Curke moje hocu li sa 22+1 tjedan uci u 6 ti mjesec trudnoce ili?
Kako ste mi vi ja sam danas puni 21 tjedan..
Dobro se osjecam idemo na anomaly organ screebing 20.12. I jedva cekam da vidim bebicu. Udara me lijepo cim ja stavim rukicu ona mene udari heheh ..
Tako je, s 22tj ćeš ući u 6.mjesec
Da, preslatki su ti udarci moja je malo prije trčala maraton ili igrala nogomet ispod rebara
Zanimljivo je kako se mužu uvijek javi..on malo trbuh istiska sa svih straha, kao da je probudi i krene joj pričati, a ona kroz min-dvije odmah krene lupati
Kako ide to sa tjednima i mjesecima? Uopce ne znam koji sam mjesec🤭
Curke, pricate o kilama ja sam vec na +7, a tek 20tt. Evo stvarno ne znam kak, ali dobivam kile jela, ne jela.. Nije da pazim, ali ne jedem junk i ne trpam se s hranom, ali jednostavno je tak. Sve me strah pregleda 17.12. zbog tih kila, ali ne znam kak da to spriječim..
Jedino kaj sam ja prestala pušiti pa je u tome sigurno par kila... :/
Hvala cure ali evo zakasnila sam sa zvanjem dr da pitam za nalaz 😤, moram cekati sutra.
Ja sam na pocetku trudnoce bila zivcana na sve, pa se sve smirilo, e sad sam razdrazljiva, jutros sam se rasplakala u labosu jer je bila jedna beba na vadjenju krvi i pocela plakati prije nego ju je itko dotaknuo 🙈al meni je to bilo pretuzno🙈, jos mi njena mama veli da je rodjenja sa 5mj, sad joj 18mj,zdrava sve super, al sto je mala jaka i cvrsta, pa me valjda to jos dotuklo.
Advent u Zg je lijep, a meni osobno prije 2 i prije 3 god je bio puuuno ljepsi kad su se takmicili za nagradu. Bila sam i u Salajlandu, lijepo su to oni osmislili, samo nije biko ljudi kad sam ja bila pa mi djelovalo sve puato, ipak je ljepsr kad je malo guzve😅
Sto se tice hodanja, ja mogu hodati dosta ali polako, al me stepenice smetaju. Onaj dan kad sam bila na adventu pozalila sam vam se da sam se bila ukocila, to je sigurno bilo od stepenica sa Tkalciceve prema kamenitim vratima, tu sam se jedva popela, vjerujem da su me one unistile 🙈
Lady i Jahanara evo vam kalendar po tjednima za mjesece pa si kopirajtte da mozete pratiti. A zasto nemate pragnancy app da pratite trudnocu?
https://ibb.co/QjTtrP8
Fever koliko kod vas tamo traju trudnicki tecajevi kad odrzavate? Mene maloprije zvala patronazna veli 2 dana po sat vremena, prvi dan o zacecu, drugi o dojenju, kupanju, pitam je hoce li dolaziti ranije da vidi jel mi sve spremno, veli oni to ovdje kod nas ne prakticiraju. Kad se porodim dolaze u obilazak, mogu traziti da mi pomognu oko kupanja... Slusam je i mislim na tebe i thinkpink1, reko izgleda da ce nas Fever morati o svemu poduciti, a Thinkpink1 o dojenju 🙈😅
Pozdrav drage ženice,
nova sam ovdje, prvi forum u životu i prva trudnoća.. :) Sada sam 10+6,za sad je sve uredu nadam se da će tako i ostat 24.og naručena za anom.scan u petrovoj ako bude sreće možda saznamo i spol na Badnjak :)
Želim Vam svima uredne trudnoće
Neznam jeste vec pricale o tome, ali kakve spavaćice mislite dugi rukav ili kratki i gdje ste kupile ako vec jeste?
Hvala! Evo spremila sam sliku😀
Nemam pojma Skoljka zasto nemam aplikaciju...nisam o tom iskreno ni razmisljala. Budem instalirala popodne😊
Sortiraj odgovore
Najstariji