Ako nije nikakva infekcija ne moze. Reci dr da ti uzme razmaz i pogleda pod mikroskopom ako ce te to smiriti. :-) meni je radila svaki put, sada kad mi radi uzv preko trbuha nekad pogleda stanje vaginalno. :-)
It’s a baby boy💙
Fever ova dokt ovdje ne pregleda vaginalno od 16 sedmice msl mene bar nije vise gledala
Jedino sto mokrim tamo svaki pit kad odem pa one provjeravaju pomocu aparata nekog imal bakterija
Ali svakako kad odem slj put pitat cu je da mi uradi to😊
Hvala puno
Poz curke! Napokon vikkkeeend 🥰
Prvo iscjedak..on je normalan u trudnoći, jer se maternica sama čisti i on nas štiti od kojekakvih beštija..meni su oba dr rekli da je to sve ok..jednostavno koristim dnevne uloške i mijenjam ih svakih sat dva..
Moji mene na svakom pregledu gledaju i vaginalno, jer tako provjere jesam li zatvorena i je li sve u redu.
Što se kolača tiče, ja još ne znam koje ću.. inače pečem po 7-8 vrsta pa onda dijelim okolo kako idemo u goste..al ove god ću 3maksimalno..mađarica i breskvice su obavezne, a sad za treći još ne znamo 🙂
I mi idemo večeras na advent opet..došli nam kumovi s klincima, pa nam je veselo od sinoć..a na adventu moram probati onaj brioche sa sladoledom i nutelom 😍🙈
Ne sjećam se što ste još pisale.. 🤷
Želim vam lijep vikend 💞
Tko ide u Zg na advent, probajte Submarine kucica- krompirice s tarufi umakom i grana padanom, savrsenstvo i najedete se samo od krompirica! Naravno tko voli taj smek, ja volim ( onaj iz meka nije vidio tartufa)
It’s a baby boy💙
Imam i ja iscjedak, ujuteo mi bude vodenast, isto mjenjam ili ukoske ili gace, to je normalno, bolje da sr cistimo nego skupljamo u sebi. Pa i ja idem na advent 😂, sta cemo se sve tam skupiti? Karla na kojem je standu to sro si rekla da je sad popularno, da ne propustim slucajno 😂
Fever poslikaj obavezno da vidimo sta si ulovila 😍
A evo vam mene na od danas, pocetak 7mj jos nevjerujem da sam trudna 🙈😂
https://ibb.co/c22SBLz
I ja imam pojačan iscjwfak, al dok je normalan ne uzbuđujem se.
Skoljka preslatko 😊
Karla i ja to želim probat, možda sutra 😁
Imam i ja iscjedak, ujuteo mi bude vodenast, isto mjenjam ili ukoske ili gace, to je normalno, bolje da sr cistimo nego skupljamo u sebi. Pa i ja idem na advent 😂, sta cemo se sve tam skupiti? Karla na kojem je standu to sro si rekla da je sad popularno, da ne propustim slucajno 😂
Fever poslikaj obavezno da vidimo sta si ulovila 😍
A evo vam mene na od danas, pocetak 7mj jos nevjerujem da sam trudna 🙈😂
https://ibb.co/c22SBLz
Prediiivan trbuščić 🥰🥰
To ti je na strossmayerovom trgu (između zrinjevca i tomislavca). http://www.journal.hr/lifestyle/gastro/brioche-con-gelato-fuliranje-advent-u-zagrebu-2019/
Karla ma bas ste okrugle 😍, preslatke 🤩
Uh sto to dobro izgleda, neidem sa adeventa dok to ne pojedem 🙈😅
Imate li jos preporuku za nesto slano, neznam kakvi su ovi krumpirici nisam nikad jela tartufe,🙄
Karla ma bas ste okrugle 😍, preslatke 🤩
Uh sto to dobro izgleda, neidem sa adeventa dok to ne pojedem 🙈😅
Imate li jos preporuku za nesto slano, neznam kakvi su ovi krumpirici nisam nikad jela tartufe,🙄
Ja sam skeptična prema tome, jer svi oni koriste neke fejk smjese i neki plin koriste kao miris tartufa.. možda ovi imaju prave, ne znam..
Mi smo jedino jeli u Ličkoj kući ispred hotela Dubrovnik..jer jedino kod njih nisu pik kobase 🙄 imaju neke iz privatne mesnice iz Gospića, nama se svidjele..pa evo ja preporučam.. 😉 a vidjeli smo i na Tomislavcu da imaju onaj topljeni sir preko kobasa..ja bi to sada probala.. okej, sad sam već gladna 😆😝 a hobu tek stavili u pećnicu..
Sortiraj odgovore
Najstariji