Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    19. Kolovoz 2019. 15:23

Meni isto urin nije bio savrsen, ali kad je dr vidio rekao je ma to je super urin. Ne treba nista. Urinokultura je bila sterilna. 

🧔39
    👧31

• marti07
    19. Kolovoz 2019. 16:04

Anita160595

Cure pridruzujem se 😊 test napravljen jutros i pozitivan je 😊😊😊

Čestitam! :)
    Ja nemam uopce neke jake simptome (mozda je jos rano 5+2), malo mi je muka (bez pobraćanka) i sise su mi bolne, ostalo nista 🙈

Nova19
    19. Kolovoz 2019. 18:03

Anita čestitke i dobro nam došla 🤗🤗

ribi1234
    19. Kolovoz 2019. 18:51

skoljka

Jelste li vi radile Ks, Urin, Sediment. Meni gorov nalaz, za sve u urinu pise "nesto", predpostavljam da ima neke bakterije. U krvi Segmentirani neutofilni granulociti su mrvicu poviseni sto znaci da oni to i ocitavaju, ali je CRP super tako da sam sigurna da nema upale. Pa sam uzela brusnicu pa je pravim kao caj, i dodam i limuna. Neznam sta bi jos mogla za te urinarne infekcije. Znam da Uvin caj trudnice nesmiju.

Ja ti sebi kupim susene brusnice, zakuham vodu i onda 2 dobre sake stavim u nju. Poklopim i ostavim preko noci. Ujutro imas savrseni caj/sok kojem nije potrebna ni trunka secera, a ostatke brusnice mozes pojesti. Naravno, ako ti se ne gade malo ljigave.

skoljka
    19. Kolovoz 2019. 19:10

ribi1234

skoljka

Jelste li vi radile Ks, Urin, Sediment. Meni gorov nalaz, za sve u urinu pise "nesto", predpostavljam da ima neke bakterije. U krvi Segmentirani neutofilni granulociti su mrvicu poviseni sto znaci da oni to i ocitavaju, ali je CRP super tako da sam sigurna da nema upale. Pa sam uzela brusnicu pa je pravim kao caj, i dodam i limuna. Neznam sta bi jos mogla za te urinarne infekcije. Znam da Uvin caj trudnice nesmiju.

Ja ti sebi kupim susene brusnice, zakuham vodu i onda 2 dobre sake stavim u nju. Poklopim i ostavim preko noci. Ujutro imas savrseni caj/sok kojem nije potrebna ni trunka secera, a ostatke brusnice mozes pojesti. Naravno, ako ti se ne gade malo ljigave.

E pani ja tako pravim caj i stavim jednu zlicu cajnu na jednu salicu i limuna nacjedim, pojedem obavezno plod. Na koliko vode ti stavlis dvije sake brusnica, 0,5l ili

ribi1234
    19. Kolovoz 2019. 19:14

skoljka

ribi1234

skoljka

E pani ja tako pravim caj i stavim jednu zlicu cajnu na jednu salicu i limuna nacjedim, pojedem obavezno plod. Na koliko vode ti stavlis dvije sake brusnica, 0,5l ili

Da, otprilike pola litre. Probaj ostaviti poklopljeno preko noci. Prefino je. Kad rashladis ne treba ti sok

ILoveCats
    19. Kolovoz 2019. 22:31

Hello ;)
     Zene, kada se otprilike cuje srceko na UZV?
    I kad je najbolje ici na UZV?
    Meni je 5+4 i planiram ici sad koji dan do ginekologa...

• Frau_Mund6
    19. Kolovoz 2019. 23:01

Srceko, kako kad. Ja sam u prvoj bila u 6tt i nista se nije culo. Gin me poslala doma uz rijeci da sta uopce dolazim prije 8tt. Sad cekam 1.9. Jer je na go, a taman cu tada biti punih 8t. 
    Koliko sam shvatila dosta gin nece ni dogovorit pregled prije 8tt. Strpi se jos malo! 

url=https://lilypie.com]

20. Kolovoz 2019. 06:45

ILoveCats

Hello ;)
    Zene, kada se otprilike cuje srceko na UZV?
    I kad je najbolje ici na UZV?
    Meni je 5+4 i planiram ici sad koji dan do ginekologa…

Ja aam otišla sa 6+3, vidjelo se. Pričekam još koji dan pa otiđi. 

Boa35
    20. Kolovoz 2019. 06:51

Jutro curke! Evo da vam se i ja napokon javim..vratili se s godišnjeg..već sam u vrapču čekam vađenje krvi (poslao me gin da cijelu krvnu sliku izvadim) i onda odmah na posao..budna sam od pola 6..ovo će biti jaaako dugi dan.. 🙄🙄 
    Kako ste mi vi? 
    Vidim da ste pričale o niskom tlaku, ja ga isto imam..nisam se sjetila jutros mjeriti, al već sam se probudila slaba i s laganom glavoboljom..nadam se da će prestati brzo. 
    Dobro došle nove trudnice! 🥰🥰😍
    ILoveCats kraj 6.il početak 7.tj ti je najbolje otići na prvi pregled, rijetko kome već kuca srce ranije. Tako da preporučam da se strpiš barem još tjedan dana, da te ne vozaju stalno i da se ne stresiraš nepotrebno! 🥰 Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.