Ja danas predala urin na higijenski, inace kad mirujem nista me ne boli, ali kad hodam ili se okrecem u krevetu bas me boli/zateze na predjelu desnog jajnika. Gin provjerio,sve ok. Kontam si da ako je nesto opasnije da bi me boljelo i dok mirujem... doslovno nemrem nogu izvuc iz auta :/ uzela sam i ja caj od brusnice dok cekam nalaze,za svaki slucaj
Curke, pricate o kilama ja sam vec na +7, a tek 20tt. Evo stvarno ne znam kak, ali dobivam kile jela, ne jela.. Nije da pazim, ali ne jedem junk i ne trpam se s hranom, ali jednostavno je tak. Sve me strah pregleda 17.12. zbog tih kila, ali ne znam kak da to spriječim..
Heehe, ja sam isto 7+a 19 tj. Trbuh se jako vidi vec.. A drugdje se nisam bas udebljala. Nije bilo mucnina a i ne radim, teretanu sam prestala placat pa mislim da je to to😄. Jedino po kuci kaj radim i setnje duze al to nije nis s obzirom kakav mi bio tempo. Mislim da sve zavisi od grade trudnice.. Itd. Inace meni ovo prva trudnoca
Haha daj 7!:) Ni kod mene nije bilo mucnina tako da i to je sigurno pridonijelo.. Ma slazem se, do građe, gena, hrane i jos 1000 stvari. 🤣 I meni je prva!
Aaaaeee2eeeew2 uh sto ti je komplicirano ime, jesil mogla nesto teze smislit🙈🙉
Sretno sutra na pregledu, onda ce ti sutra raditi anomaly scan, tad pregledaju mozak, srce, bubrege, mjehur, bedrenu kost, spol, plodnu vodu.itd, svasta se vec super vidi, pa onda odrade detaljan pregled da utvrde jel se bebac dobro razvija
Ime je splet slucajnosti, haha😄
Da cula sam, evo ranije sam se probudila od uzbudnjenja. Samo nek je sve ok. mojojili
!
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Novamama23 i Martina29 - cure dobro nam došle i uredne trudnoće vam želim!
Ae2ew2 (jesam ti skratila nadimak :p) sretno na pregledu danas!
Ako ima još neka danas pregled - sretnooo!
Tina1803 - drago mi je da je sve u redu, samo polako, izdržat ćete vi još dugo 2u1
Majuska - uzmi i čaj od brusnice+suhe brusnice grickaj..meni je to pomoglo kod upale da nisam morala antibiotik piti.
Tinasuper za pregled!
Skoljkaako imas E-gradjani mozes odmah ujutro vidjeti nalaze😉
Spavacica ima na placu po 50kn. Za prosli porod uzela na placu kod Devica, 50kn bile. Na gumbice, 100% pamuk i super.
Majo znas li da li se na Svarci mogu imati svoje spavacice? Kad sam prvi put rodila, nisu dali. Samo one njihove. Grozne su bile. Dosla sam kuci u ranama koliko su krute bile.
Ja sam imala njihove. Kuma je sad u 9 mj rodila gore..i navodno su joj rekli da ponese svoju spavacicu za slucaj da ih nemaju gore,na kraju je bila u njihovoj. Ja necu nosit svoje ako ne moram..nisu mi ove bile tako strasne..a posto ih ne koristim inace..ne mislim bacat novce na nesto sto mi treba 3 dana u bolnici.
Jutro cure! Evo ja srknem kavu,pa picim za poslom..imam jos kolaca za pec..pospremat..
Jutrooo iz mog zasnijezenog sela 🌨️☃️, kako je kod vas?
Malina napravi za svaki slucaj uk, ali nemomora znaciti da je neka upala. Maternica i ligamenti se od 16-18 tjedna naglo u razmacima rastezu, pa mozes imati dole probadanja od tog rastezanja kao da te noz reze i potkoci. U caj od bruanice mozes staviti zlicu susenih bruanica i pustiti da odstoji, popiti caj i obavezno pojesti brusnice.
Ae2ew2 eee jesi vidia kako ti je Katla lijepo skratila ime, ako to nije bila tvoja zelja da bude tak dugo, klikni gore na svoju sliku i odi u postavke pa ga skrati na ovak 😉
Ja Uk i Ks svake 4 sedmice radim, trazi mi uvijek novi nalaz za iduci pregled 🤷🏻♀️, i prosli put mi samo vaginalno pogledala iscjedak, opipala cerviks, veli sve ok, nece da mi radi briseve niti papu 🤷🏻♀️, svi valjda imaju svoju praksu kak rade.
Vaki kako si, nejavljas se, pocela skola pa nemas vremena ili su opet jake mucnine 🙄
Jutro cure! Evo ja srknem kavu,pa picim za poslom..imam jos kolaca za pec..pospremat..
Mislim da ti ja nisam bas jako daleko, posaljes i meni koji kolac 😍😃
Cure koje još uvijek radite, planirate li raditi sve do onih 45 dana prije termina ili ćete koji dan ranije otvoriti komplikacije?
Ja si sve mislim da ću otvorit komplikacije nekih dva tjedna ranije.. nemam još ništa spremno za bebu, nekako me panika hvata hoću li stići sve napraviti ako radim do kraja..kad dođem navečer s posla najedem se i toliko sam umorna da nemam snage ništa više raditi, vikendima smo uvijek negdje i ne stižem ništa..a koliko vidim na zimskim, veelika većina beba je uranila..nisam pametna što napraviti..
Odi, odmori... napuni baterije, kad se bebac rodi krecu slatke muke :-D
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji