Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    13. Prosinac 2019. 23:19

Fever

Skoljka, imas presladak vuneni kao strikani kompletica u zari i za curke i decke, ja sam mislila loviti bijeli ali termin mi je 7.5, ako i rodim kraj cetvrtog pocetak petog mislite li da je to “pretoplo” za te mjesece?

Da ali zarini brojevi pocinju od 3mj, imaju pakiranja bodyca samo za bebace. Bas sam prije par dana gledala sve je od 3mj, bar u ducanu. Nikad se nezna sa vremenom. 

skoljka
    13. Prosinac 2019. 23:40

Sad sam gledala na stranici, da bas ima preslatkih, svidja mi se jedan sivi al 300kn 🙄, nekako sam sve sivo slozila u glavi, ali i bijeli/prljavo bijeli je lijep 229 cini mi se, ovo nista nema u ducanima. 

Fever
    14. Prosinac 2019. 00:49

Zato cekamo snizenje, ja skoro sve sto mi se svidja uhvatim na zadnjem krugu, na aplikaciji sam stavila oznaku omiljeni pa cu tako pratiti... imam vremena sad na bolovanju visiti na zarinoj stranici🙈

It’s a baby boy💙

sagi
    14. Prosinac 2019. 08:25

Sve ste za prve osjete bebe rekle da osjetite kao leptiriće, balončiće, mjehuriće.. Ja nemam taj osjećaj nego kao da mi pulsira trbuh, kao kad stavim ruku na srce.
    Nekak nemam osjećaj da je to beba, više bi htjela da bude 😂

skoljka
    14. Prosinac 2019. 08:43

Jutrooo
    Fever sta ti nece obrisat ako predugo atojo, meni su od h&m sve pobrisali 😅, pa ti za par dana tocno na pola 👍🏻
    Sagi napokon jelda, e sad ces svako par dana osjecaj biti izrazeniji 👍🏻🤩
    Jucer ste pisale o tome kad cete na porodiljni ili komplikacije. Ja sam jucer usisala 3 sobe, malo kupaonu pocistila i 2 posteljine promjenila, cure mene je svaka koscica bolila oko kukova, trtice ma sve. Nemogu vjerovat da se energija tako izgubi. 

Fever
    14. Prosinac 2019. 10:18

Da, da za par dana na pola🤩🤩🤩 vrijeme mi leti, busica raste...sinoc sam bila jos i napuhnuta, mislim da mi luk u sopskoj nije sjeo a obozavam ga, bas sam previse pojela... jedva sam zaspala. Popila sam sad probiotik da mi se malo smiri.
    Sad putujemo na advent u Zg I usput po krevetic ( nasla sam Noona jako povoljno na njuskalu) pa cemo ga pogledati, i idemo po kolica sto smo uzeli ono prije mj dana isto preko njuskala. Jedva cekam da sve donesemo doma :-D

It’s a baby boy💙

• Elenicaa20
    14. Prosinac 2019. 10:35

Molim vas da mi kazete sta prirodno koristite za bijelo pranje jer ovo pocinje da me nervira i da mi bude neugodno 
    Naime pisala sam vec al haman nijedna nema bas toliko bijelog pranja
    Od pregleda kad god ustanem ujutro osjetim cim izade iz mene
    Ne znam da li ie to jer sam izbacila vodu preko noci pa se ne budim vide cesto na ec mozda 1-2 put
    Imam macmiror one vaginalete to sam na pocetku kor
    Ostalo mi je jos 3 kontam da ih iskoristim jer su mi one pomogle na poceku a na pocetku ga je bilo skroz malooo 
    Sad najvise ujutro izade i kad sam u pokretu 
    Sta vi mislite?I kako se vi toga rijesavate 
    Dokt mi nije nista dala na zadnjem pregledu pitala me imam li ali posto me ne svrbi i ne pecka nije mi nista dala 

Fever
    14. Prosinac 2019. 11:05

Od pocetka imam, nekad vise nekad manje, uzimam ponekad lactogyn kapsule.
    Gin mi redovno radi razmaz, pila sam antibiotik bas nedavno jer je poceo bit zuckast, sad je opet bijelkast.
    Nista se ne moze, mijenjam gace nekoliko puta dnevno. Ne koristim uloske, minimalno prckam dolje kad se tusiram samo nabrzak prodem😂 i to je to. 

It’s a baby boy💙

Fever
    14. Prosinac 2019. 11:06

I nemoj uzimati vaginalete na svoju ruku, meni je gin rekla da mogu ponekad te lactogyn kapsule oralno, al da ne stavljam vaginalete dok mi ona ne ordinira

It’s a baby boy💙

• Elenicaa20
    14. Prosinac 2019. 11:10

Fever ok hvalaa na odg necu nista kor do slj pregleda 
    Pijem samo brusnicu mozda malo pomogne 
    Nadam se da to ne moze uticat na bebicu?Slj pregled je tek 6.1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.