Lilypie u mislima si mi🙏 nadam se da ce sve biti u redu. Vjerujem da je tesko, al pokusaj misliti pozitivno.
Skoljka izdajalica izgleda vrhunski!
Lilypie zao mi je da si morala toliko cekati pod komplikacijama, al ti si kao i ja vjerovatno ti bilo neugodno da se tamo guras i trazis preko reda iako imas potpuno pravo prije svih. Mozda ipak budes mirnija kad ti odrade serklazu. Sretno i da bude sve uredu 🤗😘, izvjestavaj nas 😉
Elenica bas sam htjela napisati jel te ima sa pregleda, vidim vec si gotova. Super da si otisla. Cudo da ti Macmiror nisu pomoglo, sta nisu i one za gljivice, mozda ih nisi redovno koristila, ja jesam jednom i super je poslije njih bilo. Za te nisam cula, vjerovatno su jace , znam da su Acidosalus jako dobre za gljivicne infekcije, bakterije, hidrataciju a biljnje.
Tina 💪🏻 bravo na savljetu, puno mi ovdje znacimo jedna drugoj 👍🏻
Minimeo a ovaj moj ce ici samnom, al je u zadnje vrijeme poceo komentirati sta ako se on onesvjesti 😵😂,, bas me iznervira sa tak glupim komentarom, jos mu frend rekao da trazi da nam presjece pupcanu, veli pa kako ce to on, helooo. A vjerujem da bi me znao i sam poroditi nego se glupira. Mi inace imamo zivotinje i puno puta smo i konje porodili i ovcice i koze, glupo mi je usporedjivati da se ne bi netko uvrijedio, ali stvarno je isto, moraju se cekati i trudovi da tiska itd.. I serklazu smo imali, to je bas stres. I sad njega kao da ce se onesvestiti, pomislila sam da se boji vidjeti kroz sta zene prodju da bi dosle do cilja. 😂😂
Ma gledaj, moze on pricati sta hoce sada dok se jos to ne dogadja, vjerujem da kad dodje s tobom u bolnicu i pocne porodjaj, da ce samo cekati da vidi bebicu i nece mu biti tesko nista napraviti isti je slucaj i kod mene, ali mislim kada ih ponese euforija da u tom trenutku nece ni biti svjesni da su prerezali pupcanu vrpcu
ali da mislim da jako bitno da imamo partnera kod sebe u tim trenucima, a isto tako trebaju muskarci vidjeti i kako to izgleda.. na kraju su muzevi u panici vise nego zene, kao da oni trebaju radjati
mislim ako stoji kod glave i ramena, ionako nece nista vidjeti
Curke samo hrabro na pregledima!! Sve ce biti u redu!
Cure, počastila me svekrva malim šopingom - ja naručila, ona platila 😁
https://ibb.co/f2JGT0B
Bravo za svekrvu <3
Mi isto planiramo taj omron aspirator+inhalator uzeti..ali neki dan ga kupila frendica i kaže da nije zadovoljna s ovim za nos..da izvuće ali ne dobro kao usisavač.. i sad uopće ne znam kaj ćemo..
Karla uzmite samo inhalator, a za nos uzmite nosi set i fiziolosku.
It’s a baby boy💙
Imas odlican na Aliexpressu, ima ga prijateljica, odlican je, i ja cu ga uzeti...
HRK 143.35 44% Off | Inhaler Portable Nebulizer for inhalation Handheld Ultrasonic Steaming Devices medical equipment Baby Health Care Household
https://a.aliexpress.com/DMYUb2Dw
It’s a baby boy💙
Karla, preslatke su stvari sto si dala sivati! Gdje ste isle raditi personalizirane stvari?
Ono sto sam vidjela je personalizirana knjiga, dali se culi za nju?
Meni se isto tako jos nitko nikada nije digao da sjednem nit me pustio preko reda.. mislim da cu pocet sama trazit, pa ce im valjda bit neugodno ako to ne naprave
Lilypie, samo hrabro naprijed, nije lako biti borac u ovim okolnostima ali je iznimno vazno ne predavati se, usmjeri bebicama umjesto strah svu ljubav koju mozes!
Takodjer sam upoznata sa slicnim slucajeva i sve je u redu kasnije, samo hrabro i smireno!
Meni je to sa usisavačem bučno i ne da mi se usisavač za to natezat, nikad ne usisavam 😅
Bit će i ovaj dobar
Karla, preslatke su stvari sto si dala sivati!Gdje ste isle raditi personalizirane stvari?
Ono sto sam vidjela je personalizirana knjiga, dali se culi za nju?
Meni se isto tako jos nitko nikada nije digao da sjednem nit me pustio preko reda.. mislim da cu pocet sama trazit, pa ce im valjda bit neugodno ako to ne naprave
Lilypie, samo hrabro naprijed, nije lako biti borac u ovim okolnostima ali je iznimno vazno ne predavati se, usmjeri bebicama umjesto strah svu ljubav koju mozes!
Takodjer sam upoznata sa slicnim slucajeva i sve je u redu kasnije, samo hrabro i smireno!
Našla sam neku žensku na fejsu, poslala joj slike s pinteresta i sve mi je napravila kako sam htjela.
a meni se svi dižu u vlaku..danas mi se čak ženska htjela dignut, a bila sam u jakni..inače do sada nitko još nije skužio trbuh ako imam jaknu..
Svaka cast svekrvi!
Sortiraj odgovore
Najstariji