Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    18. Prosinac 2019. 08:58

Karla89

skoljka

Fever

Prekrasno cure, skoljka jako lijepo ime za deckica🥰
    Ja sam do sada personalizirano jedino dekicu s cutie clouda dobila.https://ibb.co/vDpmfQG

Nemogu vjerovat da si uspjela procitat sta pise, meni su slova grozna, krivo mi sto nisam uzela ona koja sam htjela nego nju poslusala, al dobro sta je tu je. Mozda sutra budem sama radila slova od drveta pa vam poslikam.
    Karla odes u jedan ducan gdje prodaju boje oni ti tam smiksaju boju koju hoces, nemoras obilaziti okolo. I daj sliku da vidimo.

Znam da.. nadam se da će mi netko uspjet smiksat boju koju ja hoću
    evo slika, samo bez tih srčeka po zidu .. https://ibb.co/6J91Hb1
    meni izgleda kao da je pomiješana roza i siva..

Da jeste to je prljavo roza/siva. Prekrasna boja, ko da sam je ja birala 😂😍 Ma budu samo probaj naci broj te boje pa da nadjes sliku gdje je velika slika samo te boje da im je lakse tam izvuci boju jer oni to nesto skeniraju pa im komp ocita koje sve boje idu da se dobije ta nijansa. Tak sam ja za boju za zidove po kuci, isto sa pinsta. 

• mumtobe
    18. Prosinac 2019. 09:07

Karla89

mumtobe

Bokic cure,
    Da se javim, bila sam jucer na pregledu i vidjela svoju pisulju, srceko kako brzo kucka i odmah mi je bilo lakse. Pitala sam gin zasto ju jos ne osjetim, a sutra sam 21 tjedan, pa je rekla da budem za koji dan ili tjedan dana jer mi je posteljica sprijeda i jer sam prvorotkinja. Rekla je da iduci pregled radim taj neki ogtt ili kako vec? Sto je to i to je neki veci pregled ili kako? Morala sam jedino danas nosit urinokulturu jer su mi nasli leokocite i proteine u mokraci, a na premazu je ok sve.

Odlično za dobar pregled!
    Ja sam kuckanja počela osjećati u 19tjednu isto mi je posteljica sprijeda, tako da vjerujem da ćeš kroz koji dan sigurno..možda i osjetiš, ali ne skužiš da je to beba..u početku sam ja mislila da su crijeva
    OGTT - to je kontrola šećera..dođeš ujutro na tašte, izvade ti krv, nakon toga daju vodu s otopljenim šećerom da popiješ i čekaš 60min.. tada opet vadiš krv, pa opet čekanje još 60min i onda još jedno vađenje krvi.. znači tri put ti vade krv zbog šećera..i to je to.. nema pregleda ni ništa..

Pa i mislim da mi crijeva skacu, onda je to ona valjda😊🙈
    Hvala na pojasnjenju, znaci taj dan sam duze malo kod gin, sad se znam pripremit😉

skoljka
    18. Prosinac 2019. 09:10

Jutro cure, ja evo ocajavam 🍵, super spavala, jucer nisam dala da se pali grijanje, pa je u kuci bilo 19/20 ° sto mi odgovara.
    Mumtobe super za dobar pregled, najbitnije da je sve uredu, a budes je osjetila uskoro ne brini. Ovisi i o polozaju posteljice, maternice, kako je beba okrenuta, pa ako imas sala oko trbuha...
    Majo Jahanara drago mi je da su vam klinci bolje 🤗
    Lilypie ima li sto novo kod tebe,  kak je u bolnici, kad rade serklazu? 

skoljka
    18. Prosinac 2019. 09:13

mumtobe

Karla89

mumtobe

Bokic cure,
    Da se javim, bila sam jucer na pregledu i vidjela svoju pisulju, srceko kako brzo kucka i odmah mi je bilo lakse. Pitala sam gin zasto ju jos ne osjetim, a sutra sam 21 tjedan, pa je rekla da budem za koji dan ili tjedan dana jer mi je posteljica sprijeda i jer sam prvorotkinja. Rekla je da iduci pregled radim taj neki ogtt ili kako vec? Sto je to i to je neki veci pregled ili kako? Morala sam jedino danas nosit urinokulturu jer su mi nasli leokocite i proteine u mokraci, a na premazu je ok sve.

