Tako i ja, dodjem s posla pa rucamo. Odmorim pola sata. Pa sa kceri uvijek nesto. I kuhaj za sutra. I uvijek nadjem sto bi jos mogla raditi.
Tako i danas, al mi je bas uzasan pritisak bio dolje. Mislim da ipak pretjerujem sa svim skupa ...
Nedavno ste pricale o tome pa da se pohvalim da su me danas cak dvoje pustili preko reda tako da mislim da cu odsada biti cesce odkopcane jakne ionako je vec knap 😀😀
Definitivno moram probati taj recept od vruće čokolade. A ovih dana isto pomalo keksiće pečem, prvi put sama pa isprobavam, zasad sam dobre recepte potrefila 😊
Lilypie nemam riječi utjehe, osim što sam sigurna kao što je još neka rekla da si napravila sve kako treba. Vjerujem da ćeš izdržati još neko vrijeme i da će sve biti u redu 🙏🏻
Jutro, jel ima jos sova? Od 4h sam budna, niti jedan polozaj ne odgovara, lesja ubijaju, bokovi 😣, sad sam i gladna 🥴
Lilypie kako si? Jel imas pravo traziti krevet sa onim madracem stto masira s obzirom da si na strogom mirovanju?
Jutro! Evo i mene!
Vruca cokolada! Mmmm. Danas ili sutra ju radim!
Skoljka,ja sam vec pojela saku ljesnjaka.. 😂
Imam u 9 pregled,pa se tek danas ujutro suzdrzavam od hrane! Sad kad sam dobila 5 kila ovaj mj🤔🤣😂
Maja i ja imam danas pregled oko podneva. Ja vec jedem uveliko i nilako stati, ali mazalice abc, maslac, djem nista zdravo 🙈, al topal kruh pa baaas pase 😂 Ja sam se isla maloprije vagati 62,7 na +8,8 sam 🙊 do kraja cu biti ko mala prasica 😅
I ja jako lose spavam :/ plua glava me boli od ponedjeljka, a danas je cetvrtak! Ma prokleta juzina... popila sam 3 lekadola u 4 dana ali nema nekog efekta, pa kunjam na kaucu... namolila sam doktoricu A0 bolovamje na 3 dana, kontam proci ce i ranije, a jos ne prolazi!
Jutro!
Vi ste budne bar pred jutro, ja nocarim od 2 pa do neko doba. Zaspem kad se trebam ustati.😅
Sretno na pregledima cure!
Otici ce kile nakon poroda. Ja sam za sad na +4kg. Al bojim se blagdana iskreno🤭
Kolace ne pecem, odustala sam, ne mogu jednostavno fizicki izdrzati. Idem u subotu u Lidl vidjeti ima li onih njihovih kolaca. Nesto ce mi mama dati i dobro.
Jutro!
Evo ja već na poslu i tamanim jogurt s pahuljicama i voćem.. to si radim svako jutro, jer ako par dana za redom jedem iz pekare odmah kilo dobijem..
Vidim imamo iste probleme.. ja sinoć legla oko 10 i probudila se oko 1 kao da je jutro.. vrtila se, nikako dalje zaspati..nemam pojma kad sam zaspala..samo zbog toga jedva čekam da ne moram na posao i da ujutro mogu do 9 spavati inače, mislim da su mi prsti na rukama počeli lagano oticati..ujutro sam stavila prsten i do posla (znači nekih sat vremena je prošlo) mi je baš zarezao.. a već sigurno 3 mj ne mogu spavati s njim koliko mi se zareže po noći..tako da ga skidam čim dođem doma i ujutro opet stavim..
Jahanara lidl je dobio neke cheesecake od Torterie Macaron i nama su odlični, pa probaj ali i ostali kolači su im odlični!
Lilypie kako ste nam vas tri danas? Šaljemo zagrljaje!
Jutro curke, isto neprospavana noc 🙄 nikako se namjestit, pa mi ti jastuci ispod guze tvrdi, pa toplo-hladno..užas 🤢 a pregled u 10h imam.
Sretno ostalima koji imaju danas pregled👶
Lilypie javljaj novosti💪❤
Sortiraj odgovore
Najstariji