Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    12. Prosinac 2019. 14:58

Mellorine

Neznam jeste vec pricale o tome, ali kakve spavaćice mislite dugi rukav ili kratki i gdje ste kupile ako vec jeste?

Pa ja uopće ne znam gdje ih ima za kupiti.. nisam tražila.. a i opet mi se ne daje 150kn za spavaćicu, koju inače doma uopće ne nosim, uvijek sam u pidžami, jer mi se spavaćica do jutra digne gore do sisa..i sve me žulja.. jednostavno ne znam u njoj spavati..
    Naletjela sam na neke pamućne spavaćice dugih rukava u pepcu prije 2-3 tjedna i kupila.. i onda nakon par dana skužim da meni treba spavaćica s gumbima da mogu dojiti bebu.. uopće nisam o tome razmišljala tak da i dalje nemam spavaćicu za bolnicu

Boa35
    12. Prosinac 2019. 15:00

Karla89

Mellorine

Neznam jeste vec pricale o tome, ali kakve spavaćice mislite dugi rukav ili kratki i gdje ste kupile ako vec jeste?

Pa ja uopće ne znam gdje ih ima za kupiti.. nisam tražila.. a i opet mi se ne daje 150kn za spavaćicu, koju inače doma uopće ne nosim, uvijek sam u pidžami, jer mi se spavaćica do jutra digne gore do sisa..i sve me žulja.. jednostavno ne znam u njoj spavati..
    Naletjela sam na neke pamućne spavaćice dugih rukava u pepcu prije 2-3 tjedna i kupila.. i onda nakon par dana skužim da meni treba spavaćica s gumbima da mogu dojiti bebu.. uopće nisam o tome razmišljala tak da i dalje nemam spavaćicu za bolnicu

E, da, cure na zimskim bebama pišu da su kratki rukavi dovoljni u bolnici jer je jako toplo zbog beba.. čak kažu da ni ogrtač nije potreban.. vjerujem da je tako manje više po svim bolnicama..

12. Prosinac 2019. 15:17

Pa tako sam i ja mislila kratki rukav da ce biti dosta da sigurno griju kad god, ja kako sam rodila ranije nisam ni imala spavaćice pa su mi moji isto uzeli obične bez dugmića tako da za ovaj put razmisljam sto je zgodnije a isto inace sam vise za pidame. Ali opet neznam kakva je procedura dal se bas mora spavacica tj nist mi moja gin ne spominje ocu li opet na carski ili sto. 

skoljka
    12. Prosinac 2019. 15:28

Mislim da se mora spavacica za na porod i poslije poroda, drugi dan mislim da je netko pisao da nemora, moze dole pidjama, ako nije carski pa smeta i gore potkosulja za dojenje tko ima namjeru dojiti. Ja sam narucila jednu sa alija za 50kn, kratki rukav, gornji dio ide na pregled, htjela jos koju pa su onda odjednom stavili postarinu. E da vidjela sam u kiku neku na zvkezdice sivu i rozu imaju dugmice ali mi se cini da su rukavi duzi al je tanka, mislim da cu i jednu tu uzeti i dvije potkosulje, valjda to bude ok. U h&m nema spavacica, c&a ima na int, i gledala sam ducane za trudnice tam su mi preskupe 150 pa na dalje, to mi se nedaje 

12. Prosinac 2019. 16:00

A vidjela sam da je sad popust u mani al nemam pojma dal imaju spavaćice, a vjerujem da su tamo sigurno pamučne

• meddleO407
    12. Prosinac 2019. 16:30

Ja sam kupila u lidlu neku za 50 kn prije par mjeseci, onak s puno gumbića, žao mi je šta nisam uzela još jednu, sad moram razbijat glavu gdje da nađem. Bit ću tjedan dana u bolnici nakon carskog, a tko zna možda i koji dan ranije i jedna mi nikako nije dosta. A bome prek sto kn ne dam 

• Novaamamaa23
    12. Prosinac 2019. 16:32

Pozdrav mame.. Ja sam nova u svemu, trudna sam 5+2. Iduci petak idem na UZV da cujemo srceko.. Primam sve savjete koje imate sto se tice mucnina, kako ih vi sve rijesavate? ☺️

Hany92
    12. Prosinac 2019. 16:59

bejb1

Curke, pricate o kilama ja sam vec na +7, a tek 20tt. Evo stvarno ne znam kak, ali dobivam kile jela, ne jela.. Nije da pazim, ali ne jedem junk i ne trpam se s hranom, ali jednostavno je tak. Sve me strah pregleda 17.12. zbog tih kila, ali ne znam kak da to spriječim..

Heehe, ja sam isto 7+a 19 tj. Trbuh se jako vidi vec.. A drugdje se nisam bas udebljala. Nije bilo mucnina a i ne radim, teretanu sam prestala placat pa mislim da je to to😄. Jedino po kuci kaj radim i setnje duze al to nije nis s obzirom kakav mi bio tempo. Mislim da sve zavisi od grade trudnice.. Itd. Inace meni ovo prva trudnoca

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    12. Prosinac 2019. 17:04

martina29

Pozdrav drage ženice,
    nova sam ovdje, prvi forum u životu i prva trudnoća.. :) Sada sam 10+6,za sad je sve uredu nadam se da će tako i ostat 24.og naručena za anom.scan u petrovoj ako bude sreće možda saznamo i spol na Badnjak :)
    Želim Vam svima uredne trudnoće

Dobro dosli! Meni isto prva, sad 19+2,taj anom. scan je fora, mjere nuhalni a i kretnjw bebe se vide. Meni muz bio samnom pa mu je rekla sestra da snimi, sad kad god mi krenu brigice gledam taj video. Inace tad nisam saznla spol, nisu rekli p mislim da nisu ni vidjeli jos. Sutra mi ovaj isto uzv di mjere bebu pa ce mi valjd reci, s obzirom da sam 5.mj😊
    Ma sve su to slatke brige. Sretno! 

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka
    12. Prosinac 2019. 17:07

Novaamamaa23

Pozdrav mame.. Ja sam nova u svemu, trudna sam 5+2. Iduci petak idem na UZV da cujemo srceko.. Primam sve savjete koje imate sto se tice mucnina, kako ih vi sve rijesavate? ☺️

Dobro dosla, urednu trudnocu ti zelim, drzim 🤞🏻 za iduci pregled. Imas temu LJETNE BEBE 2020, tamo su curke manje trudne od nas, i vjerujem da ih ima jos u tvojim tjednima, pa mogla bi se njima na temu pridruzit jer ti je lakse se pratiti sa nekim tko je otprilike slicno trudan kao ti. Uvijek se mozes/mozete javiti i nama naravno, al predlazem ti sto ti je bolje za tebe. Mi ovdje vec pisemo o porodu, dojenju itd a teebi je to jos daleko 🙉. Na nasoj temi ima cura koje se jos uvijek bore sa mucninama i cini mi se da jos nisu nasle lijek 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.