Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    14. Prosinac 2019. 13:32

Hej, žene moje! Mene ove mučnine nikako da zaobiđu... Na poslu nekako izduram, ali kad dođem kući i krenem kuhat, uh! Još mi je i mali ovaj tjedan bio cendrav u vrtiću pa sam svaki dan slušala prodike. Nadam se da će idući biti bolji...
    Super su vam bušice, konačno se vidi da ste trudne. 😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    14. Prosinac 2019. 13:38

Vaki

Hej, žene moje! Mene ove mučnine nikako da zaobiđu… Na poslu nekako izduram, ali kad dođem kući i krenem kuhat, uh! Još mi je i mali ovaj tjedan bio cendrav u vrtiću pa sam svaki dan slušala prodike. Nadam se da će idući biti bolji…
    Super su vam bušice, konačno se vidi da ste trudne. 😘

Stvarno ne mogu vjerovati da te još uvijek mučnine zezaju.. kako je svaka trudnoća drugačija..ja ni m od mučnina.. 
    Nadam se da će uskoro proći i da će biti lakše kako idemo kraju.. 😊

skoljka
    14. Prosinac 2019. 15:53

A jooj Vaki, znala sam da te sigurno muce mucnine 😵
    Cure jel mi smijemo jesti jetrice, ja sam sad pojela porciju telecih jetri, ja to inace volim, i kad sam vidjela da imaju na dnevnom meniu morala sam uzeti, pa mi poslije doslo jel trudnice uopce smiju?

Jahanara
    14. Prosinac 2019. 18:54

Hej cure, buse su vam bas krasne💕

Uf Vaki bome ti nije lako... 

Skoljka mislim da se smiju jetrice. Ako i jesu na popisu zabranjenih namirnica, od jednom dva put nece ti biti nista. Ne jedes ih svaki dan😉

Uzivajte na adventu cure!

Mom
    14. Prosinac 2019. 19:51

Slažem se za jetrice, i ja sam ih pojela pa guglala 😅 Za jednom nece nista biti.
    Kako se nosite sa dodirivanjem trbuha? Ja sam mislila da mi to nece smetati ali ful mi smeta a bed mi zaustaviti ruku ljudima kad krenu! Da me mama ili muz podragaju po trbuhu, ne smeta mi, dapace.  Ali svi ostali NOOOO... Kako vama to...? 

Jahanara
    14. Prosinac 2019. 20:49

Jos me nitko nije dirao po trbuhu, osim muza i kceri. Ne znam kako bi reagirala jer sam osoba koja ne voli bas dodire previse. Mislim da bi mi odmah vidjeli na licu sta mislim pa bi odustali😅

Ajme poludit cu, cim sam malo vise na nogama osjetim probadanje dolje. Kao da ce sve ispasti. 

sagi
    14. Prosinac 2019. 21:19

Karla ajme preslatko, još u tom džemperu 😍
    Skoljka i ja sam jela jetrice, doduše svinjske i rekla bebi jednom neće štetit. Bilo bi joj gore da ih nisam jela jer bi bila u depresiji 😂

Uf Vaki, nadam se da će se barem malo smirit mučnine.

sagi
    14. Prosinac 2019. 21:29

Zaboravih komentirat submarinove krumpiriće, mi ih otkrili već prije i super su nam. Inače nam je Submarine jedan od najdražih burgeraja 😊

skoljka
    14. Prosinac 2019. 23:35

Moja draga Karla  45min  sam  cekala u redu za brioche 🙈🙊😂, veli muz da ih za djaba dijele ne bi cekao,ali ja sam rekla da neidem sa adventa dok to ne pojedem 😅, on se jadan smrznuo stajajuci sa strane, a ja se grijala u gizvi, al ja sam morala to probati i nisam odustajala i hvala na preporuci super je. 
    Znaci nisam zabrljala sa jetricom i vi ste ju jele. Sto se tice diranja po stomaku, uvijek sam mislila da meni to nikad nece smetati, al kad si trudan osjecaj je previse zastitnicki prema djetetu, to je jednostavno nas majcinski instikt da stitimo dijete, zato nam i smeta. Sad kad me neko dotakne uvijek pomoslim da mu ne naudi mislima 😵 luda glava

Mom
    14. Prosinac 2019. 23:59

skoljka

Moja dragaKarla45minsam cekala u redu za brioche 🙈🙊😂, veli muz da ih za djaba dijele ne bi cekao,ali ja sam rekla da neidem sa adventa dok to ne pojedem 😅, on se jadan smrznuo stajajuci sa strane, a ja se grijala u gizvi, al ja sam morala to probati i nisam odustajala i hvala na preporuci super je.
    Znaci nisam zabrljala sa jetricom i vi ste ju jele. Sto se tice diranja po stomaku, uvijek sam mislila da meni to nikad nece smetati, al kad si trudan osjecaj je previse zastitnicki prema djetetu, to je jednostavno nas majcinski instikt da stitimo dijete, zato nam i smeta. Sad kad me neko dotakne uvijek pomoslim da mu ne naudi mislima 😵 luda glava

Ahaha, dobra si, pa da stvar je toga da bas te 2 osobe koje su me dodirnule po trbuhu mi nisu najdraze, valjda mi zato to još više smeta. Pa sam ljuta na sebe što im to dopustim, jer mi je bed reci ne a u biti, šta imaš nekog dirati po trbuhu anyway...?
    Brioche sam i ja čekala prošli vikend za dragim, i nama se svidio iako su komentari ljudi bili svakakvi. Njih bi opet čekala dok germknedle recimo ne bi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.