Aaaaeee2eeeew2 uh sto ti je komplicirano ime, jesil mogla nesto teze smislit🙈🙉
Sretno sutra na pregledu, onda ce ti sutra raditi anomaly scan, tad pregledaju mozak, srce, bubrege, mjehur, bedrenu kost, spol, plodnu vodu.itd, svasta se vec super vidi, pa onda odrade detaljan pregled da utvrde jel se bebac dobro razvija
Ciao curke, da javim dojmove s pregleda. Sve je super. Situacija se cak popravila od zadnji put i uzv je bolji. Šav drži, zatvorena sam 💪 bebi rastee. Za tjedan dana opet pregled i onda na injekcije kortikosteroida 2 dana i opet doma na strogo mirovanje. Lakše se diše i sad mi je punooo lakše, idemo dalje💪👶😍
Fever koliko kod vas tamo traju trudnicki tecajevi kad odrzavate? Mene maloprije zvala patronazna veli 2 dana po sat vremena, prvi dan o zacecu, drugi o dojenju, kupanju, pitam je hoce li dolaziti ranije da vidi jel mi sve spremno, veli oni to ovdje kod nas ne prakticiraju. Kad se porodim dolaze u obilazak, mogu traziti da mi pomognu oko kupanja… Slusam je i mislim na tebe i thinkpink1, reko izgleda da ce nas Fever morati o svemu poduciti, a Thinkpink1 o dojenju 🙈😅
Ahahha, bude svaki mj tecaj.
Prvi tjedan traje dva dana po 2 h ( od 18-20h predavanja o svemu)
Drugi tjedan se ide tri dana po 1h na radionice ( vjezbe disanja, autosjedalice i itd).
Mi dobijemo od nekih ginekologa popis trudnica, i popis s tecaja i onda zovemo i pitamo treba li posjeta prije poroda, neki kazu ne treba, neki jedva cekaju da dodemo, tako da sam ja vecinom isla jer su trudnice htjele, i bilo je super upoznat se prije samog dolaska kada rodi :-D
It’s a baby boy💙
Ciao curke, da javim dojmove s pregleda. Sve je super. Situacija se cak popravila od zadnji put i uzv je bolji. Šav drži, zatvorena sam 💪 bebi rastee. Za tjedan dana opet pregled i onda na injekcije kortikosteroida 2 dana i opet doma na strogo mirovanje. Lakše se diše i sad mi je punooo lakše, idemo dalje💪👶😍
Pa draga, odlične vijesti 😍 Jako mi je drago zbog tebe!
Vezano za spavaćice... preporučujem kratkih rukava. Uzasno je toplo u bolnici, i na intenzivnoj i u sobama. Ogrtač bi neki ipak trebale imati jer hodnici i nisu toliko grijani. U Merkuru npr daju njihove spavaćice rodiljama i sve su kratkih rukava.
Skoljka koliko ti je bio secer natašte? Kad ćeš znati rezultat?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie nista neznam, danas bila u nekom poslu i nisam na vrijeme stigla nazvati dr da mi kaze rezultate, pa cu zvat sutra ili otici do nje.
Ajme cure sto kod mene pada snijeg, veeelike pahulje, prave zimske.
Fever pa sta ce onda nas nauciti u ta 2 sata od dva dana 😵ja sam joj odmah rekla da ce meni morati dolaziti, jer ja nisam nikad vidjela niti kako se pelena mijenja a ne da idem sama kupat dijete, jedino sto znam pravilno drzati, a muz nikad nije primio neko dijete mladje od 6 mjeseci, tako da vjerujem da ce sa njim biti scene kad se mali rodi, bojim se da ce se bojat primiti ga 🙉, jadna ja🥴
Lilypie nista neznam, danas bila u nekom poslu i nisam na vrijeme stigla nazvati dr da mi kaze rezultate, pa cu zvat sutra ili otici do nje.
Ajme cure sto kod mene pada snijeg, veeelike pahulje, prave zimske.
Fever pa sta ce onda nas nauciti u ta 2 sata od dva dana 😵ja sam joj odmah rekla da ce meni morati dolaziti, jer ja nisam nikad vidjela niti kako se pelena mijenja a ne da idem sama kupat dijete, jedino sto znam pravilno drzati, a muz nikad nije primio neko dijete mladje od 6 mjeseci, tako da vjerujem da ce sa njim biti scene kad se mali rodi, bojim se da ce se bojat primiti ga 🙉, jadna ja🥴
Kupat ce sigurno kad dode u posjetu, to je red. A sto se tice presvlacenja pelene to vam sestre pokazu u bolnici :-D
Zamisli da rodis u srijedu, u Os otpustaju za dva dana ak je vaginalni i sve ok znaci u petak si doma nekad oko podne, patronaza ne radi vikendom dolazi ti tek u pon. Zato te stvari moraju pokazati i sestre u bolnici, presvlacenje, pravilno postavljanje na dojku, polozaj koji vam je najoptimalniji za dojenje, oni kupaju u umivaoniku velikom pa vam gledanje toga nece biti bas od koristi jer cete vi doma u kadici, To neka patronazna doma kad vam dode
It’s a baby boy💙
Netko je pisao o pritisku na dnu trbuha pa sam se ja pozalila. Eto danas sam isla vaditi urin na svoju ruku i nalaz pokazuje upalu i to jacu :/
Moram pit antibiotike sto mi se ne svida al sta se mora mora se .
Sad me frka jer me dr nije pregledala .
Jel imao itko slicno iskustvo ?
Tina bravo za super pregled, samo naprijed 💪🏻
Ja sam kupila jednu spavacicu u C&A, dugi rukav, tanka, na gumbice ali preporuka je da se koriste (prljaju) njihove bolničke, bar je praksa u Rijeci valjda da ih daju...
Tina super za pregled!
Skoljka ako imas E-gradjani mozes odmah ujutro vidjeti nalaze😉
Spavacica ima na placu po 50kn. Za prosli porod uzela na placu kod Devica, 50kn bile. Na gumbice, 100% pamuk i super.
Majo znas li da li se na Svarci mogu imati svoje spavacice? Kad sam prvi put rodila, nisu dali. Samo one njihove. Grozne su bile. Dosla sam kuci u ranama koliko su krute bile.
Majuska, mene je gin samo slala na pocetku trudnoce radit urinokulturu, sutra idem po uputnicu i u pon cu ici dati zbog sebe, nista me ne pecka ni boli ali da budem mirna. I otici cu jos jednom nagodinu mj dva prije poroda, tako da bude svaka 3 mj otprilike.
I to cu ici po uputnicu kod svoje Dr. Za urinokulturu.
Pij antibiotike kad ti je vec dala, i ako je dokazana upala, upale mogu nastetiti, antibiotik je u ovom slucaju manje zlo.
Ja svakodnevno pijem caj od brusnice i jedem suhe brusnice, za sad sve stima ali znamo da infekcija nekad dode bez simptoma :-)
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji