Curke,
Mi smo jucer imali pregled, sve je uredno :)
Jos jedna sigurna potvrda da nam dolazi dječarac.
Lilypie mislimo na tebe, javi se cim budes mogla❤
Evo me draga. Ležim, pokušavam ostati mirna. Ništa me ne boli i pokušavam samu sebe ubijediti da neće još i da ćemo izdržati makar još dva tjedna. Još uvijek sam na tokolizi.
Nadam se nekim informacijama sutra na viziti. Valjda će biti i kakav UZV da vidim koliko su dobile na težini. Zadnji UZV 04.12 su bile 690 g.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Evo me draga. Ležim, pokušavam ostati mirna. Ništa me ne boli i pokušavam samu sebe ubijediti da neće još i da ćemo izdržati makar još dva tjedna. Još uvijek sam na tokolizi.
Nadam se nekim informacijama sutra na viziti. Valjda će biti i kakav UZV da vidim koliko su dobile na težini. Zadnji UZV 04.12 su bile 690 g.
Ma ja vjerujem da ce sve biti ok. Cim nemas trudove-to je veeelika stvar! Mozes ti to i izdrzat ces💪🤞
Cure, počastila me svekrva malim šopingom - ja naručila, ona platila 😁
https://ibb.co/f2JGT0B
Svaka cast svekrvi!
supeerr!
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
💜💚🥰
Ma mišice su sada već prošle 800g sigurno!
Držim 🤞 da izdržite čim duže ovako!
Jesu bebice normalno aktivne kao i inače?
Joj cure, ja došla u 5h s posla i evo do sada pekla kolače..jedva sam skupila snage otuširati se.. zadnjih 3god ne kupujem svojima poklone, nego ispećem kolače i nosim za poklon..al ovaj put ću se ipak zaustaviti na 4 komada..jednostavno sam preumorna.. da sam doma, rasporedila bi to kroz dan, al ovako mi je previše..
I onda još na kraju mi se taaaako pila vruća čokolada.. pa sam i nju išla kuhati.. imam savršen recept ako koja želi isprobati 😝
300ml mlijeka, 50g čokolade za kuhanje, 1mž gustina i 2mž šećera..sve stavitii kuhati i stalno miješati.. ☺️ finija mi je nego ona kupovna uz vrećice.. 😉
Hej zene da vas pitam posto mi je dokt rekla da ispirem intimno podrucje na 1 litar mlake vode kasikica sode bikarbone
Da li da uzmem tu sodu u apoteci?ili nisam je pitala
Pa da najbolje u apoteci,.. Tj. Onu za konzumaciju
Bokic cure,
Da se javim, bila sam jucer na pregledu i vidjela svoju pisulju, srceko kako brzo kucka i odmah mi je bilo lakse. Pitala sam gin zasto ju jos ne osjetim, a sutra sam 21 tjedan, pa je rekla da budem za koji dan ili tjedan dana jer mi je posteljica sprijeda i jer sam prvorotkinja. Rekla je da iduci pregled radim taj neki ogtt ili kako vec? Sto je to i to je neki veci pregled ili kako? Morala sam jedino danas nosit urinokulturu jer su mi nasli leokocite i proteine u mokraci, a na premazu je ok sve.
Hej, ni ja jos ne osjetim. Tj. Jednom sam titranje, a sad jako slabo.. Nedoreceno, a na uzv bebica pokretna puno20+1sam,posteljica s prijeda i isto prva trudnoca. Tako da mislim da je to sve ok, malo cemo pricekat jos za orave udarce.taj ogt je za secer.. Vec sam dobila uputnicu, ide se u labaratorij aldva dana prije nebi se trebalo jest slatko. Onda valjda vade krv i neke secere pijes, tak su mi rekli
Karla da li tebe sto boli nakon cijelog dana?
Osjecas kakav pritisak? Pitam jer je meni zadnjih par dana tesko sjediti, a kad stojim onda mi je bas pritisak.
Karla da li tebe sto boli nakon cijelog dana?
Osjecas kakav pritisak? Pitam jer je meni zadnjih par dana tesko sjediti, a kad stojim onda mi je bas pritisak.
Nemam nikakvih bolova..pritisak mi jedino zna biti kad brzo hodam... ja sam užasno umorna zadnjih dana.. al to mislim da sam sama kriva, jer nakon što radim cijeli dan, dođem doma i onda umjesto da odmaram ja si uvijek nekog vraga nađem za raditi 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji