Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    13. Prosinac 2019. 13:45

💪 Cula sam se sa dr. KS u granicama normale sve
    UK sterilan
    OGTT - 4.1
                - 8.6
                - 8.0

Boa35
    13. Prosinac 2019. 13:55

skoljka

💪 Cula sam se sa dr. KS u granicama normale sve
    UK sterilan
    OGTT - 4.1
         - 8.6
         - 8.0

Odlično!!

Jahanara
    13. Prosinac 2019. 14:50

Skoljka super za odlican nalaz👏👏
    Mozes nastavit po kajmaku i cevapima😀 ajme cim sam napisala cevapi, odmah mi se otvorio apetit😅

Maja 3
    13. Prosinac 2019. 14:55

skoljka

Maja 3

Jutro cure! Evo ja srknem kavu,pa picim za poslom..imam jos kolaca za pec..pospremat..

Mislim da ti ja nisam bas jako daleko, posaljes i meni koji kolac 😍😃

Hahaha! Moze,naravno!
    Kao nagrada za dobar ogtt!

skoljka
    13. Prosinac 2019. 16:13

Hvala cure 🤗, e da bas Majo da sad proslavim., ali mogla bi i cevape al obavezno sa kajmakom😂

sagi
    13. Prosinac 2019. 16:15

Skoljka super 😊
    Karla ja sam prvo mislila do 45, pa sam mislila uzet još pol mjeseca komplikacija prije toga, sad sam već na mjesec dana komplikacija. Na kraju se nakon Nove neću ni vratit 😂

Jahanara
    13. Prosinac 2019. 16:21

Meni je plan pocetkom 3.mj na komplikacije. Pocetkom 4.mj mi se otvara porodiljni.
    Al iskreno da vam kazem ne da mi se uopce vise... 

Nego, sta pecete za Bozic? Slazem listu kolaca u glavi al nisam daleko dogurala. Za sad sam na raspucancima i juliski.

sagi
    13. Prosinac 2019. 16:30

Ja ssm jučer bila na radionici u sklopu Vježbaonice. Pričali se o trudnoći, bolnicama, porodu, babinju, čuvanju bebe.. Bilo je zanimljivo i korisno. 
    Pa eto ak koju zanima ovo je doula koja je pričala, meni se jako svidjela, https://www.doulasanja.com/ 
    Ima tu korisnih likova, termine radionica i tak. Ima je i na facebooku.
    I bila je žena iz udruge Najsretnija beba. Oni pomažu roditeljima smiriti plač beba, zaustaviti napade bijesa, produžiti spavanje... 
    https://m.facebook.com/najsretnijabeba/?tsid=0.7065397885865645&source=result

sagi
    13. Prosinac 2019. 16:33

Jahanara kod mene će bit isto raspucanci, možda neki čokoladni kolač i rafaello kuglice. Ako će bit i to jer idemo k mojima, a moja mama uvijek ispeče kolača za cijelo selo i već mi je rekla da nema potrebe da išta pečem 😁 al na Badnjak smo kod muževe obitelji pa da njima nešto odnesem.

I meni se više neda raditi, zato i produžujem vrijeme komplikacija. 😂 A i leđa me sad već bole, a bit će samo gore s većim trbuhom. 

Hany92
    13. Prosinac 2019. 16:38

Ultrazvuk u 19+3tjednu super prosao. Sve kako treba biti. Otkri su da nam stize nas PRINCBilo nam svejedno za spol, sad je sreca prevelika! Uzivajte kolko koja moze😘😘😘.. Meni je ovaj petak 13.sretan🙏💜

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.