Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    13. Prosinac 2019. 16:43

Cestitam!!!💙💙💙 

Cure, pidzamica iz pepca na medu 0-3 mj, ispod nje next 0-3 mj, cisto da vidite razliku
    https://ibb.co/9sD0QPT

It’s a baby boy💙

• meddleO407
    13. Prosinac 2019. 16:57

Pepco je minijaturan , ne treba 56 ni kupovat. Čitam da ako bebu treba široko povijati i ne stane u 56, ajd nek sad čovjek bude pametan šta kupiti 😕

Fever
    13. Prosinac 2019. 17:11

Ovo je 62 pepco, 56 je premal, uzela sam samo par bodica benkica u H&M koje su 56
    Siroko necu povijati, povijaju se vecinom curice, a po novom doktori ne pisu vise na otpusnom da se povija, bar kod nas, nego na izbor.
    Povijati je bolje preko bodica, jer pelena cesto promoci, i bolje je uzeti gotovu svedsku na cicak :-)

It’s a baby boy💙

• meddleO407
    13. Prosinac 2019. 17:26

Sjećam se kad se kćer rodila pa smo joj stavljali tu švedsku na čičak, šta je to neudobno izgledalo onak pola tijela u zraku 😅 nadam se da neće trebati. I ja sam gledala neke kao benkice u pepcu, možd i ja uzmem 2,3 komada 56 pa na hlačice. Ima u kiku običnih bijelih bodija po 50 kn, 5 komada. Mislim da ću uzet jedno pakiranje 56 jedno 62, samo treba naletiti.

Fever
    13. Prosinac 2019. 18:12

Uzela sam u kiku taj komplet bijeli 5 kom, od 2-4 mj dugi rukavici, manji ne mogu nac nema sanse, to se proda ocito isti dan😂 ili dode jedan dva komada..
    Pitala sam jel imaju kratkih u ponudi, tako po vise komada, rekla je prodavacica da samo duge tak dobiju. :-/
    Hm ima super ponudu, pogotovo na snizenju kada bude

It’s a baby boy💙

Hany92
    13. Prosinac 2019. 18:17

Fever

Cestitam!!!💙💙💙

Cure, pidzamica iz pepca na medu 0-3 mj, ispod nje next 0-3 mj, cisto da vidite razliku
    https://ibb.co/9sD0QPT

Hvala, sad cu mozda i ja nesto kupit.. U skorje vrijeme😁😉

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Majuska
    13. Prosinac 2019. 18:41

Cure a sta znaci siroko povijat ?:/ 
    Prva mi je bebica i nisam upucena  🤭

Fever
    13. Prosinac 2019. 19:39

https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/beba/siroko-povijanje-da-ili-ne-1995

:-)

It’s a baby boy💙

skoljka
    13. Prosinac 2019. 20:18

Sagi vjerujem da ti je bilo jaaako zanimljivo na ovom predavanju 👍🏻

Jahanara i ostale cure koje ce te peci kolace posaljem vam adresu pa vi slobodno meni saljite po koji kolacic 😂 Veli muz ove god nenoj nista raditi, bit cemo sami, al moram nesto znam da cu imati gostiju ako ne isti dan navecer, a sigurno i tad i dane poslije, al budem kremsnite sigurno, njih sam specijalizirala 😂
    Ae2ew2 cestitaaam na 🤴🏻💙🎉  i urednom pregledu
    Fever sa tom usporedbom si me potakla da idem malo vidjeti ono sta sam ja kupovala i idem usporediti sta imam 56 🙈 ono sto sam kupila za kao izaci iz bolnice to ustvari najvece, kao dobar 62 🙉, sad opet nesto drugo moram traziti. A svidja mi se pleteni kompletic iz c&a, taman da njega ulovim 😂

Fever
    13. Prosinac 2019. 21:33

Skoljka, imas presladak vuneni kao strikani kompletica u zari i za curke i decke, ja sam mislila loviti bijeli ali termin mi je 7.5, ako i rodim kraj cetvrtog pocetak petog mislite li da je to “pretoplo” za te mjesece?

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.