Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninanina
    23. Prosinac 2019. 13:53

Hvala na odgovoru 😊

skoljka
    23. Prosinac 2019. 14:38

Medleo pa jel tebe jako bolilo, mene uzaaaas, savijala sam se od bola, zvjezde brojala kad probode, podkoci, bilo je bas gadno. Da stomak mi je i narastao naglo i oblik promjenio.
    Sto se tice kontrakcija mene kad ulovi zgrci se stomak onako elipsasto, duguljasto, jako stegne, dole mi bude pritisak jak i popusti ko da nista nije bilo.
    Cure kako se vi danas osjecate, ja sam nekakva sva cudna, nemam snage, nisam cak ni rucak spremala, dobro da sam kupila kolace inace bi ostali i bez toga 🙈🙊

Fever
    23. Prosinac 2019. 15:12

Eto mene s pregleda, zatvorena, s bebom sve ok, samo sto je kao sto sam i rekla moja dr precudna, i umjesto da me smiri i objasni da je to normalno, samo me je uzjebala kao da cu se porodit odmah kod nje. Hvala bogu da imam tu Vas i kolegice koje su vec rodile. Ugl moram uzimati Mg citrat i direkt i odmarati sto vise ( ako moze vise od ovog😂🙈) 
    I da, +3 kg sam ( s robom, na onoj prastaroj vagi sto prstom pomjera kotacic)

It’s a baby boy💙

skoljka
    23. Prosinac 2019. 15:43

Fever 😂😂😂 bas si me nasmijala. Super za dobar pregled, ocito ti je dr malo susu 😂😂... Mg citrat ili direkt, ne oba 🙈
    Jel ono Vaki stavljala sliku kupaone? Cini mi se da jest, svidja mi se, zaboravila sam komentirat.
    Ja narucila naljepnice za sobicu, maloprije polijepila i bas mi se svidja 😊
    https://ibb.co/MsRqNhK

Fever
    23. Prosinac 2019. 16:30

Rekla mi je oba, kao da uzmem i citrat i direkt, pa sam uzela citrat 200 mg i direkt 300mg, to je 500 dnevno. Kao jedno ujutro jedno navecer i jos kao ma moš ti i šumeće uz to slobodno. Al mislim da od šumećih nema koristi

It’s a baby boy💙

brankica09
    23. Prosinac 2019. 19:50

https://ibb.co/wYGkBWk evo moje cure 👧
    Svaku noc pocne ludovat oko 2 i nikako ne spavam u zadnje vrijeme 🤭

Fever
    23. Prosinac 2019. 20:36

Brankice i moj je nocna ptica, ali kad zaspem ne osjetim vise, jos je malecki :D vi ste ipak malo stariji od nas :-D

It’s a baby boy💙

Boa35
    23. Prosinac 2019. 21:36

Fever čestitam na dobrom pregledu! Ma neki doktori su baš smušeni..moj ništ ni ne priča ako ga ja nešto ne pitam.. 
    Brankica09 bome velika buša 🥰 
    Moja mene budi ujutro oko 6h.. a po noći sam skužila da kad se dižem na wc da se ona probudi valjda, jer kad legnem uredno se javi..ali ja zaspim brzo, pa se i ona valjda smiri.. 

skoljka
    23. Prosinac 2019. 21:55

Brankice sa mojim ocima nesto nije uredu, ja ti uopce nevidim da imas stomak, ja neznam kako cure vide a ja ne 🙈, vidim samo da te je dole nisko trenirka utegla.
    Kod mene je novo da me golica/ skaklja kad me malac dodiruje sa strana stomaka 😂. Ja cu ekspodirati koliko mi je stomak napet i utegnut, imam osjecaj da ce puknut ko balon 🙉
    Jos sam nesto htjela napisati aliii pobjegle misli 🙈
    Lily kako si ti, kakav ti je madrac, jel bar nesto bolji s obzirom da si na stalnom lezanju? 

Lilypie
    23. Prosinac 2019. 21:58

skoljka

Brankice sa mojim ocima nesto nije uredu, ja ti uopce nevidim da imas stomak, ja neznam kako cure vide a ja ne 🙈, vidim samo da te je dole nisko trenirka utegla.
    Kod mene je novo da me golica/ skaklja kad me malac dodiruje sa strana stomaka 😂. Ja cu ekspodirati koliko mi je stomak napet i utegnut, imam osjecaj da ce puknut ko balon 🙉
    Jos sam nesto htjela napisati aliii pobjegle misli 🙈
    Lily kako si ti, kakav ti je madrac, jel bar nesto bolji s obzirom da si na stalnom lezanju?

Aha... mos si mislit 😁 Isto kao i svim drugim curama. Već sam obamrla od ležanja ali svaki novi dan je uspjeh pa guram nekako. Bit će strašno sad za blagdane ali eto... mora se!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.