trudna itekako🤣🤣 slikat cu jedan dan goli pa da vidis 🤰 

brankica09
    23. Prosinac 2019. 22:37

Lilypie

skoljka

Brankice sa mojim ocima nesto nije uredu, ja ti uopce nevidim da imas stomak, ja neznam kako cure vide a ja ne 🙈, vidim samo da te je dole nisko trenirka utegla.
    Kod mene je novo da me golica/ skaklja kad me malac dodiruje sa strana stomaka 😂. Ja cu ekspodirati koliko mi je stomak napet i utegnut, imam osjecaj da ce puknut ko balon 🙉
    Lily kako si ti, kakav ti je madrac, jel bar nesto bolji s obzirom da si na stalnom lezanju?

Aha… mos si mislit 😁 Isto kao i svim drugim curama. Već sam obamrla od ležanja ali svaki novi dan je uspjeh pa guram nekako. Bit će strašno sad za blagdane ali eto… mora se!

💜💗😻 samo se vi drzite cure 🙏

skoljka
    23. Prosinac 2019. 22:39

Lilypie

skoljka

Aha… mos si mislit 😁 Isto kao i svim drugim curama. Već sam obamrla od ležanja ali svaki novi dan je uspjeh pa guram nekako. Bit će strašno sad za blagdane ali eto… mora se!

Bas su bezobrazni, toliki novci se trose na sve i svasta, a osnovne stvari po bolnicama fale, kao da sve bolnice nemogu imati one madrace sto se ukljuci masaza na njima, kao u starackim domovima, da olaksaju pacijentima koji su na strogom mirovanju, bar to nije tak skupo... Al kad im po kuhinjama fali posudje i osnovni alat za kuhanje, pa radnici moraju svoje donositi, onda nije ni cudo kako funkcionisu odjeli... Ah vjerujem da te sad i depra zbog blagdana, al svjesna si da je to sad najbitnije za curke i tako je kako je, nemozes nista promeniti. Jesi bar sa cimericama zadovoljna? 

skoljka
    23. Prosinac 2019. 22:52

Monalisa cestitam 💜 na dobrom pregledu i na curki, bi bas nek je curka u inat tom tvom bez mozga muzu, i ti budi ponosna i ne placi zbog njegovih hirova nego se saberi budi pozitivna i nasmijana, posebno zbog tog njegovog bezobrazluka. Znam da te povrijedio, nak se napije ako misli da ce mu to nesto promjeniti, al promjenit ce on misljenje samo mu sigurno treba vremena dok se sabere. Ocito nije svjestan kakve ste poteskoce mogli imati od zaceca do razvoja ploda itd pa mu je jedina briga nasljednik. Joj bas me naljutio 😡 sigurno misli da roda donosi bebe po zelji 😂

Fever
    23. Prosinac 2019. 23:16

Monalisa cestitam na super pregledu!
    A muza nemam rijeci ni za komentirati... ne vjerujem da postoje jos uvijek ljudi koji tako razmisljaju...
    Ti se ne bediraj, bebe sve osjete...

It’s a baby boy💙

Lavica27
    23. Prosinac 2019. 23:56

Cure upadam...al monalisa jako mi je zao sto te tako muz razocarao, zapravo i sama se zacudim komentarima u 21.stoljecu. ljudi ne znaju koliko srece treba da to cudo doneses na svijet. Ne daj da tebi i kceri ista pokvari srecu,znam da je sugav okus u ustima zbog situacije😕😕
    Meni se desilo u par navrata komentar a di ste bas u zimi naciljali bebu, pa hladno je (???) Wtf aam Bog da smo naciljali, a sta u sjevernim zemljama nr bi bilo djece onda jer je hladno🙄 Do danas dva bisera "i sta je ovaj put? Musko, braco. -jooj tata je sigurno ponosan stize sincina (wtf??). Reko svejedno nam je bilo al smo imali filing da je curka opet. Aaa...ma bitno onda vam je živo i zdravo. -opet wtf? Sretni smo i da je cura i da je decko,koji dio nije jasan🤷‍♀️

Tina1803
    24. Prosinac 2019. 00:01

monalisa

Pozdrav svima, nije me bilo par dana tak da nemrem sve ispratiti, ali moram vam se pozaliti, znaci danas bila na kontroli i nosim curicu sreca do neba 200g teska, imamo vec jednu curicu i mala si je pozeljela seku i eto zelja joj se ostvarila, ali sreca i veselje je kratko trajalo kad sam dosla doma lijepo ja upakirala roze papucice i dala maloj da otvori pred muzem kao iznenadenje ona bila odusevljena da bude seka, a moj muz se odonda ponasa kao da je smak svijeta, nece me ni pogledati, kaze da bi se najrade napio od jada kolko je razocaran jer nije decko, ma joj svakakve gadosti je nabrojio od onda, pa dobro jel jos ima toliko kaj moram reci retardiranih muskaraca ili je moj jedini? Proplakala sam vec mora 😥😥😥😥😥

Žao mi je što si povrijeđena. Neću ti vrijeđati muža niti govoriti ružne stvari za njega jer to nije kulturno i vaš odnos je vaš odnos i samo vi znate kakav je.
    Jedino što tu mogu reći je da porazgovaraš s njim i iskreno mu kažeš koliko te njegovo ponašanje povrijedilo i upitaš ga zašto je tako reagirao, da ti objasni. Nadam se da će shvatiti koliko je reakcija bila neprimjerena i ružna, da će se ispričati i da će sve biti u redu na kraju. Nemoj biti tužna.
    Neki muškarci znaju biti jako pažljivi i nježni s riječima a u ponašanju su loši muževi i očevi, isto kao što su neki grubi s riječima ali zato što ne znaju bolje...to ipak ne opravdava ruzne rijeci i ne znaci da trebas pristati na to. Samo se smiri radi bebice i vjerujem da ćete sve riješiti...daj do znanja da su ti takva ponašanja neprihvatljiva. Sretno!

Tina1803
    24. Prosinac 2019. 00:04

Mene nesanica pere, nikako se namjestiti, bole leđa, vrat...bebač lupa...muž izmasira ali ništa ne pomaže. Čak kaže bebiju: "daj mami malo mira, da se naspava, pa nastavi ujutro 😁" ali mali mangup ne sluša😁😁👶 

sagi
    24. Prosinac 2019. 00:30

Skoljka jedva preživjela na poslu kolko sam umorna, baš iscrpljena. Tak da sam danas samo rekla da sutra ipak neću na posao, odradit ću od doma hitne stvari.
    Mislim da je Karla pričala o umoru, bome od jučer se tak osjećam. Napravila ručak, rafaello kuglice i keksiće i ko da sam kopala cijeli dan 😂
    Lilypie ovi će blagdani bit teški, al zato će idući biti najljepši i veseli 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.