Nazalost nemam dobre vijesti cure. Već odradila sve formulare za serklazu i EKG kad ba pregledu užas. Duplo lošiji nalaz nego jučer.
U užasnom sam psihičkom stanju. Mogu se zahvaliti KB Merkur sto ću prijevremeno roditi i ugroziti bebe. Da su tad napravili sad bi bilo ok!
Polegli su me u krevet i ide kahlica. Nema vise ustajanja. Plačem i ne mogu se smiriti. Kako da mislim pozitivno?!
Ej draga, radit ce ti EKG svako malo i cim bude dobar mozes na operaciju. Bez serklaze si na strogom ležanju i tokolizi pretpostavljam? I tako se može daleko dogurati. Nije još ništa gotovo. Što su dr.rekli za otvorenost i vodenjak? Trudova nemaš?
Ili ti je EKG dobar ali ginekoloski nalaz nije ok? Sad sam tek shvatila da je tako. U šoku sam čitala tvoju poruku pa nisam odmah pohvatala. Znači kakav je ginekološki nalaz?
Jutro cure.. vidim svakakvih vijesti ima, baš me dodatno sve to izdeprimira, mogu misliti Lily kako je tebi, drži se draga, daj Bože da sve bude ok🙏💓💓
Nazalost nemam dobre vijesti cure. Već odradila sve formulare za serklazu i EKG kad ba pregledu užas. Duplo lošiji nalaz nego jučer.
U užasnom sam psihičkom stanju. Mogu se zahvaliti KB Merkur sto ću prijevremeno roditi i ugroziti bebe. Da su tad napravili sad bi bilo ok!
Polegli su me u krevet i ide kahlica. Nema vise ustajanja. Plačem i ne mogu se smiriti. Kako da mislim pozitivno?!
Draga,nemogu ni zsmisliti kako ti je u ovom trenutku.
Vjerujem da si psihicki slomljena...ali probaj se potruditi misliti pozitivno radi svojih bebica,svaki dan u tvojoj trbici za njih puno znaci,sad si u 26 tjednu i imaju velike sanse..cini mi se da si pisala da su nekih 800-900 grama vec. Budi hrabra! A one ce bit veliki borci kao i njihova mama! Saljem ti veliki zagrljaj!
Otvorena 4cm i nema mi druge nego nadati se čudu. Ne mogu doći sebi zašto mi se ovo dogadja?! Svi nalazi uredni, brisevi cisti, nemam trudova a ja se svejedno otvaram.
Ne znam uopće kako ću ovo psihički preživjeti.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Otvorena 4cm i nema mi druge nego nadati se čudu. Ne mogu doći sebi zašto mi se ovo dogadja?! Svi nalazi uredni, brisevi cisti, nemam trudova a ja se svejedno otvaram.
Sad ti je najvaznija podrska tvojih da su uz tebe da se pokusas smiritiv vjeruj mi znam da je tesko ali opet cu ti ponoviti imam prijateljice koje su rodile u 25tt i sve je u redu, ja sam izdrzala do 28tt i također je sve super proslo, naravno uz puno borbe i vjere, ali bar da je meni netko unaprijed mogao ovako reci bilo bi mi lakse. Primila si vec inekcije za razvoj pluca jel tako to je sad najbitnije i svaki dan koji jos izdrzis je vazan, samo se probaj smiriti jer bebice to osjecaju, znam da je tesko ali pokusaj.
Primila si injekcije i neonatologija je zaista napredovala. Puno manje bebice se rode i budu zdrave. Znam kako ti je sada i da se ne možeš smiriti ali svaki dan je sada pobjeda. Ti više nista ne mozes napraviti i ti si napravila SVE sto ti je receno i kako ti je receno. Sada treba biti strpljiv. Znam da je biti pozitivna previse traziti od tebe sada ali probaj barem biti malo smirenija. To pokusaj. Smiri se i budi strpljiva. Uz tebe sam u mislima ❤
Lilypie nema rijeci kojom te mozemo utjesit ali moras se drzat radi svojih bebica
Vjeruj u to da ce sve biti uredu i naravno bitno je da imas podrsku najmilijih
Javljaj nam se a mi cemo se molit za tebe i bebice pa da nam javis samo dobre vijesti❤️
Hej zene da vas pitam posto mi je dokt rekla da ispirem intimno podrucje na 1 litar mlake vode kasikica sode bikarbone
Da li da uzmem tu sodu u apoteci?ili nisam je pitala
Stigla elektricna izdajalica koju sam narucila sa Alija. Izgleda jako kvalitetno, nema kineskog mirisa, upalila sam ju da provjerim jel radi, radi, moze se podesavati po kolicini i brzini izvlacenja mlijeka. Nije glasna uopce, cuje se samo vibracija. Vidim da je poslana preko belgijske poste mozda je to razlog da je ovak brzo stigla.
https://ibb.co/jDygqJn
Drži se, baš sam se rasplakala čitajući ovo. Svaki dan je važan koji izgurate i mora biti sve u redu. Svi smo uz tebe i pokušaj se nekako smiriti bar malo, šalji bebicama pozitivne misli, moli se ♥️
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji