Pozdrav curke, evo i ja obavila svoj prvi pregled. I tocno istu situaciju imam kao i Lina. Po zadnjoj menst sam trudna 6 + 3 al se nije nista vidjelo, samo gest vrecica i malaa sitna tockica, i ginekologica mi nije htjela nista reci osim da trebamo jos cekati, kao cudno joj je zasto je tako mali plod za 6 tj trud. Sad me stavila u brigu, u petak imam termin ponovno jer iduci tjedan odlazi na GO tak da sad sam lagano na iglama i nadam se samo da ce sve biti oke.. 🤔
Potpuno te razumijem, ali eto nadati nam se samo najboljem, pokušavam imati skroz pozitivne misli, gdje god sam pročitala najviše je upitan 6.tjedan po to prvom uzv, bas zbog toga sto ovulacija zna zakasniti, tako da nemoj brinuti, bit će to sve super, bebice će nam doći u isto vrijeme, dan gore-dolje 🙏🏽 Javi kako je prošlo ❤️❤️❤️
Pozdrav curke, evo i ja obavila svoj prvi pregled. I tocno istu situaciju imam kao i Lina. Po zadnjoj menst sam trudna 6 + 3 al se nije nista vidjelo, samo gest vrecica i malaa sitna tockica, i ginekologica mi nije htjela nista reci osim da trebamo jos cekati, kao cudno joj je zasto je tako mali plod za 6 tj trud. Sad me stavila u brigu, u petak imam termin ponovno jer iduci tjedan odlazi na GO tak da sad sam lagano na iglama i nadam se samo da ce sve biti oke.. 🤔
Potpuno te razumijem, ali eto nadati nam se samo najboljem, pokušavam imati skroz pozitivne misli, gdje god sam pročitala najviše je upitan 6.tjedan po to prvom uzv, bas zbog toga sto ovulacija zna zakasniti, tako da nemoj brinuti, bit će to sve super, bebice će nam doći u isto vrijeme, dan gore-dolje 🙏🏽 Javi kako je prošlo ❤️❤️❤️
Samo polako i bez stresa.. znam da se nervirate, meni je tako bilo u prvoj trudnoći.. i upravo sam zato ovaj put čekala dok ne uđem u 7tjedan za prvi pregled.. i tada se sve lijepo vidjelo..
Mislite pozitivno, nadajte se najboljem i sve će biti ok
Book Na 6 tt sam, gin je na godišnjem jos ovaj tjedan... Malo me lovi panika jer sam prije 2mj imala biokemijsku na 6+2, i sada samo čekam da se gin vrati, iako puno razmisljam jel bolje odmah otici na uzv ili čekati 8 tt (ako se do tada ne ponovi situacija od nedavno)
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Hej cure,
Evo da se i ja prijavim, danas 10+0, 1.trudnoca. :)
Mucnine ujutro, popodne, navecer, nema pravila, grudi ooogromnee. Vratila se prije 2 dana s GO , na kojem sam vecinu vremena odmarala, i sad na poslu jedva funkcioniram. Vec oko 12h bih isla malo prileci.
Cijelo vrijeme sam malo preplasena i jedva cekam preglede, samo da kazu da je sve ok.
mamasita05 mi smo dan razlike i također prva:)
Čestitke!
Šef je vijest super primio, baš me to smirilo!
Baš ste se raspisale. Sutra se vraćam kući pa ću ažurirati listu trudnica i pregleda.
Ovih 7 dana na moru se nisam ni jednom okupala. Toliko mi je muka svaki dan da nemam volje. Najbolje se osjećam kad sam u ležećem položaju pa ne znam kako ću funkcionirati na poslu...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
I meni je more bilo horor ove godine radi nemoci i mucnina... evo sad od proslog tjedna mi je bolje.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Baš ste se raspisale. Sutra se vraćam kući pa ću ažurirati listu trudnica i pregleda.
Ovih 7 dana na moru se nisam ni jednom okupala. Toliko mi je muka svaki dan da nemam volje. Najbolje se osjećam kad sam u ležećem položaju pa ne znam kako ću funkcionirati na poslu…
A jooj steta da se nisi kupala, al bar si odmorila 😉
Dobro dosle nove trudnice, super da nas ima toliko 🤗
Ajde cure stavite u potpis ovu traku lilypie da nam je lakse pratiti tko je koliko trudan 😍, nije komplicirano
Naravno da ćeš biti pozitivna. Vjr ti je ovulacije zakasnila. Bit ce to sve super, vidit ces 🙏
Ovih 7 dana na moru se nisam ni jednom okupala. Toliko mi je muka svaki dan da nemam volje. Najbolje se osjećam kad sam u ležećem položaju pa ne znam kako ću funkcionirati na poslu…
Joj, Vaki, baš mi je žao što nisi ulazila u more. Valjda će ti mučnine brzo proći.
Sortiraj odgovore
Najstariji