Odlično za dobar pregled!
    Ja sam kuckanja počela osjećati u 19tjednu isto mi je posteljica sprijeda, tako da vjerujem da ćeš kroz koji dan sigurno..možda i osjetiš, ali ne skužiš da je to beba..u početku sam ja mislila da su crijeva
    OGTT - to je kontrola šećera..dođeš ujutro na tašte, izvade ti krv, nakon toga daju vodu s otopljenim šećerom da popiješ i čekaš 60min.. tada opet vadiš krv, pa opet čekanje još 60min i onda još jedno vađenje krvi.. znači tri put ti vade krv zbog šećera..i to je to.. nema pregleda ni ništa..

Pa i mislim da mi crijeva skacu, onda je to ona valjda😊🙈
    Hvala na pojasnjenju, znaci taj dan sam duze malo kod gin, sad se znam pripremit😉

😂😂😂😂😂😂 Crijeva skacu🙉👍🏻
    Skace pisulja mala 👍🏻 crijeva su ti sad oko stomaka, znaci sa strana, gore uz zeludac, od iza..  A ovo naprijed gdje su inace, sad raste maternica i bebica 😉

Lilypie
    18. Prosinac 2019. 09:30

Nazalost nemam dobre vijesti cure. Već odradila sve formulare za serklazu i EKG kad ba pregledu užas. Duplo lošiji nalaz nego jučer.
    U užasnom sam psihičkom stanju. Mogu se zahvaliti KB Merkur sto ću prijevremeno roditi i ugroziti bebe. Da su tad napravili sad bi bilo ok!
    Polegli su me u krevet i ide kahlica. Nema vise ustajanja. Plačem i ne mogu se smiriti. Kako da mislim pozitivno?!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    18. Prosinac 2019. 09:35

Lilypie citam i ne vjerujem. Drzi se neznam sto ti drugo pametnije napisati. Nadam se da cete ti i tvoje bebice biti dobro. 

skoljka
    18. Prosinac 2019. 10:02

Lilypie

Nazalost nemam dobre vijesti cure. Već odradila sve formulare za serklazu i EKG kad ba pregledu užas. Duplo lošiji nalaz nego jučer.
    U užasnom sam psihičkom stanju. Mogu se zahvaliti KB Merkur sto ću prijevremeno roditi i ugroziti bebe. Da su tad napravili sad bi bilo ok!
    Polegli su me u krevet i ide kahlica. Nema vise ustajanja. Plačem i ne mogu se smiriti. Kako da mislim pozitivno?!

Ajme draga, sad sam se rasplakala, tako mi je zao kroz sta moras prolaziti. Pa ako oni na Merkuru nisu imali odmah rijesenje za tebe, zar te nisu mogli uputiti odmah tamo gdje ti mogu pomoci, nego te gore drzali samo radi secera a ostalo zanemarili, jos ti rekli da se serklaza neradi kod blizanaca. Jos jucer ono cekanje. Jel sad tako moras lezati sve dok porod ne krene, to moze potrajat jel tako. Mogu mislit kako ce to biti tesko sve izdzati, al bolje za bebice da izdrzite sto duze. Grlim, ljubim, mislim na tebe, i molim se da psihicki podneses sve i da bebice budu dobro i zrdave. 

Fever
    18. Prosinac 2019. 10:03

Skoljka, da da, kombinacije kod mene su mint zeleno, sivo, bijelo :-D plavo izbjegavam za sad😂

Lilypie drzi se, jaka si ti i bebice, nadam se da ce sve biti dobro, znam da je tesko ali misli pozitivno, jesu doktori nesto rekli?

It’s a baby boy💙

Boa35
    18. Prosinac 2019. 10:04

Lilypie

Ja ne mogu vjerovat.. oni nisu radili serklažu jer su rekli da ako su blizanci ne rade tako kasno?? ili se ne sjećam dobro.. prestrašno.. ne znam upće što bi rekla.. samo da izdržite čim duže.. stvarno se nadam da će biti sve ok!
    Danas bebice prežive ako se rode nakon 26 tjedna, nemoj se brinuti.. znam da ti je teško, ali budi pozitivna!
    Šaljem ti zagrljaj <3
    Mene ljuti to što za takve slučajeve nitko ne odgovara..kad bi kaznili svakog za takve postupke, bome se nebi to toliko događalo!

Tina1803
    18. Prosinac 2019. 10:17

Lilypie

Ej draga, radit ce ti EKG svako malo i cim bude dobar mozes na operaciju. Bez serklaze si na strogom ležanju i tokolizi pretpostavljam? I tako se može daleko dogurati. Nije još ništa gotovo. Što su dr.rekli za otvorenost i vodenjak? Trudova nemaš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.