Hello ;)
Zene, kada se otprilike cuje srceko na UZV?
I kad je najbolje ici na UZV?
Meni je 5+4 i planiram ici sad koji dan do ginekologa…
Ja sa isla sa tocno 6tt tad je uveliko kucalo. Nije kod svake teudnice i u svakoj trudnoci isto, vise faktora utjece na razvoj. Znam da sam negsje citala da pocetak rada srca kod embrija pocinje u rasponu od 5tt do 9tt,ali obicno kome ne krene prije 9tt onda najvjerojatnije niti nece jer je doslo do prestanka razvoja.
Ugl...ne zuri ako si tek 5+ ne samo zbog srceka nego zato sto se nece nista niti visjet osim vrecice. Pricekaj jos par dana 😉
Jutro curke! Evo da vam se i ja napokon javim..vratili se s godišnjeg..već sam u vrapču čekam vađenje krvi (poslao me gin da cijelu krvnu sliku izvadim) i onda odmah na posao..budna sam od pola 6..ovo će biti jaaako dugi dan.. 🙄🙄
Kako ste mi vi?
Vidim da ste pričale o niskom tlaku, ja ga isto imam..nisam se sjetila jutros mjeriti, al već sam se probudila slaba i s laganom glavoboljom..nadam se da će prestati brzo.
Dobro došle nove trudnice! 🥰🥰😍
ILoveCats kraj 6.il početak 7.tj ti je najbolje otići na prvi pregled, rijetko kome već kuca srce ranije. Tako da preporučam da se strpiš barem još tjedan dana, da te ne vozaju stalno i da se ne stresiraš nepotrebno! 🥰 Sretno!
Welcom home 😅
Znaci i ti vec na vadjenj ks, a ja prije par dana bila i bas sam mislila da je prerano, vidis i tebe tvoj poslao. Jel i urin dajes, javi lalav je nalaz. Kod mene ima nesto, al nema upale, pa sam na brusnicama 🤪
Mene vec sa 6 tj slali krv vadit, sad ce me opet na iducem.pregledu slat
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sam išla 5+4 i čulo se srčeko.
Mene ubijaju mučnine već tjedan dana. Skoro ništa ne mogu jesti. Osjećam se baš loše i iscrpljeno. I ne, nisu mi jutarnje mučnine, nego cjelodnevne, čak mi se čini da mi je najgore popodne. Od mirisa ništa više ne mogu podnijeti, kako ssi dajem fragmin prebrišem se alkoholom prije injekcije, zadnjih tjedan dana sa štipalicom na nosu koliko mi se želudac diže na miris alkohola.
Smetaju mi dezodoransi, sapuni, osvježivači zraka, većina hrane.
Nadam se samo da će brzo prestati, tek sam 7+3 😩
Ja sam prvi put bila sa 6+1 i kada sam zvala za naruciti se, sestra je rekla da nema smisla dolaziti ranije jer se nista nece vidjeti a nije dobro puno puta ici na uzv u prvom tromjesecju. Tada mi je pokazao pulsiranje i rekao da je to pozitivna cirkulacija koja kasnije postaje srce. Popodne sam na drugom pregledu, danas mi je 10+1
Drage sve!
ja sam se davno javila, pa nestala :-/ Prokrvarila sam i to jako, pa sam se borila sa time, pa pojačani pregledi. Sad se sve konačno smirilo, jučer sam bila na kontroli i Nify-u,čekam nalaze. Bebač je nastao na velikih 4,8 cm, skače, divlja, luduje <3 Danas ću poloviti sve zaostatke i aktivirati se oko foruma, nadam se da me prihvaćate nazad :D Danas sam trudna 11+5 :-)
pozdrav svima!
Maya žao mi je šta si prolazila kroz sve to... bitno da ste ti i bebica super i da je sve prošlo...
Kada moraš dobiti nalaz Niftya? Ja ću uskoro ići na njega... sutra se vraćamo sa mora i malo sam nestrpljiva da opet vidim da je bebica ok 🥰
Školjka da poslao me cijelu krvnu sliku napraviti i urin.. krvnu grupu i one puste boleštine sam radila prije mpo, tak da to sve imam riješeno.. jedino mislim da će mi briseve možda na sljedećem pregledu opet uzeti.. imala sam ureaplazmu nakon kiretaže, pa smo pili antibiotike.. tak da vjerujem da će i to provjeriti.. vidjet ću u petak na pregledu što će reći
Cure, jeste vi dobile što na težini? Ja sam mislila da sam se baš udebljala, al evo nakon tri tj godišnjeg jutros stala na vagu i samo 200g više nego kad sam otišla.. al mi se trbuh do navečer napuhne da izgledam ko prava trudnica tako da sam se baš šokirala, mislila sam da sam barem dvije kg dobila
Maya20 dobro došla nam nazad vi ste već veliki s 11+5
Mayažao mi je šta si prolazila kroz sve to… bitno da ste ti i bebica super i da je sve prošlo…
Kada moraš dobiti nalaz Niftya? Ja ću uskoro ići na njega… sutra se vraćamo sa mora i malo sam nestrpljiva da opet vidim da je bebica ok 🥰
Nova19, hvala ti! :-) nadam se da je najore iza nas. Nalaze očekujem sljedeći ponedjeljak, rekli su da će stići unutar tjedan dana. Sreeetno sa tvojim nalazim, javim rezultate :D
Karla98, hvala ti na dobrodošlici! Da, bebač je narastao, brojim još sitno da "odradimo" prvo tromjesječje, pa se nadam da ću konačno odahnuti :-) Sretno i sa tvojim pretragama..
Što se tiče kilaže ja sam na cca +1kg, malo manje. Al očekivala sam puno više jer stvarno puno klopam
Maya20 dobro dosla nazad 🤗, zao mi je da si prolazila kroz sve to, znam kako ti je bilo, i kalo grozan osjecaj a nemozes nista uciniti.
Karli pa i ja sam to sve radila, briseve, papu i ostalo ce mi na sledecem pregledu.
Sortiraj odgovore
Najstariji