Jel vi druge imate ideju kako reci roditeljima?
S prvim sam jedva cekala reci, a sada mi je bas nekako tesko
Mrvičak - mene je danas isto žigao baš lijevi jajnik... Baš sam se pitala od kud sad to... Sad je zatišje.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mrvičak - mene je danas isto žigao baš lijevi jajnik… Baš sam se pitala od kud sad to… Sad je zatišje.
Nije ni mene više. Odma sam mirnija🙏
Ja uvijek nesto osjecam na lijevoj strani, kao da se uvjek na njoj nesto desava, a desna kao da ne postoji. Na pregledu su rekli da je sve ok da nema nista, jajnik uredan.
Cure jel vi stucate, ja po nekoliko puta dnevno po par puta stucnem, al nije ono iritantno znate kako zna biti kad se stuca. Posebno nakon obroka, ali i nevezano uz obrok. Nedavno mi je bila tu jesna medicinska sestra iz Portugala i kad me cula pocela se smijati, veli kad stucas to beba raste, ja gledam sta ova sad babske prica, mislim nisam nilad to cula. Sta vi mislite o tome? Znam da zivotinje (macici, stenci) kad u snu stucaju da rastu, kosti im se razvlace, ali ovo nikad nisam cula
I mene je neki dan uhvatilo stucanje taman kad sam legla iz cista mira, a za to nisam nikada cula...sve je moguce 🤣🤣
Ja sam mami odma rekla cim su mi kasnile tako da je bila u toku, nakon testa sam rekla sekama a one doslovno svima 🙈. Svekrvi sam kada me pitala zasto idem u grad, fino rekla na pregled, samo izletilo. Tada je bilo 6+2
Mi smo isto obavijestili odmah svu rodbinu 😁 da se ne mucim s tim kome sam javila, kome nisam 😂😂😂😂 cim sam napravila test javila sam starcima i muz svojima, a ostalima smo poslali sliku testa na grupu na wapp. Imam svoju gruopu gdje saljem slike i filmice djeteta. Sve ostalo je islo samo od sebe. Prvo dijete smo cekali 5g od pa su svi bili nekako ukljuceni i pristojni sa neugodnim pitanjima.
Stucavica me u prvoj stalno drzala ali u visoj trudnoci, sad jos nije krenulo. Moguce da je to nedostatak nagnezija, jer se misic dijafragme stisce. Ovo da dijete raste jos nisam cula, al oni rastu stalno.
url=https://lilypie.com]
Curke, salice su super prosle. Bas im je bio sok, iako smo mi bili uvjereni da nesto sumnjaju. Prvo nisu skuzili sto pise, a nakon toga je bilo suza, smijeha. Sad mi je napokon srce na mjestu, jedva sam cekala da im kazemo
Curke, salice su super prosle. Bas im je bio sok, iako smo mi bili uvjereni da nesto sumnjaju. Prvo nisu skuzili sto pise, a nakon toga je bilo suza, smijeha. Sad mi je napokon srce na mjestu, jedva sam cekala da im kazemo
Super, 😂bas mi je drago, bravo za ideju.
Sortiraj odgovore
Najstariji